DIT IS NIET HET MOMENT OM JOUW ONDERNEMING IN WACHTMODUS TE ZETTEN.

Je kan je zaak en je gezin beschermen, niet alleen door deze Coronavirus-crisis te doorstaan, maar vooral door verder te denken dan je neus lang is.

Registreer voor de gratis 3-delige online reeks gepresenteerd door An Verstraete, mede-oprichter van Businesslab. Je ontdekt in deze 3 webinars wat je vandaag de dag kan doen om je zaak gezond en je gezin veilig te houden (en ook wat je beter niet doet).

Het is van vitaal belang dat je VANDAAG beslissingen neemt die in lijn liggen met de plaats waar je wil dat jouw onderneming morgen staat. Morgen betekent aan het einde van deze gekte, maar ook over één jaar.

Hoe overleef je deze crisis EN zorg je ervoor dat je blijft GROEIEN?

Opname direct beschikbaar na aanmelden

Blijf in controle van jouw Mindset
(Zodat de media het niet in jouw plaats doet!) 

Voor kleine ondernemingen ligt er - als we deze periode van lockdown overleven - een GROTE OPPORTUNITEIT.

Maar als we hier niet goed over nadenken, lopen we het risico alle kansen te missen en in een neerwaartse spiraal terecht te komen! Ongedisciplineerd denken brengt onze onderneming in gevaar en dat brengt ook jouw gezin in gevaar.

In dit webinar: "Hoe ga je om met jouw gedachten? Hoe word ik immuun voor crisis-gedachten-virussen?”


Opname direct beschikbaar na aanmelden

Marketing opportuniteiten

Er zijn nu en in de komende weken, zelfs maanden een TON aan geweldige marketingkansen. Veel slecht gerunde kleine ondernemingen gaan hun tijd verspillen. Wie in de slachtofferrol duikelt en compassie vraagt aan zijn klanten, kan evengoed zijn klanten bellen en vragen of ze niet beter bij een ander zouden gaan.

In plaats daarvan: "Stop met je zorgen te maken over vandaag. We hebben het met z’n allen moeilijk(er). Maar denk na over hoe jij op het einde van deze periode tevoorschijn wil komen. Denk na over de acties die je gaat opzetten om over 12 maanden op de plek te staan waar je wil staan. Ik hoop dat je droomt van een grotere, betere, stevigere, succesvollere en leukere onderneming.”

In dit webinar: “Een TON aan geweldige marketingkansen en evenveel manieren om je geld door het raam te gooien.”

Opname direct beschikbaar na aanmelden

Jouw budget vandaag en morgen

Emotionele beslissingen zijn, in welke context dan ook, schadelijk voor jou, voor jouw gezin, voor je onderneming, voor jouw leven. Nu en in de toekomst.

Emotionele druk in tijden van crisis of moeilijke financiële situaties in het algemeen zorgt ervoor dat je dingen doet die je beter niet zou doen. Daarom is het belangrijk dat je een stevig plan hebt. Een plan met harde cijfers waardoor je los kan komen van de emotie en je ziet wat je moet en niet moet doen als je echt wil dat jij de dromen voor jezelf, je partner en je kinderen realiseert. 

In dit webinar: “Het belang van een plan met harde cijfers waardoor je los kan komen van de emotie.”


Het is onze taak als zaakvoerder van een kleine onderneming om gedisciplineerd te denken en op te staan als leider.

Wees vandaag meer dan ooit die leider waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sta op terwijl het gros van de wereld stilvalt en laat jouw kracht in de wereld zien… Vandaag is jouw kans.