92% van de kleine ondernemingen weet dit nog niet

21 geheimen
IK WIL HET WETEN

Je bent zaakvoerder van een kleine bv en je bouwde je eigen zaak uit want je droomde ervan om vrij te zijn en goed je boterham te verdienen.

Je wil vooruit maar vandaag heb je het gevoel tegen een glazen plafond aan te stoten.

In deze bundel ontdek je:  

  • Beproefde strategieën voor kleine ondernemingen die willen doorgroeien naar persoonlijke, zakelijke en financiële vrijheid.
  • Onmiddellijk inzetbare inzichten die resultaten opleveren vanaf dag 1, zodat je elke avond gaat slapen met een voldaan gevoel.
  • Inclusief stap-voor-stap actieplan voor meer orde, structuur en betere resultaten in je onderneming.
  • Hoe je meer tijd maakt voor jezelf en je gezin. Hoe je meer voldoening creëert door sneller en meer mensen te helpen zonder het gevoel te hebben geleefd te worden.

An profiel in wit kader

An Verstraete noemt zichzelf op LinkedIn een vrijheidstrijder en is samen met Xavier Debaere medeoprichter en ondernemerscoach van Businesslab.

Ze begeleidt eenmanszaken en kleine ondernemingen op weg naar persoonlijk, professioneel en financieel succes. Meer klanten, meer structuur, meer winst en meer vrije tijd.  

Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker op seminaries en congressen en auteur van onder andere 21 geheimen voor succesvol ondernemen en Succesvol netwerken.  

Wekelijks blogt ze rond de thema’s strategie, marketing, prijszetting, klantgerichtheid en mindset en verzorgt ze tal van columns rond commerciële vaardigheden in diverse vaktijdschriften.