Time Management voor kleine ondernemingen

Time management dvd's en werkschrift

“Word 10x productiever. Creëer minstens één uur extra focustijd per dag en ervaar SNEL meer rust en meer voldoening.”

Time Management voor kleine ondernemingen

Time management dvd's en werkschrift

“Word 10x productiever. Creëer minstens één uur extra focustijd per dag en ervaar SNEL meer rust en meer voldoening.”

JA, Dat wil ik!

Als jij die eenmanszaak of kleine onderneming bent:

 • Die een constante druk – of zelfs een spanning — ervaart.
 • Die niet écht kan ‘genieten’, hoewel je je voor de volle 100% ‘smijt’ voor je onderneming.
 • Die met een hoofd vol nieuwe ideeën zit en nog zoveel wil realiseren, je offerte wil afwerken, je leverancier wil opbellen, je klant wil tevredenstellen… Terwijl je wéét dat je aan je marketing zou moeten beginnen.
 • Die bovendien zelf de touwtjes in handen wil houden en alles wil controleren en in de gaten wil houden. Dan zijn de volgende 2 minuten de belangrijkste van 2020.

Dit wil je niet!

Het voelt alsof je niet mee bent, alsof je voortdurend achter de feiten aanloopt. Je hebt wel de titel van ondernemer. Een ondernemer die, in tegenstelling tot een werknemer, meer vrijheid heeft. Maar dat gevoel van vrijheid ervaar jij helemaal niet.  

De realiteit is ook, dat je uiteindelijk op een dag niet zoveel gedaan krijgt. En dat brengt frustratie met zich mee. Het is zo druk…

Kies!

 • Voor orde in plaats van chaos.
 • Voor structuur in plaats van brandjes te blussen.
 • Voor productief in plaats van druk.

Hoe zou het voor jou zijn...

 • Mocht je die drukte niet meer voelen?
 • Mocht je die stress en kopzorgen omzetten in rust en vrije tijd?

Het is eigen aan ondernemers dat ze graag doen wat ze doen. Ze leven voor hun onderneming en zijn er erg graag mee bezig. En toch…  

Als ik ondernemers bezig hoor en hen vraag of ze zich vrij voelen bij wat ze doen, dan krijg ik GEEN volmondige “ja”.

Het is jouw keuze.

Jouw stress en drukte heeft niets te maken met het ‘noodlot’ of met onverwachte omstandigheden. Wel met de manier waarop je ermee omgaat. Het hoeft er dus, in de toekomst, helemaal niet meer zo aan toe te gaan.

Het is jouw schuld niet!

En erg belangrijk: het is jouw schuld niet ;-). Je doet gewoon een paar kleine dingen niet goed, die jouw bakken tijd (en geld) kosten.  

Je hoeft niet te wachten tot het begin van het nieuwe jaar om met jezelf een sterk engagement aan te gaan. Neem jezelf voor om voortaan FOCUS te houden. Kies voor structuur en productiviteit en manage jezelf in de 24 uren die je elke dag ter beschikking krijgt.

Pak de “drukte” en de “spanning” die je vandaag voelt aan en zet ze om in meer rust, meer vrijheid, meer aandacht en meer leven.

Time management dvd's en werkschrift

Dankzij “Het Time Management Systeem voor eenmanszaken en kleine ondernemingen” creëer je niet alleen een mindset-shift, maar pak je ook die kleine zaken die je in het verleden fout deed, moeiteloos aan en draai je ze om zodat je voortaan:

 • 10x productiever wordt.
 • Elke dag minstens één uur extra focustijd creëert.
 • Elke dag voldoening ervaart die je opnieuw de nodige energie bezorgd om te blijven doorgaan.

An, hoe krijg jij in godsnaam zoveel gedaan? 

Als jij die ondernemer bent die alles al geprobeerd heeft om meer tijd te creëren, maar steeds weer terugvalt in oude gewoontes, dan gun ik je vanaf nu dat bevrijdende gevoel van ruimte.Dankzij dit systeem met audio, video, uitgeschreven tekst en oefenschema’s in een trainingsbox pas je een aantal nieuwe strategieën toe die fantastisch werken voor ondernemers die creatief zijn en drukte voelen, maar weten dat er veel meer potentieel in hen zit.  

Ik weet zeker dat wanneer je je engageert om met deze technieken aan de slag te gaan, je op korte termijn van alles ziet veranderen.  

Je creëert meer tijd, je ervaart meer rust, de mensen om je heen worden (terug) blij, je verdient makkelijker geld, je voelt je beter, je bent meer aanwezig, je slaapt rustiger, vaster en dieper en je wordt gelukkiger terwijl je elke dag bergen werk verzet.

VRAAG VANDAAG NOG JE TIME MANAGEMENT SYSTEEM aan en je ontdekt het volgende:

… hoe je 10 x productiever wordt door kleine aanpassingen te doen. … hoe je serieus wat tijd creëert waar je eindelijk doelgericht mee aan de slag kan. … die ene strategie die je misschien niet durft toe te passen, maar alles voor je doet veranderen. … hoe je meer tijd overhoudt voor de meest belangrijke dingen in je leven. … het avondritueel die je rust in je hoofd bezorgt waardoor je vast en dieper slaapt. … die ene techniek waarmee je voortaan zeker bent van jouw vakantie. … 7 tips om storingsvrije tijd te creëren. … die ene mantra die ervoor zorgt dat je enkel nog doet wat echt van belang is. … welk beeld je moet maken om met gemak alle tips en trics gedisciplineerd toe te passen. … 11 tips voor meer focus. … hoe je een leven vol energie en voldoening leidt door al deze tips toe te passen.  

Let op! Het Time Management Systeem voor eenmanszaken en kleine ondernemingen verandert je leven. Denk je geen tijd te hebben om het Systeem te volgen? Dan is het DE reden om deze training te volgen. Het is van vitaal belang voor jou om er NU mee te starten.

Het Time Management Systeem voor eenmanszaken en kleine ondernemingen in één trainingsbox bevat:

 • De professionele video-opname in hoge resolutie van de dagtraining Time Management voor eenmanszaken en kleine ondernemingen. Online te bekijken op jouw computer, tablet of smartphone.
 • De audio-opname online te downloaden op jouw computer of smartphone, zodat je deze ongelooflijk waardevolle inzichten beluistert op die momenten waar je anders tijd verliest (in de wagen, wachtzaal, op de trein, tijdens de strijk — mocht je dat nog zelf doen, de afwas… )
 • De volledig uitgeschreven tekst waarin jij aantekeningen kan maken of waarin je die zaken in fluo kan markeren die voor jou vandaag direct van toepassing zijn.
Time management dvd's en werkschrift

€ 747+btw of
3 x € 267+ btw

JA, An! Ik wil weten hoe ik meer verdien door meer te doen in minder tijd. Ik bestel nu mijn trainingsbox

INCLUSIEF DEZE BONUSSEN

 • Oefeningen die extra houvast bieden tijdens de opnames.
 • Extra tips die je direct toepasbare technieken geven om jouw grenzen af te bakenen.
 • Bijlagen met schema’s die het je makkelijker maken tijdens het toepassen van de nieuwe strategieën of die jou en je team helpen om gefocust te blijven.
 • GRATIS verzending in België.

De ijzersterke Businesslab Garantie

Je hebt 30 dagen om alles te gebruiken en te testen zoals je wilt. Als om welke reden dan ook binnen de 30 dagen “Het Time Management Systeem” niet voldoet aan jouw verwachtingen, stuur je alles onbeschadigd terug en we betalen je de totale investering van € 747 + BTW integraal terug.  

Je hoeft zelfs geen flauw excuus te verzinnen. Geen vragen, geen gedoe, geen kleine lettertjes.

100% tevredenheidsgarantie niet goed, geld terug