Exclusief kennismakingsaanbod

De Marketingbrief "Geen Gezever" wordt gedrukt over...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
JA! Ik abonneer mij.

Beste ondernemer,

Toen ik mijn eerste zaak opstartte, dacht ik jarenlang dat alle anderen iets wisten wat ik niet wist...

Ik keek rond naar de miljonairs die meer succes hadden dan ik en vroeg me altijd af wat het was dat zij wisten, en ik niet...

De vraag die ik me bleef stellen was:

"Waar halen deze succesvolle ondernemingen al hun geweldige marketingideeën vandaan?"

Het voelde alsof er een soort van "geheime club" was waar al deze succesvolle ondernemers deel van uitmaakten. Omdat ik er geen deel van uitmaakte kon ik hen nooit bijbenen.

Ik wou ook succesvol zijn maar ik wist niet hoe ik er moest aan beginnen.

Ik wist dat "niet weten wat ik niet wist" me tegenhield en waarschijnlijk het enige was dat mogelijks in de weg stond.

Herkenbaar?

Hier is de uitdaging:

"Leren met vallen en opstaan = Moeilijk en pijnlijk.
Succes modelleren = Gemakkelijk en slim"

Hadden ze mij maar eerder verteld dat "Succes modelleren" de makkelijkste en snelste manier was om een zaak te laten groeien...

Omring je met mensen die succesvoller zijn dan jij. Zoek uit wat ze doen (dat jij nu niet doet) - en doe dat gewoon na!

Geloof mij, dit is een heel stuk makkelijker.

Vergeet ook het volgende niet:

Het warm water heruitvinden is moeilijk en tijdrovend... Gaandeweg leren houdt heel wat risico's in... Iets in de lucht gooien (en hopen dat het blijft hangen) is kostelijk... en niet weten waar te beginnen uit angst om het fout te doen is frustrerend. Dit alles zorgt ervoor dat de meeste kleine ondernemingen gewoon vastlopen.

Succes modelleren en kopiëren wat werkt is gemakkelijk. En zeer winstgevend als je de juiste mensen kopieert.

Het probleem is het vinden van die ondernemingen met de marketingstrategieën die je nodig hebt!

"Eindelijk - Een betrouwbare bron van marketingstrategieën en principes die NU werken in welke business je ook actief bent!"

In de laatste acht jaar heeft Businesslab een ongelooflijke community van eenmanszaken en kleine bv's geholpen met groeien tot zeer succesvolle zaken.

De meeste van hen draaien meer winst in concurrentiële omgevingen waar iedereen de goedkoopste probeert te zijn.

Sommigen zijn al voorbij de kaap van de 7 cijfers - dat is een miljoen - aan totale omzet.

Velen verdubbelen hun winst binnen de 12 maanden na lid te worden van de Businesslab community.

En zelfs degenen die nog maar net zijn aangesloten doen het nu al beter dan de gemiddelde kleine onderneming die nauwelijks rondkomt en als een kip zonder kop van 's morgens tot 's avonds zich uitput en geen leven meer heeft.

Businesslab telt ruim 500 klanten die allemaal één ding gemeen hebben: buitengewoon zakelijk succes.

Hun succes kwam in een stroomversnelling de dag dat ze zich aansloten bij de gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers die delen wat werkt en die allemaal willen groeien.

Het is niet zo dat ze harder werken (of dat ze nog beter zijn geworden in hun vak) dan jij. Ze hebben toegang tot actiegerichte kennis die werkt. Zo hebben ze een voordeel dat de andere niet hebben.

"Word lid van Business GOLD"
En je krijgt realtime toegang tot wat de meest succesvolle kleine ondernemingen nu doen (en dat jij nog niet doet)!

Businesslab Gold is een exclusieve community van succesvolle kleine ondernemingen die allemaal toegewijd zijn om te groeien en meer winst te draaien dankzij de nieuwste marketing- en mindsetstrategieën.

"Bij Business GOLD delen we wat werkt
met iedereen die erin zit"

...en we doen het elke 30 dagen!

We delen met jou de marketing- en mindsetstrategieën die we zelf gebruiken om zescijferige winstmarges te behalen - en waarmee we als startend bedrijf in minder dan drie jaar de omzet van één miljoen aantikten.

Businesslab Gold geeft je toegang tot wat kleine ondernemingen in Vlaanderen nodig hebben: betere marketing voor meer leads, meer klanten en uiteindelijk meer geld te genereren.

Het komt erop neer dat je elke 30 dagen ten minste €5000 aan marketingideeën krijgt, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het vinden van nieuwe klanten of het maken van winst.

De drie redenen waarom wij Businesslab Gold in het leven hebben geroepen:

1️⃣ Je krijgt een continue stroom aan frisse nieuwe ideeën, aanmoediging en training om een echte marketingmeester te worden.

2️⃣ Je valt niet meer stil dankzij de marketingupdates en specifieke voorbeelden van wat werkt voor andere kleine ondernemingen.

3️⃣ En als je lid wordt - en we zeggen dit niet graag - zal Businesslab Gold jouw maandelijkse "schop-onder-jouw-kont" zijn om werk te maken van je marketing en te blijven zoeken naar manieren om jouw winst te verhogen (...eerlijk: dit is wat iedere zaakvoerder van een kleine onderneming wil!)

"Het is veel beter dan Trends of De Tijd.
Want het is specifiek voor zaakvoerders van kleine ondernemingen, net zoals JIJ."

De meeste boeken en cursussen worden geschreven en gegeven door hoogleraren die in de hoge sferen van de multinationals vertoeven. Ze kennen onze wereld niet. De meeste hebben zelfs geen onderneming.

Businesslab Gold is specifiek voor de kleine onderneming. Met de sérieux van "Trends" of "De Tijd". Businesslab wil niets te maken hebben met cowboys die ergens een cursusje hebben gevolgd en die je nu vertellen hoe het moet.

De waarheid is dat de meeste nieuwkomers in de business van "succesvol ondernemen" er zelf niet in slagen. En daarom prefereren ze de les te spelen aan anderen.

Businesslab Gold is exclusief door en voor kleine ondernemingen.

Naast een maandelijkse publicatie/magazine sluit je ook automatisch aan bij de elite online community van "Businesslab Gold"-leden van over heel Vlaanderen.

Zonder de Businesslab Kluis te vergeten: dankzij jouw persoonlijke login krijg je 24/7 online toegang tot tal van trainingen. Elke maand zijn er in deze kluis nieuwe winstgevende strategieën beschikbaar.

Dit is wat je krijgt als Businesslab Gold Member!

Live Online Coaching

Maandelijkse online coaching en inspiratie van An Verstraete en Xavier Debaere + Tech Training

Businesslab Netwerk

Dé community in Vlaanderen voor eenmanszaken en kleine bv's die willen groeien.

Online Coaching

Maandelijkse online coaching en inspiratie van An Verstraete en Xavier Debaere + Tech Training.

Businesslab Netwerk

Dé community in Vlaanderen voor eenmanszaken en kleine bv's die willen groeien.

Businesslab Kluis

24/7 toegang tot online cursussen + de opname van de Tech Training, de Q&A sessie en de online coaching.

Marketingbrief

Maandelijks in jouw brievenbus met nieuwe marketing ideeën, updates en voorbeelden + Out of Office nieuwsbrief

Businesslab Kluis

24/7 toegang tot online cursussen + de opname van de Tech Training, de Q&A sessie en de online coaching.

Marketingbrief

Maandelijks in jouw brievenbus met nieuwe marketing ideeën, updates en voorbeelden + Out of Office nieuwsbrief

Hieronder vind je wat jouw Businesslab Gold lidmaatschap inhoudt. Dit is dus wat je krijgt voor je kleine maandelijkse of jaarlijkse bijdrage om lid te blijven. We geloven dat je aangenaam verrast zal zijn van de veelheid en de waarde van de kennis en hulpmiddelen die jou worden aangeboden.

GOLD LIVE coaching met An en Xavier.
Elke maand.

Een van de grote voordelen van het Businesslab Gold lidmaatschap is dat je nu toegang krijgt tot een LIVE maandelijks online coaching met An Verstraete en Xavier Debaere over de meest dringende vragen die de kleine ondernemingen die ze coachen zich stellen...

Kan je er niet bij zijn? Geen nood. Alles wordt keurig opgenomen en wordt daags na de live coaching online geplaatst binnen de Businesslab Kluis, waar je 24/7 toegang toe hebt met je computer, tablet of smartphone.

GOLD TECH TRAINING + Q&A.
Elke maand.

Ook al geloven we dat marketing VEEL meer is dan online marketing, is Businesslab het neusje van de zalm als het gaat over online strategieën voor kleine ondernemingen.

Het is dan ook geen toeval dat Businesslab Info Marketer of the Year werd bij Forbes in de V.S. Je hoeft je niet te verplaatsen naar de States en aan te sluiten bij onze $30.000 masterminds en trainingen.

We brengen jou wat werkt voor kleine ondernemingen hier in Vlaanderen. Bij jou thuis of op kantoor.

Welke topics mag je verwachten?

 • E-mail marketing. Alles wat je moet weten over het automatisch verzenden van e-mails. Businesslab verzendt zo'n 1.000.000 e-mails per jaar. "On connaît la musique..."
 • Website. De meeste websites kosten geld in plaats van geld op te brengen. Businesslab doorprikt een aantal waarheden en laat je stap voor stap zien wat je kan aanpassen voor een betere website (lees: die geld oplevert).
 • Landingspagina's. Businesslab maakt honderden geoptimaliseerde landingspagina's par jaar. Voor zichzelf en voor tal van klanten.
 • Facebook advertenties. Dit is hot vandaag. Iedereen wil adverteren op Facebook. Hoe pak je het aan? Wat moet je weten? Businesslab, die de laatste jaren ruim €200.000 eigen geld spendeerde in Facebook advertenties, vertelt je alles.
 • Google Ads, webinars, LinkedIn, YouTube,... en nog veel meer.

Ook deze Tech Trainingen worden opgenomen. Je vindt ze terug binnen de Businesslab Kluis, waar je 24/7 toegang toe hebt met je computer, tablet of smartphone om deze 30 dagen te (her)bekijken.

Tijdens de live online Tech Training krijg je de gelegenheid om rechtstreeks jouw technische vraag te stellen aan de Businesslab Experten.

GOLD Het Businesslab Netwerk

Bij ondernemen ligt de eenzaamheid permanent op de loer. Niemand lijkt ons te begrijpen. De buitenwereld ziet alleen onze nieuwe wagen maar weigert het harde werken te zien.

Kleine ondernemingen hebben nood aan een klankbord om te weten of ze goed bezig of om bevestiging te krijgen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Wie beter dan een gelijkgestemde collega-ondernemer uit een andere streek en een andere branche kan je helpen de blinde vlekken te spotten in jouw business. Datgene dat iedereen ziet (en jou vaak heel veel geld kost) maar jij niet.

Dankzij het Businesslab Netwerk ben je nooit meer alleen. Binnen de online privé groep kan je vragen stellen, successen vieren, ervaringen delen en nieuwe ondernemers leren kennen. En dit 24/7 op jouw computer, tablet of smartphone.

Het Businesslab Netwerk is de leukste plaats om te ondernemen:

 • Kennis delen. Wat werkt voor een andere ondernemer werkt ook voor jou.
 • Feedback vragen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
 • Nieuwe contacten die op dezelfde golflengte zitten.
 • Successen delen want ondernemers zijn winnaars.

GOLD Businesslab Netwerk Café.
Maandelijks.

Elke maand ben je welkom op Businesslab Netwerk Café. Laat je niet misleiden. Café wijst op de gezelligheid van deze online ontmoeting. Businesslab staat borg voor de organisatie. Dus niet zomaar een Zoom waar 80% van de deelnemers zwijgend en gefrustreerd zitten te luisteren naar de welbespraakte (en soms niets zinnig zeggende) 20%.

Na de Live coaching van An & Xavier worden de aanwezigen leden van Businesslab Gold en de Businesslab Tribe in kleine groepjes verdeeld waar iedereen aan bod en tijd krijgt om zich voor te stellen en een vraag te stellen.

Afhankelijk van het aantal ondernemers die opdagen maak je kennis met meerdere collega's op een ongedwongen manier. Misschien zit jouw toekomstige klant, leverancier of businesspartner in het Businesslab Netwerk?

GOLD De Businesslab Kluis

Dankzij jouw unieke login en paswoord heb je 24/7 toegang tot jouw persoonlijke kluis waar de opnames van de Live coaching met An & Xavier worden bewaard en tal van andere online trainingen. De maandelijkse Tech Training en bijhorende vraag & antwoord sessie blijven 30 dagen beschikbaar.

Zo ben je zeker van niets te missen en kan je op je eigen tempo een training of coaching opnieuw bekijken in de rust van jouw zetel of op kantoor.

De Businesslab Kluis is beschikbaar de volledige duur van jouw lidmaatschap op je computer, tablet of smartphone.

GOLD Marketingbrief.
Elke maand. In jouw brievenbus.

Naast de uitgebreide online ondersteuning ontvang je elke maand in jouw brievenbus het Businesslab Gold Marketingbrief.

Je leest het goed: een papieren uitgave met inkt gedrukt die de postbode persoonlijk bij jou thuis of op kantoor aflevert in jouw brievenbus. Ja, old school is cool.

Het Businesslab Gold Marketingbrief zit boordevol to-the-point informatie om direct mee aan de slag te gaan. Het is geschreven in mensentaal en vraagt geen voorkennis.

Wel krijg je een aantal strategieën die haaks staan op datgene wat iedereen gelooft. De waarheid is dat "iedereen" de resultaten niet boeken die ze zouden willen. We gaan het hebben over:

 • Prijsstrategie. Prijs is een zwaar onderschatte marketingstrategie. Je ontdekt hoe je duurder verkoopt zonder ideale klanten te verliezen.
 • Geld. Eindelijk wordt geld aangepakt zonder taboe en noemen we een koe een koe. Elke maand een nieuwe € 1.000.000 les.
 • Klantenbeleving. Heel wat kleine ondernemingen denken voor goed te doen. Ontdek hoe je je definitief onderscheidt van jouw concurrenten door anders om te gaan met je klanten.
 • Direct Marketing. Meer leads, meer verkoop, meer mond-aan-mond reclame, meer doorverwijzingen. Met voorbeelden van wat NU werkt. En wat je beter niet meer doet.
 • Rekruteren, selecteren en met een team werken. Je kan pas groeien als je je omringt met de juiste mensen. Stop met kostelijke fouten te maken en wordt een rasechte leider (in de plaats van een lijder).
 • Mindset. Een succesvolle ondernemer denkt anders. En dit is veel meer dan de hele dag positief rondlopen.

Out of Office.
Elke maand. In jouw brievenbus.

Samen met het Businesslab Gold Marketingbrief ontvang je de persoonlijke nieuwsbrief van An en Xavier onder het motto: "Leef je bucketlist vandaag".

Elke maand delen An of Xavier wat ze persoonlijk meemaken: de successen op weg naar hun persoonlijke doelen en de bumps along the road.

Je kijkt mee achter de schermen van Businesslab. Daarnaast neemt An jou ook mee in de wereld van de persoonlijke ontwikkeling voor extra inspiratie en motivatie.

Voor wie is Businesslab Gold?

 • Je wil duizenden euro's aan marketing, mindset en winstverhogende strategieën bij jou thuis of op kantoor krijgen - om de 30 dagen!
 • Je voelt je alsof anderen dingen over marketing weten die jij niet weet (... en je bent het beu want je wil NU aan de slag!)
 • Je bent nieuw in de wereld van Businesslab en je wil meer van An en Xavier leren (...Dit is nog veel beter dan de Businesslab Podcast!)
 • Je worstelt met je "mindset" en weet dat dit je weerhoudt van het verbluffende succes in het bedrijfsleven waartoe je in staat bent...
 • Je hebt het gehad met het vallen en opstaan. Je wil recht blijven staan en vooral vooruitgaan!
 • Je bent een gloednieuwe ondernemer en je wil direct de toonaangevende marketingstrategieën kennen. En direct volle gas geven.
 • Je bent een gevestigde ondernemer die niet meer weet van welk hout pijlen te maken in de snel veranderde wereld van vandaag. Je wil gewoon meer verdienen.
 • Je bent een Businesslab Triber en je wil op de hoogte blijven van alles wat er mogelijk is. Ook tussen de live trainingen door of na jouw trajecten.
 • Je voelt dat als je deel uitmaakt van een geweldige community van Vlaamse kleine ondernemingen, je de antwoorden krijgt die je nodig hebt voor jouw groei.

Word NU Businesslab Gold lid!

 • Maandelijkse LIVE coaching met An & Xavier
 • Maandelijks TECH Training met de Businesslab Experts
 • Maandelijkse TECH Q&A met de Businesslab Experts
 • 24/7 Businesslab Netwerk
 • Maandelijks Businesslab Netwerk Café
 • De Businesslab Kluis met de opnames
 • Maandelijkse Businesslab Gold Marketingbrief
 • Maandelijkse Out of Office nieuwsbrief

Klaar om te groeien? Meld je aan!

En het wordt nog beter...


🎁  BONUS 1 • Waarde € 582

Je krijgt onmiddellijk toegang tot 6 exclusieve videotrainingen. Deze vind je direct terug in jouw Businesslab Kluis.


🎁  BONUS 2 • Uniek!

Winnaars hebben een plan | Sven Nys

Exclusieve presentatie voor Businesslab van Wereldkampioen Sven Nys rond zijn bestseller "Winnaars hebben een plan".
Direct beschikbaar in jouw Businesslab Kluis.

De man van 1 miljard | Jacques Vermeire

Unieke voorstelling voor Businesslab van Jacques Vermeire die zijn ondernemersverhaal brengt op een onverwachte manier.
Direct te bekijken in jouw Businesslab Kluis.


🎁  BONUS 3 • Onschatbaar


SUCCES INTERVIEWS

Leer van andere ondernemers die net als jij klein begonnen. Gebruik hun goede ideeën en vermijd de valkuilen waar zij in trapten.
Nu in jouw Businesslab Kluis.


🎁  BONUS 4 • €17

BOEK: Het Miljonairsbrein

Van zelfstandig naar ondernemer in 7 stappen: Hoe je in één maand verdient waar anderen een heel jaar voor moeten werken.

In dit boek beschrijft An Verstraete haar professionele reis doorheen het miljonairsbrein. Het brein dat jij nodig hebt om jouw droom van vrijheid te realiseren. Het brein dat jij nodig hebt om jouw droom van financiële onafhankelijkheid te realiseren. Het brein dat jij nodig hebt om de mensen waar je het meeste van houdt te geven wat ze verdienen.  

Wat in dit boek te lezen staat, is een mix van ervaringen van andere miljonairs en de ervaringen die ze zelf opdeed tijdens haar weg naar succes.


🎁  BONUS 5 • €100

Kortingsvoucher €100

De beste investering is investeren in jezelf. Daarom deze Businesslab Gold voucher ter waarde van €100 geldig op al onze online trainingen.


Nog even alles op een rij...


Wat mag je dus concreet verwachten als lid van Businesslab Gold?

 • Je ontvangt maandelijks jouw persoonlijke uitnodiging voor de Live Coaching met An en Xavier + Businesslab Netwerk Café.
 • Je wordt maandelijks uitgenodigd voor de live Tech Training + Vraag & Antwoord.
 • Je ontvangt de link om aan te sluiten bij het Businesslab Netwerk.
 • Eerstdaags na jouw aanmelding voor Businesslab Gold vertrekt het gesigneerd boek van An "Het Miljonairsbrein" met de post. Samen met jouw kortingscode van €100 voor een online training naar keuze.
 • Elke maand levert de postbode bij jou thuis of op kantoor jouw exemplaar van het Businesslab Marketingbrief en de persoonlijke nieuwsbrief Out of Office van An & Xavier.
 • Direct na de online betaling van jouw lidmaatschap krijg je jouw unieke link om de Businesslab Kluis te openen waar de €700 bonussen reeds op jou wachten.
 • In de Businesslab Kluis blijft elke maand de opname van Tech Training en de Q&A sessie 30 dagen 24/7 beschikbaar.
 • Je lidmaatschap wordt maandelijks of jaarlijks automatisch vernieuwd.
 • Je beëindigt jouw Businesslab Gold lidmaatschap door ons gewoon een e-mail te zenden.

Uniek Aanbod!

 • Maandelijkse LIVE coaching met An & Xavier
 • Maandelijks TECH webinar met de Businesslab Experts
 • Maandelijkse TECH Q&A met de Businesslab Experts
 • 24/7 Businesslab Netwerk
 • Maandelijks Businesslab Netwerk Café
 • De Businesslab Kluis met de opname en de trainingen
 • Maandelijks Businesslab Gold Marketingbrief
 • Maandelijkse Out of Office nieuwsbrief
 • BONUS 1 - 6x Videotrainingen • €582
 • BONUS 2 - Sven Nys & Jacques Vermeire • Uniek
 • BONUS 3 - Succes Interviews • Onschatbaar
 • BONUS 4 - Boek "Het Miljonairsbrein" • €17
 • BONUS 5 - Kortingsvoucher • €100

Word nu Businesslab Gold
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Per maand

€67 → €27

Per jaar

€804 €270

2 maanden gratis