Ben jij voorbereid op de recessie en de financiële onzekerheid die eraan komt?

Neen? Hier zijn de nodige inzichten om jouw zaak te beschermen tegen de recessie die sluimert.

GROEIEN in financiële recessie
De 10 zaken die je nodig hebt

JA! Dit wil ik weten.

Slechts €490 of 2x €247

Online Master Class met Xavier Debaere

Tijdens deze vitale online training overloopt Xavier Debaere, mede-oprichter van Businesslab en Info Marketer of the Year, de broodnodige stappen die jouw zaak zullen beschermen tegen de economische chaos die er aankomt.
Hieronder vind je slechts enkele van de zaken die aan bod zullen komen:

  • Recessie-immuniteit - 3 essentiële beschermingen die je nu moet klaarmaken.
  • Het stimuleren van de cashflow in een recessie - meer -en snel - geld op je rekening.
  • Lage/nul kost Marketing om nieuwe klanten aan te trekken.
  • Worst-case-scenario-planning. Hoe je beter slim vooruit denkt?
  • Hoe de top 1% van de ondernemers denkt en handelt tijdens een recessie.
  • Hoe verkoop aan te pakken in een recessie? (Dit is mijn derde recessie. Ik leerde veel van de crisis van 2000 en 2008)
  • Hoe omgaan met je team tijdens de crisis? En welke normen je beter hanteert?
  • En nog veel meer....


Je krijgt onmiddellijk onbeperkt de volledige toegang tot alle sessies.

Waarom is deze online Master Class belangrijk?

Het voortbestaan van je zaak is vandaag meer dan ooit je grootste zorg. En de meeste eenmanszaken en kleine ondernemingen denken niet eens na, over wat er nu gaat gebeuren. Daarom zullen er heel veel zwaar getroffen raken en helaas zullen er velen, nooit meer herstellen.

De omvang van de komende tsunami betekent ontzettend veel bedreigingen voor je zaak. En alleen zal het gewoon niet mogelijk zijn om hieruit te raken.

54 top-ondernemers van over gans Vlaanderen telden ruim €2000 neer om deze Master Class live te volgen. Je bekijkt op jouw tempo thuis of op kantoor: je ontdekt wat je kan doen om je onderneming te beschermen tegen de financiële chaos en de nieuwe uitdagingen die eraan komen.

Tot slot dit nog...

Als ondernemer maken wij ons meestal geen zorgen over de kortetermijnschade. Maar, het is de LANGE TERMIJN financiële puinhoop die het gevolg is van de negativiteit in de media die een klanten zal weerhouden om verder bij ons te kopen.

Iedereen zal de klap voelen - en reken er maar op dat de grote jongens en de overheid, jouw de rekening wel zullen voorschotelen. Wij willen hier klaar voor zijn. En wie er klaar voor is hoeft zich geen zorgen te maken.

Je krijgt ruim 140 minuten de meest waardevolle strategieën om direct mee aan de slag te gaan.

Wat moet je nu doen?

Klik hieronder op de groene knop. Je komt dan op de betaalpagina om 100% veilig online de betaling af te ronden. Je krijgt dan onmiddellijk toegang tot de 10 zaken die je nu kan doen om te blijven GROEIEN in tijden van recessie.

Jouw investering = 2x €247

(of eenmalig €490)

Neem nu het aanbod.

Stel je de vraag niet wat je deze Master Class kost. Het is een investering.
De juiste vraag is: "Wat zal het jou kosten als je niets doet?"

GROEIEN in financiële crisis
Veel gestelde vragen:

Waar & Wanneer is het?

Het is een online Master Class die je thuis of op kantoor volgt (op je computer, tablet of smartphone). Het is 24u/24 beschikbaar. Alle belangrijke aspecten om je zaak te laten groeien komen aan bod.

Core inhoud?

Strategieën om de onzekerheid aan te pakken, groei na de recessie en hoe je je onderneming door de dreigende recessie kan navigeren.

Nummer 1 reden om er bij te zijn?

De ernst en de omvang van deze crisissituatie is van die orde, dat je er best niet alleen probeert door te komen. Kom en sluit je aan bij een elitegroep van kleine ondernemingen, ontdek wat je allemaal kunnen doen en hoe je je beter aanpast aan de chaos. Na deze online training ben je in staat om duidelijkheid te schetsen en je zaak te laten groeien in 2023 en mogelijks sterker dan ooit uit deze dreigende recessie te komen.

De investering?

Voor slechts €490 + btw krijg je toegang tot informatie die 99% van de ondernemers nooit zullen hebben. Dit is minder dan €1,5 per dag een jaar lang.
Wat zal het jou kosten als je deze online Master Class niet bijwoont?

Wat moet ik doen om erbij te zijn?

Klik op de groene knop en voer de veilige betaling uit.
Je krijgt onmiddellijk toegang tot de online Master Class.