Herken je dit?

Je bent een krak in je vak.

Je werkt hard en niemand lijkt jou te begrijpen.

 • Je verdient niet in verhouding met je inspanningen. 
 • Je hebt geen tijd voor jezelf en je ziet nauwelijks je gezin.
 • Je durft geen ‘neen' te zeggen tegen lastige klanten, uit angst om ze te verliezen.
 • Je houdt je hart vast dat je personeel vertrekt en je vraagt je af waar je nog een nieuwe medewerker vindt.
 • Je blust de hele dag door brandjes. Je hebt geen voldaan gevoel meer op het einde van de dag.

Als jij op zoek bent naar de snelste manier om de resultaten te bereiken waar jij al zo lang van droomt, kan je tijdelijk en vrijblijvend beroep doen op een... 


TELEFONISCH GROEIGESPREK


Wij maken graag 45 minuten tijd voor je vrij, waar we met volle aandacht naar je luisteren en je persoonlijk leren kennen.

Hoe zou het voor jou zijn mocht je...

 • Ontdekken waarom je tot op de dag van vandaag nog geen stappen zette naar vrijheid?
 • Een scherp beeld krijgen van waar je vandaag staat zodat je helderheid krijgt over jouw situatie en je de juiste beslissingen kan nemen?
 • Minstens 3 mogelijke opties krijgen om jouw uitdagingen aan te pakken?
 • Samen met ons helder krijgen welke optie het beste bij jou past?

Zo krijg je zicht op nieuwe mogelijkheden om een mooie toekomst tegemoet te gaan en wordt jouw kans op slagen maximaal.

Je vraagt je misschien: af: "Is dir mijn tijd wel waard?"

Wel, we begrijpen dat je je afvraagt of onze tijd samen, wel even waardevol zal zijn als we beloven.

Kijk! Ook al is dit telefonisch groeigesprek gratis. We weten dat jouw tijd waardevol is en we hebben er ook het volste vertrouwen in dat dit telefonisch groeigesprek ook voor jou waardevol zal zijn.

100% Risicovrije garantie

Daarom voegen we de daad bij het woord en bieden we jou een 100% RISICOVRIJE GARANTIE.

Als je na dit gesprek gelooft dat dit gesprek niet beantwoordde aan onze belofte of dat dit gesprek niet waardevol was voor jou en je het gevoel hebt dat je je tijd verspilde, dan storten we € 50 aan de organisatie vzw AWEL

Hoe zou het voor jou zijn, als je een toverstaf had, waardoor je kon zien hoe je terug grip krijgt op je zaak en je terug ruimte, tijd en geld krijgt voor jezelf en je gezin?

Wij helpen jou dit te realiseren.

De eerste stap die je moet zetten...

Plan HIERONDER jouw telefonisch groeigesprek.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Niet voor bijberoepers, CEO's, loontrekkenden, MLM'ers of omzet lager dan €100.000.

Beste ondernemer,

Als jij op zoek bent naar de snelste manier om de resultaten te bereiken waar jij al zo lang van droomt, kan je tijdelijk en vrijblijvend beroep doen op een... 


TELEFONISCH GROEIGESPREK


Wij maken graag een tijdslot van 45 minuten voor je vrij, waar we met volle aandacht naar je luisteren en je persoonlijk leren kennen.

In de 45 minuten die we samen aan de telefoon doorbrengen,

 • Ontdek je waarom je tot op de dag van vandaag nog geen stappen zette naar vrijheid.
 • Krijg je een scherp beeld van waar je vandaag staat zodat je helderheid krijgt over jouw situatie en je de juiste beslissingen kan nemen.
 • Geven we je minstens 3 mogelijke opties om jouw uitdagingen aan te pakken en zoeken we samen uit welke optie het beste bij jou past.

Zo krijg je zicht op nieuwe mogelijkheden om een mooie toekomst tegemoet te gaan en wordt jouw kans op slagen maximaal.

We begrijpen dat je je misschien afvraagt of onze tijd samen wel even waardevol zal zijn als we beloven.

Wel, dan kunnen we zeggen: "Ook al is dit telefonisch groeigesprek gratis, we weten dat jouw tijd waardevol is en we hebben er ook het volste vertrouwen in dat dit telefonisch groeigesprek ook voor jou waardevol zal zijn."

Daarom voegen we de daad bij het woord en bieden we jou een 100% RISICOVRIJE GARANTIE.

Als je na dit gesprek gelooft dat dit gesprek niet beantwoordde aan onze belofte of dat dit gesprek niet waardevol was voor jou en je het gevoel hebt dat je je tijd verspilde, dan storten we € 50 aan de organisatie vzw AWEL

Hoe zou het voor jou zijn, als je een toverstaf had, waardoor je kon zien hoe je terug grip krijgt op je zaak en je terug ruimte, tijd en geld krijgt voor jezelf en je gezin?

Wij helpen jou dit te realiseren.

De eerste stap die je moet zetten,
is HIERONDER jouw telefonisch groeigesprek in te plannen.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Niet voor bijberoepers, CEO's, loontrekkenden, MLM'ers of omzet lager dan €100.000.

An en Xavier

Misschien ben je nog wat sceptisch… Je bent zeker niet alleen…

Heel wat van onze klanten voelden zich ook zo vooraleer ze ons ontmoetten. 

IK PLAN EEN VRIJBLIJVEND TELFONISCH GROEIGESPREK IN 
Getuigenis Francis Lauwers

Dankzij Businesslab is mijn manier van denken compleet veranderd. Ik heb anders leren omgaan met problemen. Ik ben gestopt met korte termijn denken en ja: “We hebben echt onze winst verdubbeld”. Naast dit alles is de sfeer binnen Businesslab gewoon top. Dit is een sfeer en energie die nergens anders te vinden is. Je komt hier gewoon thuis.

Francis Lauwers - BOUD bv • Willebroek

Sven Naesen Getuigenis

Businesslab heeft mijn leven veranderd. Het traject heeft gezorgd voor echte eye-openers en hielp me bij beslissingen die al maanden werden uitgesteld. Dit alles voor een betere business. Ik kan Businesslab aanraden aan elke ondernemer om te groeien, om bij te leren, om bevestigd te worden en om te netwerken. Sven Naesen – ConsultSmart – Sterrebeek

Kathleen van Landschoot getuigenis

Businesslab heeft mij moed gegeven. De gedrevenheid van An & Xavier, plus de contacten met anderen. We zijn allemaal van een totaal andere business, dat geeft je energie om er tegenaan te gaan en te durven iets toe te passen. Want eigenlijk kan je heel veel theorie horen en zien, maar het werkt pas als je het doet. En ik ben het bewijs dat het echt wel werkt! Katleen Van Landschoot – De Copywriter - Wulvergem

Stefan Nollet

Ik ben naar de business & life boost gegaan omdat ik wilde groeien van zelfstandige naar ondernemer, met meer medewerkers en een grotere omzet. Ik volg Businesslab nu al 5 maanden, samen met mijn partner. We hebben ondertussen een investering gedaan van 80.000 euro waar ik vroeger zelfs nooit zou aan gedacht hebben. Er is ondertussen al 1 extra medewerker bijgekomen en wij plannen tegen eind dit jaar nog 1 extra medewerker. Eind deze maand starten we eveneens in een tweede nieuwe locatie. Ondertussen hebben Sylvie en ik een duidelijk beeld van onze toekomst. Dit met meer zekerheid dan ooit te voren.
Zonder deze investering zou groeien naar meer winst en meer vrije tijd onmogelijk zijn.
Stefan Nollet – Nova Motor BV – Geluwe
 

Luc & Ann

Businesslab is als thuiskomen… Eenmaal lid als Triber bij Businesslab behoor je tot een groep ondernemers die niet alleen het beste willen voor hun onderneming maar vooral ook voor haar/zijn gezin en elkaar. Uniek aan deze groep is dat iedereen uit een verschillende branche komt en toch zo aanvullend zijn voor elkaar. Raar, maar niet te omschrijven, het is precies of je ieder lid al jaren kent.
Luc & Ann Cobbaert - Beuselinck - Cobbaert - Gistel
 

Elien Geirnaert

Tijdens de Businesslab evenementen krijg je tal van interessante informatie en tips. Ik heb bijvoorbeeld mijn ideale klanten beschreven en deze dan via Facebook en persoonlijke brieven bereikt. De eerste resultaten waren al zeer positief. De persoonlijke opvolging bij  Businesslab  is uniek. Zowel via e-mail als telefoon krijg ik steeds een persoonlijke aanpak en dit vind ik zeer waardevol. Het is ook super tof om binnenin de community van Tribers samen het groeiproces mee te maken. Zo kan je elkaar motiveren en helpen. Ook is het leuk om via de Facebookgroep ideeën te delen en te reageren op elkaar.
Elien Geirnaert – Dewa Rent bv – Eeklo
 

Sigrid Van Laere

Ik volg Businesslab nu anderhalf jaar. Door een aantal tools, die ik van An en Xavier kreeg, stap voor stap toe te passen, is mijn omzet ondertussen x2. Ik heb voor mezelf een 2-tal uren per week geblokkeerd om iets voor mezelf te doen (sporten). Zo kan ik mijn dag beter inplannen waardoor ik bij mijn gezin kan zijn en dan heb ik elke dag plezier en goesting in wat ik doe.
Sigrid Van Laere – Dierenarts Sigrid Van Laere – Merchtem
 

Luigi Pizzi

Mijn mindset is positief veranderd. Ik ben mentaal een grote stap vooruitgegaan. Zo maak ik nu succesvolle en ondernemende beslissingen voor mijn onderneming. Ik heb mijn prijzen hoger durven zetten. De tips en advies die je meekrijgt van Businesslab pas je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak toe.  Businesslab opent de ogen en geeft je de motivatie om daar productief mee om te gaan. 
Luigi Pizzi – Vittale – Deurne
 

Mieke Vervaecke

Tijdens de toffe bijeenkomsten van Businesslab heb ik van verschillende mede-Tribers klanten kunnen maken en ben ook ik zelf klant geworden. Businesslab opent nieuwe deuren voor jou. Je leert er ondernemers kennen die nieuwe mogelijkheden voor jou creëren. De kwaliteit van mijn dienst is duidelijk gestegen en ik heb mijn winst kunnen verhogen met zo'n 15%.  
Mieke Vervaecke – Hoppetravel bv - Veurne
 

Veerle De Loose

Op 1,5 jaar tijd heb ik, door verschillende kleine aanpassingen en door ideeën en nieuwe kennis, ongeveer 3 zeer slechte jaren verlies weggewerkt. Ik heb andere en betere medewerkers in dienst genomen. Ik heb nu weer goesting om verder te werken. De winst is er al en de extra vrije tijd komt er nog wel aan. Ik heb een duidelijkere visie, ik durf meer uit te komen voor mijn professionaliteit. Ik heb geleerd dat tijd nemen om aan mijn zaak te werken geen verloren tijd is, maar integendeel veel opbrengt.  
Veerle De Loose - Bakkerij Okoro bv – Gent
 

Magali Casalin

Alweer een rollercoaster van inzichten en vragen over mijn business die op mij afgekomen. Waardoor er weer een goesting is om mijn business verder te laten groeien. In 6 maand tijd heb ik mijn omzet zien stijgen met 40%, heb ik geleerd sneller te factureren, heb ik twee prospecties op de planning én heb ik mijn cashflow verhoogd, waar ik trots en dankbaar voor ben.
Magali Casalin – TABdesign - Haaltert

Danny De Cauwer

Het was ondertussen al bijna 3 jaar geleden voor ik mijn eerste Kick-off volgde. Wat een transformatie hebben we al meegemaakt. We zijn doorgegroeid naar een onderneming, stap voor stap met ups en downs, maar houden ons doel voorop en blijven stappen voorwaarts maken.
Danny De Cauwer – DDC Constructions BV - Puur-Sint-Amands

Kinga Kantorska

Ik heb heel veel waardevolle inzichten gekregen over mezelf en mijn business: visie, missie, pitch, waarden, bewustwording. Vandaag weet ik waarin ik tijd moet investeren en waarin niet. Bovendien weet ik ondertussen dat een duidelijke ‘neen’ is krachtiger dan een twijfeldende ‘ja’. Vandaag werk ik samen met 1 voltijdse medewerker extra + 1 freelance medewerker + 3 tijdelijke stagiairs.
Kinga Kantorska – My Place bv - Lummen
 

Nele De Schryver getuigenis

Ik ben ervan overtuigd dat ik de nodige hulp zal vinden door toe te passen wat ik vandaag geleerd heb en dat ik mijn nieuwe connecties, die ik vandaag gemaakt heb, effectief opvolg. Met mijn connecties van vandaag kan ik aan de slag om mijn boek verder af te werken en nadien goed in de markt te zetten zodat ik een stevige, passieve bron van inkomen zal hebben. Ik denk hier minstens 1.000 euro per maand extra inkomsten uit te halen. Nele De Schryver - DAP Nele De Schryver • Aalst

Bert Vermeersch

De grote meerwaarde om voor Businesslab te kiezen is omdat er een heel toffe sfeer zit. Je komt onder gelijkgestemden, mensen die dezelfde problematieken meemaken. En vanaf je erbij komt voel je je direct thuis, en kun je onmiddellijk je problemen voorleggen aan mensen die er zelf dagdagelijks ook mee te maken hebben.
Bert Vermeersch – Videomotion – Jabbeke
 

Ellen Dupont

Dankzij  Businesslab  krijg ik heel veel nieuwe inzichten die mij aanzetten om na te denken en actie te ondernemen. Ik vind de no-nonsene aanpak super. An en Xavier vertellen altijd de waarheid en durven op de pijnpunten drukken. Je merkt dat zowel An en Xavier alles zelf ervaren hebben en dat zorgt ervoor dat ze veel waardevolle kennis hebben die ze willen delen.    
Ellen Dupont - Online ED BV – Zottegem
 

Nathalie Van Sintjan

Tijdens de Business & Life Boost hebben wij onze prijzen nu durven verhogen met 10%. In combinatie met andere concrete inzichten en tips zijn de aanvragen voor feesten en ons algemeen klantenbestand alleen maar verhoogd en blijven verhogen.  We hebben ook de stap durven zetten om een nieuwe medewerker aan te werven in plaats van met losse studenten te werken.  Onze zaak deed het vroeger enkel goed in de zomer, maar door de nieuwe inzichten hebben we er nu ook een winterzaak van kunnen maken. 
Nathalie Van Sintjan – Citrien bv – Keerbergen

Geert Chys

Businesslab heeft me aangezet om actie te ondernemen. Nu kan ik er 100% voor gaan met nieuwe energie. Ik heb de omzet van vorige jaar zien stijgen met 37%. Daarnaast heb ik de stap gezet om een vertegenwoordiger aan te nemen die nu het bedrijf versterkt en hebben we een publiciteitsstrategie uitgezet waardoor we meer bekendheid krijgen. We concentreren ons nu meer op de waarde en kwaliteit van onze diensten. Zo bieden we onze klanten de beste dienst aan en blijft het klantenvertrouwen groeien. Over het algemeen krijg ik nu een pak meer kwalitatieve klanten en aanbiedingen binnen dan hiervoor.
Geert Chys - Pclt bv – Roeselare
 

Sofie Verheirstrate

Door Businesslab heb ik een grote stap vooruitgezet inzake het zo goed en efficiënt mogelijk opvolgen van mijn klanten. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik mijn doelgroepen beter kan segmenteren en hoe ik door marketinggericht te werken mijn concurrentie een voetje voor kan zijn. Met de tips en trainingen van Businesslab zie je hoe je kunt groeien als ondernemer. Het is de combinatie van een netwerk van ondernemers met goesting. 
De manier waarop het gebracht wordt is uniek, je wordt constant met je neus op de feiten geduwd. 
Sofie Verheirstraeten - Kokoro Bv – Everberg
 

Patricia De Moor

Toen ik de theorieën van Businesslab voor de eerste keer hoorde was dat zeer confronterend voor mij. Ik werd vooruitgeduwd en nam beslissingen die ik hiervoor niet durfde nemen. Nu durf ik ook NEE zeggen en dat helpt me zeker een stap vooruit op persoonlijk vlak, maar ook als onderneming. Daarnaast laat ik mij ondersteunen en omringen door professionele mensen binnen de Businesslab Tribe. Ik ben niet alleen. Businesslab bracht mij helderheid en vele antwoorden die een fundamentele doorbraak voor mij hebben betekend. Ik voel mij nu sterker als ondernemer en wil blijven doorgroeien. 
Patricia De Moor - Forever Living Products - Oordegem

Dirk Van Houtven

Negen maanden geleden was ik samen met mijn vrouw voor het eerst op Discovery Days. Dat had zoveel impact op mij dat ik kan spreken van voor en na Businesslab. Eindelijk een klankbord gevonden, iemand die zegt wat er mogelijk is. Voor het eerst in mijn carrière start ik het seizoen met zoveel ambitie en goesting! Ik heb heel ambitieuze doelen gesteld die ik met veel vertrouwen, stap voor stap, tegemoet ga.
Dirk Van Houtven - d'Roomijs – Heist-Op-Den-Berg
 

Cindy Mertens

De netwerkdag gaf me inzichten die me duidelijk maken dat “HULP” vragen goed is en ook hulp biedt in wat ikzelf niet kan of niet wist. Door daar met veel mensen te praten, overwin je de durf om hulp te vragen. Ik ben ondertussen al 23 jaar ondernemer en kan nog altijd hulp gebruiken. Ik wil hier 5.000 euro extra aan overhouden door optimalisatie van online marketing en automatisatie van administratie.   
Cindy Mertens – Haute Cookure  Bv – Oostmalle

Bruno Verhaeghe

Dankzij deze training kan ik mijn bedrijf duidelijker in kaart brengen (opstellen businessplan). Het helpt mij ook om te sleutelen aan een sterker team en op zoek te gaan naar de ideale klant.
Bruno Verhaeghe – Verhaeghe BV-Schilderwerken - Kuurne

Wim Houthoofdt

Voor het aanwerven van een medewerker wachtte ik totdat ik het nodige kapitaal vergaard had, maar na jaren steeds hetzelfde te doen, besefte ik dat mijn aanpak moest wijzigen. Met An en Xavier van Businesslab kreeg ik de kans en inzichten mee om de knelpunten in kaart te brengen en samen met experts mijn zaak door te lichten en terug op de goede weg zetten. Het resultaat is dat ik binnenkort met mijn eerste medewerker mijn zaak verder kan uitbouwen met het oog op meer vrije tijd, meer omzet en een betere workflow.
Wim Houthoofdt - Advies Op Maat - Izegem

Bart Uytdenhouwen

Tot een concreet, meetbaar resultaat komen door verschillende (sub)doelgroepen te koppelen aan hun pijnpunten en dit met gerichte acties en via verschillende mediakanalen. I.p.v. in het wilde weg maar wat te doen!
Bart Uytdenhouwen – Webdolfijn - Lokeren

GEZIEN IN

Unizo
Voka
bni
vtm
De Morgen
humo
Bloovi
awel
Made in
GVA
Nieuwsblad

© Businesslab - Debaere & Verstraete bv - Privacy & Disclaimer