Businesslab logo Work Live Play

21 Geheimen voor succesvol ondernemen

92% van de kleine ondernemingen weet dit nog niet

Businesslab logo Work Live Play

21 Geheimen voor succesvol ondernemen

92% van de kleine ondernemingen weet dit nog niet

Je bouwde je eigen zaak uit want je droomde ervan om vrij te zijn en goed je boterham te verdienen. Vandaag heb je al heel wat bereikt maar toch heb je het gevoel tegen een glazen plafond aan te stoten waardoor je maar niet verder vooruit raakt.


21 geheimen

In dit E-boek ontdek je:  

  • Beproefde strategieën voor kleine ondernemingen die willen doorgroeien naar persoonlijke, zakelijke en financiële vrijheid.
  • Onmiddellijk inzetbare inzichten die resultaten opleveren vanaf dag 1, zodat je elke avond gaat slapen met een voldaan gevoel.
  • Inclusief stap-voor-stap actieplan voor meer orde, structuur en betere resultaten in je onderneming.
  • Hoe je meer tijd maakt voor jezelf en je gezin. Hoe je meer voldoening creëert door sneller en meer mensen te helpen zonder het gevoel te hebben geleefd te worden.
DOWNLOAD E-BOEK
An profiel in wit kader

An Verstraete noemt zichzelf op LinkedIn een vrijheidstrijder en is samen met Xavier Debaere medeoprichter en ondernemerscoach van Businesslab. Ze begeleidt eenmanszaken en kleine ondernemingen op weg naar persoonlijk, professioneel en financieel succes. Meer klanten, meer structuur, meer winst en meer vrije tijd.  

Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker op seminaries en congressen en auteur van onder andere 21 geheimen voor succesvol ondernemen en Succesvol netwerken.  

Wekelijks blogt ze rond de thema’s strategie, marketing, prijszetting, klantgerichtheid en mindset en verzorgt ze tal van columns rond commerciële vaardigheden in diverse vaktijdschriften.

21 geheimen