BUDGET TRAINING

Exclusief voor Businesslab Tribers

Nieuwe datum wordt binnenkort gecommuniceerd!

Als je niet graag met jouw cijfers bezig bent, dan is deze Training voor jou!

Nieuwe datum wordt binnenkort gecommuniceerd!

Dit is geen cursus balans lezen of EBITDA analyses.

Je krijgt definitief inzicht in de concrete dagelijkse cijfers van jouw zaak.

Je komt te weten hoe je het aanpakt om meer uit je zaak te halen.

Cijfermatige doelen zetten, zicht op je cijfers hebben en je budget op orde houden, … Het zijn voor vele ondernemers niet de favoriete bezigheden.

Toch is het belangrijk om er wekelijks werk van te maken.

In deze training fris je de fundamentele cijferkennis op die je nodig hebt om jouw zaak op een goede manier te runnen. Ook heb je deze training misschien al gevolgd, het is van cruciaal belang om deze op regelmatige tijdstippen opnieuw te doorkauwen. Jij en je onderneming staan niet stil. Jouw cijfers ook niet.

Meer helderheid, meer gemoedsrust, betere resultaten.

Waarde Budget Training: €1850 (na KMOP €1295) + €77 catering

Opleiding gegeven door An Verstraete & Xavier Debaere – 8u

Nieuwe datum wordt binnenkort gecommuniceerd!

De ervaring die ik heb met deze training is dat het vooral over de cijfers ging. Je zag dat dat voor veel mensen heel confronterend was. En voor mij ook in een bepaald stuk. Zeker toen je moest kijken welk budget je nodig hebt om je droomleven te kunnen leven. Van daaruit moest je dan berekenen welke omzet je moet halen en hoe je je onderneming anders moet gaan structureren om dat ook te halen. Dus dat vond ik een heel belangrijk inzicht. Ook dat het belangrijk is om niet beginnen om vanuit je business te draaien maar eigenlijk van wie je bent en wat je graag wil bereiken en dan daar je businessplan uit opstellen.

Er zijn uiteraard veel inzichten, op zijn minst 10 pagina’s notities om mijn cijfers anders te bekijken. Op dat vlak heb ik nochtans veel voeling. Ik kan mijn cijfers opschrijven. Redelijk precies. En toch heeft het een andere kijk gebracht op onze situatie. We leerden hoe die cijfers inzicht geven in waar je naartoe gaat of hoe je er naartoe gaat. Het geeft je inzicht in hoe je uiteindelijk moet veranderen en waar je marketings & verkoopsgewijs moet aan sleutelen om die te verbeteren.

Het inzicht dat ik vandaag mee naar huis zal nemen is dat ik nog eens met de boekhouder ga afspreken om die cijfers allemaal eens mooi in te vullen. Ik heb daarnet de oefeningen gedaan maar een aantal cijfers zijn me niet helemaal duidelijk. Ik heb dus maar wat ingevuld. Toch wil ik eigenlijk wel duidelijkheid krijgen van hoe het nu eigenlijk in mekaar zit en welke weg we op moeten met de zaak. Ik ga dus zeker mijn boekhouder bellen.

Ik heb deze training ervaren als zeer boeiend en intrigerend omdat het echt wel gaat over de zaken die je onderneming beter kunnen maken en naar een hoger niveau tillen. Enerzijds de cijfers van vandaag uiteraard en anderzijds het streven naar meer inkomsten, rekening houdend met de uitgaven. Zowel persoonlijk als uitgaven binnen de onderneming.

Wat ik vooral zal meenemen naar huis als inzicht van deze training is dat de conversie zeer belangrijk is. Van oké, we hebben een bepaalde omzet voor ogen. We hebben daar zoveel opdrachten voor nodig of we doen daar nu zoveel opdrachten voor. Maar wat is dan de conversie vandaag?

En dan moet ik daar nu omgekeerd mee aan de slag.

Als we onze vooropgestelde omzet willen halen, hoeveel zou die conversie dan moeten worden?

Op die manier weet je hoe of hoeveel je je verkoopgesprek moet te verbeteren en ook op welke manier je je marketing moet bijsturen.