hulpbronnen-businesslab-nuttige-links

Op vraag van heel wat deelnemers op onze Businesslabtrainingen geven wij op deze pagina mee met welke systemen wij werken en waarvan wij heel tevreden zijn.

Er zijn naast deze systemen nog andere gelijkaardige systemen op de markt, die waarschijnlijk ook hun diensten bewijzen.
Wij geven bij deze systemen ook geen enkele garantie of technische support. wel kunnen we zeggen dat wij er tevreden over zijn.

Deze pagina is bedoeld om jou te helpen en jouw zoektocht naar tools en systemen om jouw business te vergemakkelijken, in te korten.

BusinesslabMail

 

Bijhouden en automatisch verzenden van e-mails, alles in één gebruiksvriendelijke online applicatie. Volledig in het Nederlands, ook support tijdens de kantooruren in het Nederlands.

 

LastPass

Nooit meer zoeken naar je paswoorden. Op computer of smartphone. Je onthoudt één enkel paswoord, en LastPass vult automatisch je paswoorden in (ook perfect om creditcard nummers en gevoelige gegevens bij te houden). Ideaal als beheerder van een team of persoonlijk.

 

Volg je klanten met een video. Eenvoudig en super krachtig! Meer info op Bonjoro.

Acuity Scheduling

Online afspraaksoftware. Heel gemakkelijk in te stellen. Synchroniseerd naadloos met je Outlook-kalender of iCal-kalender. Het systeem verzendt automatisch (zelf aanpasbare) emails ter bevestiging. Businesslab gebruikt Acuity voor doorbraakgesprekken.

Versio

Nederlands bedrijf voor voor domeinnamen en webhosting. De webhosting is WordPress ready als je dit wenst.
Goedkoop met effici√ęnte klantendienst.
Controleer of een domeinnaam nog vrij is.
Versio

WebinarJam

Gebruiksvriendelijke interface om webinars te geven.
Onbeperkt aantal deelnemers met ruime mogelijkheden tot interactie. Heel compleet systeem met opvolgmails, landingspagina’s, automatische opname,…
Gebruiker dashboard in het Nederlands, alles wat de deelnemers zien in het Nederlands.
Goedkoop maar heel goede kwaliteit. Steunt op de betrouwbare Google technologie. Businesslab gebruikt WebinarJam voor zijn webinars.

Webinarjam

Exact Online

Het meest complete boekhoudpakket waarmee je in real-time perfect weet waar je staat met je cijfers. Jouw boekhouder logt in en bewerkt moeiteloos al jouw documenten. Dankzij de super-handige app, heb je je boekhouding altijd bij op je smartphone. Wij gebruiken het al meer dan 15 jaar.

 

Dropbox

Bewaar je foto’s en je bestanden in de cloud. Veilig en gemakkelijk. Synchroniseert automatisch de mappen van je harde schijf.
Je gegevens zijn overal beschikbaar (computer, tablet, smartphone). 2 Gb gratis.

Dropbox-Logo

Trello

Gratis superkrachtig projectmanagement tool.

Trello

 

 

 

Leadpages

Gemakkelijk effici√ęnte landingspagina’s maken die perfect integreren met je emailsoftware en WebinarJam

leadpages