Exclusief ontdekkingsaanbod

Elke 30 dagen meer dan € 10.000 aan marketingideeën die gisteren, vandaag en morgen werken. Word nu Businesslab Gold en ontvang de marketingbrief "Geen Gezever" bij jou in de brievenbus.

Ja, ik wil Businesslab Gold worden

Het Businesslab Gold lidmaatschap lost al je grootste marketingfrustraties op.

Dit krijg je als Businesslab Gold lid

Maandelijkse marketingbrief "Geen Gezever" in jouw brievenbus

Je leest het goed: een papieren uitgave met inkt gedrukt die de postbode persoonlijk bij jou thuis of op kantoor aflevert in jouw brievenbus. Ja, old school is cool.

De marketingbrief "Geen Gezever" zit boordevol to-the-point informatie om direct mee aan de slag te gaan. Het is geschreven in mensentaal en vraagt geen voorkennis.

Wel krijg je een aantal strategieën die haaks staan op datgene wat iedereen gelooft. De waarheid is dat "iedereen" de resultaten niet boeken die ze zouden willen. We gaan het hebben over:


Maandelijkse live Marketing Training met Q&A van de Businesslab experts

Het is dan ook geen toeval dat Businesslab Info Marketer of the Year werd bij Forbes in de V.S. Je hoeft je niet te verplaatsen naar de States en aan te sluiten bij onze $30.000 masterminds en trainingen.

We brengen jou wat werkt voor kleine ondernemingen hier in Vlaanderen. Bij jou thuis of op kantoor. Elke training wordt opgenomen en is 30 dagen beschikbaar.


30-daagse publicatie "Out Of Office" in jouw brievenbus

Out Of Office is de persoonlijke nieuwsbrief van An & Xavier onder het motto: "Leef je bucketlist vandaag".

Elke maand ontdek je wat An & Xavier persoonlijke meemaken en inspireren. De sucessen op weg naar hun persoonlijke doelen en de bumps along the road.


Het Businesslab Netwerk met live coaching van An & Xavier

Elke maand ben je welkom op Businesslab Netwerk Café. Laat je niet misleiden. Café wijst op de gezelligheid van deze online ontmoeting. Businesslab staat borg voor de organisatie. Dus niet zomaar een Zoom waar 80% van de deelnemers zwijgend en gefrustreerd zitten te luisteren naar de welbespraakte (en soms niets zinnig zeggende) 20%.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de Businesslab Facebook community en elk Businesslab Netwerk Café een moment LIVE coaching van An & Xavier.

€ 700 aan online trainingen

Dankzij jouw unieke login en paswoord heb je 24/7 toegang tot jouw persoonlijke kluis waar de opnames van de marketing training, inspiratiemomenten en tal van andere online trainingen terug te vinden zijn.

Zo ben je zeker van niets te missen en kan je op je eigen tempo een training of coaching opnieuw bekijken in de rust van jouw zetel of op kantoor.

Per maand

€67

IK WORD GOLD LID!

Per jaar

€804 €297

63% korting!

Samengevat:

  • Elke 30 dagen zenden we jou de marketingbrief "Geen Gezever" toe met minstens € 10.000 aan marketing-, mindset- en winststrategieën
  • Je ontvangt de maandelijkse Out Of Office publicatie (persoonlijke nieuwsbrief van An Verstraete en Xavier Debaere) en toegang tot de exclusieve Businesslab Facebook Community
  • Je krijgt toegang tot de maandelijkse Marketing Training en het Businesslab Netwerk Café
  • De normale prijs voor dit lidmaatschap is € 67 per maand maar omdat jij bij de eerste 500 ingeschrevenen bent, word je lid voor slechts €297 per jaar! Dit is maar liefst 63% korting.
  • Mocht je toch kiezen voor de maandelijkse formule à €67/maand: elke 30 dagen betaal je jouw lidmaatschap, er is geen contract dus je kan altijd gemakkelijk annuleren door ons gewoon op te bellen.
  • Direct na het activeren van jouw lidmaatschap krijg je toegang tot de Businesslab Gold kluis met meer dan € 700 aan online trainingen
  • Je ontvangt een voucher met €100 directe korting op de Businesslab Online trainingen.

Businesslab Gold is een initiatief van An Verstraete & Xavier Debaere

An Verstraete & Xavier Debaere

oprichters van Businesslab

Sinds 2014 hebben wij samen meer dan 2500 ondernemers minimum één dag begeleid naar meer winst en meer vrije tijd.
20.000+ ondernemers namen deel aan de 150+ webinars in de laatste zeven jaar.

We helpen eenmanszaken of zaakvoerders van kleine bv’s de financiële zekerheid en onafhankelijkheid te verwerven waarvan vele zelfstandigen dromen, maar weinigen echt behalen.

We helpen ze toonaangevende kennis omtrent strategie, prijszetting, marketing, waardecreatie en klantgerichtheid om te zetten in meetbare resultaten dankzij business coaching, sneltrainingen, mastermind groepen, stap voor stap sjablonen, boeken, video’s en audiomateriaal. Zo verdienen ze meer geld, runnen ze hun zaak zoals zij het willen en je genieten ze van een geweldige levensstijl.

business rebound 26 augustus