WAT?

De Online Mastermind sessies zijn een extra ondersteuning of een stevige aanvulling op de Businesslab groeitrajecten. Dankzij de online Mastermind sessies sta je er nooit meer alleen voor.

Ze helpen jou om alle nieuwe inzichten en strategieën effectief om te zetten in de praktijk. Want na de live en/of online trainingsmomenten is het aan jou om jouw inzichten te implementeren, zodat je daadwerkelijk de resultaten behaalt die jij voorop stelde.

Onzekerheid over wat jij in jouw specifieke situatie het beste zou doen, is dan ook de grootste oorzaak van stagnatie in de ontwikkeling van je onderneming.

De Online Mastermind-sessies, dat is reflecteren bij lotgenoten.
Je krijgt nieuwe inzichten en je kan er eigenlijk je plannen smeden. Je haalt resultaat uit het feit dat je aanbevelingen krijgt van personen die hetzelfde hebben meegemaakt, en daarna kan je de juiste beslissingen nemen. Zeker de inzichten die je krijgt in groep, vooral bij zaken waar je tegenaan loopt, soms krijg je inzichten waar je zelf niet aan gedacht had. Dat is het grootste voordeel van de Masterminds. Bovendien word je ‘verplicht’ om je maandelijkse doelstellingen te behalen. Dat is positief, zeker voor mij, want ik heb een redelijk uitstelgedrag. De Mastermind geeft je veel voeling, het geeft je de kracht om er de volgende keer weer tegenaan te gaan. Er is ook een buddysysteem, dus als je ergens op vastloopt, dan kan je eens bellen of mailen om raad te vragen of te checken of je nog steeds goed bezig bent.

– John Demeulenaere – zaakvoerder van Drytech vochtbestrijding.

Dankzij de Mastermind groepen ervaar je …

 • Het effect van een stimulerende omgeving.
 • Hoe je uitstelgedrag uit je leven bant.
 • Hoe je geïnspireerd en gemotiveerd blijft.
 • Hoe de groep van gelijkgestemde ondernemers als klankbord fungeert.
 • Dat je er nooit meer alleen voor staat.
 • Hoe je controle krijgt over je resultaten.
 • Hoe je daadwerkelijk doelen realiseert.
 • Het enthousiasme van de groep.
 • Hoe creativiteit ontstaat door ideeën uit te wisselen.
 • Een gezonde groepsdruk zodat jij jouw doelen bereikt.

Met deze online Mastermind sessies heb jij geen enkele reden (en geen enkel excuus!) om ter plaatse te blijven trappelen. Je toetst bij je collega-ondernemers jouw invulling, ideeën en ontwerpen af voor jouw onderneming, product of dienst. Je krijgt feedback van mensen die net als jij vooruit willen. De online Mastermind sessies helpen je eveneens om krachtige joint ventures en partnerships op te zetten.
Met andere woorden: je staat er nooit meer alleen voor.

Let wel! De Mastermind sessies zijn enkel en alleen voor geëngageerde ondernemers die met ons en met zichzelf het engagement aangaan om gefocust naar hun doel toe te werken.

De laatste drie maand heb ik meer gerealiseerd om aan mijn business te werken dan in 1 jaar tijd.
De buddy geeft je een boost en is iets om op terug te vallen. Ook de groepsaccountability geeft een extra kracht.
Curd Loosveldt – Tail Architectuur & Interieur – Lendelede

 

WIE KAN ER MEEDOEN?

De online Mastermind is open voor alle actieve Businesslab Tribers.

Dit nieuwe systeem heeft ervoor gezorgd dat ik een plan op realistische wijze kon opstellen dat ik effectief heb kunnen realiseren met kleine tussendoelen.
Dankzij dit plan heb ik echt dingen leren realiseren op een efficiënte wijze. De kracht van de buddy die helpt mee te denken en te steunen was ook zeer waardevol en heeft me ook sterk vooruitgeholpen.
Christophe Vermaete – Go4Safety Bvba – Meulebeke

DATA?

De online Mastermind sessies organiseren we elke derde donderdag van de maand. Niet tijdens de schoolvakanties, niet op feestdagen, niet in juli en uitzondering: Vierde donderdag in augustus.

 • Donderdag 18 november 2021
 • Donderdag 16 december 2021
 • Donderdag 20 januari 2022
 • Donderdag 17 februari 2022
 • Donderdag 17 maart 2022
 • Donderdag 28 april 2022
 • Donderdag 19 mei 2022
 • Donderdag 16 juni 2022
 • Donderdag  15 september 2022

INSCHRIJVEN?

Neem contact op met ons Businesslab Team: Bel 09 310 60 40 of mail info@businesslab.be

Voor mij is de combinatie van de Business Boost, zelf actie ondernemen en hulp vragen. Zaken aftoetsen tijdens de Masterminds-sessies. Een beetje zoals een Heilige drievuldigheid. Die 3 elementen samen maken voor mij een super groot verschil. De combinatie van die 3 zorgen er voor dat ik echt overga tot actie. Het  waarom ik het doe is eigenlijk het middelpunt van deze 3 elementen. Voel je vrouw, ook al brengt ziekte twijfel… Elke vrouw heeft het recht om altijd mooi te zijn. Daar wil ik met Altijd Mooi voor zorgen en dat kan alleen door de tips en hulp die ik krijg van deze prachtige combinatie. Bedankt An en Xavier ook voor de echte, gemeende betrokkenheid.

Ingrid Berckmoes – Altijd mooi – Zele

DE ETHIEK VAN DE MASTERMIND GROEP?

Klik hier om de ethiek te downloaden.

Ik vond deze groep super. Mijn doelstellingen werden allemaal gehaald. Ik had dit totaal niet verwacht. Werken in met een Mastermindgroep zorgt ervoor dat je nog meer gemotiveerd bent om te slagen in je doel want je wil hen ook niet teleurstellen.
Je bent ook meer betrokken bij de doelstellingen van anderen. Dit systeem vind ik persoonlijk een zeer goede aanvulling op de Businesslab trajecten..

Rika Dumon – RD Medical – Ieper