BUSINESSLAB ACHTER DE SCHERMEN

Welkom Shelly

12 augustus 2021 – Sinds donderdag 12 augustus wordt ons team versterkt door Shelly De Brabander. En wat een versterking!

Shelly staat als Office Assistant in voor de boekhouding, facturatie en administratieve ondersteuning van ons team. Neem je zelf telefonisch contact op met ons? Dan zal je zeker en vast kennis maken met haar. Zij is namelijk jouw eerste aanspreekpunt bij praktische vragen!

Shelly is een enthousiaste en gedreven madam. Naast een ambitieuze collega met pit en sprankelende nieuwe ideeën is ze ook mama van 2 schatten van kinderen!

En zo telt ons team ineens 3 + 3 + 2 kids :)

Wist-je-datje: Evelien en Shelly waren in een vorig leven al een tijdje collega’s en zijn dus al perfect op elkaar ingespeeld!

Welkom in het team Shelly, we zijn er zeker van dat we met jouw ondersteuning nog heel wat ondernemers kunnen laten groeien op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied!

Samen geven we er een lap op!

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

Een namiddagje ontspannen als afsluiter voor het verlof

19 juli 2021 – Na een meer dan bewogen 2020 en 2021 waarin Corona serieus wat roet in het eten gooide, willen we ons team toch even verwennen en deze werkperiode afsluiten met een etentje en wat ontspanning met een gezellige babbel.

Een boottochtje op de Gentse wateren leek ons dan ook ideaal.

Welkom Eline

24 mei 2021 – We verwelkomen we Eline Motte. Eline vervoegt voortaan het marketingteam van Businesslab. Na een eerste werkervaring bij CM, kijkt ze verlangend uit om datgene ze studeerde om te zetten in de praktijk en daarbovenop verder te leren en te groeien dankzij de expertise van Businesslab.

Oei, oei, dacht Eline: “Is er hier dan zoveel werk? Misschien moet er nog iemand bij in het marketingteam?”
Zo maakte ze, samen met haar collega Evelien (afgekort ET voor de Businesslab collega’s, want we hebben nog een Evelien in ons team) een eerste post om deze vacature te promoten.

Heb jij zin in een eerste of een nieuwe uitdaging? Kijk dan even op onze job-pagina en ontdek welke vacatures er nog vacant zijn.

Vacature promo Businesslab

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

Laatste stagedag van Ilayda

22 mei 2021 In Coronatijden stage lopen is niet altijd evident, doch Ilayda Arici slaagde hier wonderwel in. Deels van thuis uit, deels vanuit een half leeg kantoor, spartelde ze zich er doorheen. Geen minuut was haar te veel, geen opdracht was haar te lastig. Met beide handen en een gedreven mind ging ze ervoor. We gaan je missen, Ilayda! Bedankt dat je er was. We wensen je heel veel succes met het afwerken van jouw huidige studie en de stap naar jouw volgende diploma.

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

Welkom Evelien

10 mei 2021 – Na haar master handelswetenschappen en een postgraduaat digitale marketing, voelde Evelien dat het tijd werd om op het werkveld aan de slag te gaan.
En haar blik viel op Businesslab! 👍 We heten je dan als jobstudent van harte welkom, Evelien.

We kijken er naar uit om samen met jou en het gehele team aan de slag te gaan, jou verder te laten groeien en onze klanten een topervaring te bieden. Evelien zal haar steentjes bijdragen in het marketingteam. De Businesslab marketing is de eerste stap naar nog meer of nog betere ideale klanten voor Businesslab: De Businesslab Tribe.

Dat je je snel mag thuisvoelen, Evelien en dat je de spirit van het Businesslab team mag ervaren en ervan mag genieten.

Back together again (op tijd en stond)

14 april 2021 – We begonnen het kantoor (en elkaar natuurlijk!) onderhand toch iets te veel te missen. Daarom hebben An en Xavier het geregeld om – geheel coronaproof – toch eens per week te kunnen samenkomen met het team. Want samenwerken in het echt gaat toch veel beter dan via schermen. Zeker als er chocolade aan te pas mag komen (de doos was vol toen we begonnen)!

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

Samen leren en groeien

8 april 2021 – Leren en groeien zijn twee kernwaarden van Businesslab. Dat is niet alleen zo voor de klanten, maar ook voor het team. Afgelopen donderdag stelden Ilayda en Arthur hun opzoekingswerk aan het hele team voor. Wat boeiend om mensen te zien groeien.

Wil jij net als Arthur en Ilayda leren en groeien en gesteund worden door een enthousiast team?

Klik dan hieronder op de knop om onze vacatures te bekijken!

We kunnen altijd wel een enthousiasteling gebruiken.

De paashaas is in het land!

4 april 2021 – De Paashaas moest even zoeken, maar uiteindelijk is het haar gelukt. Ze bracht bij het hele team lekkere paaseieren. Aan huis geleverd.

Hoe zot is dat niet?

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

Werken van thuis uit


2 april 2021 –
Ondertussen werken we al meer dan één jaar van thuis uit. Niet altijd makkelijk, maar ook niet onmogelijk. Laat ons zeggen: we trekken goed ons plan. Sowieso staan we dagelijks met elkaar in contact via videocall.

Dus dankzij Zoom en Google Meet kennen we ook de home-offices van onze collega’s goed.

Vraag jij je af hoe ze eruit zien? Tijd om dat mysterie te ontrafelen!

Onze Community Builder Evelien levert nooit half werk, dus ook haar home station is vlekkeloos. Het heeft verdorie zelfs nog iets uitnodigend! En toch popelt Evelien om terug naar kantoor te mogen komen, want… als sociaal dier begint ze het menselijk contact toch serieus te missen!

Bij onze stagair Ilayda merk je zelfs bijna niet dat dit haar bureau thuis is. Je zou bijna denken dat haar bureau in één of ander chique kantoorgebouw staat. 🙃

En onze Online Expert Frederik komt er zelfs gewoon dapper voor uit, dat dit is hoe hij elke dag werkt… nee grapje natuurlijk! Maar ook Frederik denkt al met nostalgie terug aan ons hoofdkwartier in Gent, en aan zijn dagelijkse fietstochtjes van en naar kantoor.

Copywriter Arthur kan soms 😉  een echte chaoot zijn, dus wij hadden zijn bureau eigenlijk nog net wat erger verwacht.

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

31 maart 2021 – Vandaag verwelkomen we twee nieuwe gezichten: Arthur in opleiding tot copywriter en Ilayda in opleiding marketing-sales. We heten jullie van harte welkom en wensen jullie heel veel leerplezier toe.

Morning run

15 maart – Een gezonde geest in een gezond lichaam: elke ochtend, nog voor we aan onze werkdag beginnen, trekken An en Xavier hun sportkleren aan. Zo gaan ze 3, 5 tot 7 kilometer (hard)lopen door de bossen en velden in de buurt van hun huis. Met de energieboost die ze daarvan krijgen, bewijzen ze elke keer opnieuw dat ze de rest van de dag aankunnen!

Tot voor kort koppelden ze dit sportief moment ook aan het opnemen van video’s in onze ‘Morning Run’-reeks op Facebook, waarin ze voor hun volgers op social media een dagelijkse marketing- of ondernemerstip deelden. Zo koppelden ze het nuttige aan het aangename!

Benieuwd naar onze vacatures?
Klik dan hieronder op de knop om deze te bekijken!

Stadswandeling

10 februari – Ja! Hoe goed we het ook ‘proberen’ te doen om van thuis uit te werken. Soms is de nood aan een andere energie toch wel hoog. En dan komen de muren op je af.

Gelukkig organiseren we elke maand een teamnamiddag waar we in de buitenlucht gaan wandelen. Zo blijft alles coronaproof, maar kunnen we ook eens ventileren en maatkaars energie proeven.

Om elkaar dan toch nog eens ‘in het echt’ te zien, en omdat buitenkomen gezond is, gaan wij af en toe eens samen wandelen door de straten van Gent, met een koffie of theetje in de hand (duh!) en soms zelfs een cadeautje!

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging?
Klik dan hieronder op de knop om onze vacatures te bekijken!

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje…

7 december 2020 – Hey! Wat fijn. Blijkbaar zijn we dit jaar braaf geweest.

Hoe braaf precies?

Wel, zo braaf dat we een super-de-luxe-Sinterklaas-ontbijtmand van de Businesslab Sint kregen. Het was een heel fijn gebaar met een kaartje erbij: ‘Dank je wel Team om ook in dit  loodzware coronajaar enthousiast te blijven’.

Iedereen heeft het geprobeerd, maar het is niemand gelukt: de inhoud van de mand in één ontbijt erdoor werken. En toch deed Evelien onze Community builder een heel grote poging dat wel een grote chapeau verdient.

Ze liep maar liefst 16 kilometer ten voordele van Think Pink, voordat ze aan de ontbijtmand begon. En nee, zelfs dan kreeg ze het nog niet in één keer op!

Dank je wel Businesslab Sint. We doen komend jaar weer hard ons best. Kom je dan volgend jaar terug????

Wil jij ook graag deel uitmaken van deze groep?
Klik dan hieronder op de knop om onze vacatures te bekijken!