Dit is voor jou als je te weinig goede klanten hebt.

Je bent een krak in je vak. Je bent beter dan je concurrent. En toch heb je te weinig goede klanten. Je hebt marketing nodig.
Eindelijk kom je te weten hoe je eraan begint, boek je winst en ervaar je de rust van marketing met voorspelbare resultaten.

Dit is voor jou als je te weinig goede klanten hebt.

Je bent een krak in je vak. Je bent beter dan je concurrent. En toch heb je te weinig goede klanten.
Je hebt marketing nodig.
Eindelijk kom je te weten hoe je eraan begint, boek je winst en ervaar je de rust van marketing met voorspelbare resultaten.

De Online Marketing Master Class voor eenmanszaken en kleine bv’s met de bewezen Businesslab Direct Marketing Formule. Nog nooit eerder gedeeld.

De Ultieme Marketing Machine

De Ultieme Marketing Machine is het volledige sjabloon dat Businesslab gebruikt om nieuwe ideale klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Dit is jouw omnium verzekering in tijden van crisis.

Gegarandeerd-en-Samen-Met-Jou-Inhoudelijk-uitgewerkt in 8 weken.

JA! Dat wil ik.

De Online Marketing Master Class voor eenmanszaken en kleine bv’s met de bewezen Businesslab Direct Marketing Formule. Nog nooit eerder gedeeld.

De Ultieme Marketing Machine

De Ultieme Marketing Machine is het volledige sjabloon dat Businesslab gebruikt om nieuwe ideale klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden
Dit is jouw omnium verzekering in tijden van crisis.
Gegarandeerd-en-Samen-Met-Jou-Inhoudelijk-uitgewerkt in 8 weken.

Beste ondernemer,

Vooraleer ik jou vertel wat De Ultieme Marketing Machine is, wil ik je eerst vertellen

Wat het niet is en waarom.

Je moet weten: Het is hoog tijd dat kleine ondernemingen inzien dat ze het anders MOETEN aanpakken dan de grote jongens en de multinationals.

In deze cursus vind je dus GEEN strategieën die bakken geld kosten en ook GEEN reclamebureau-hersenspinsels, waar alleen de CEO’s – die niet met hun eigen geld spelen – warm van worden.

Chique folders en mooie advertenties in de blaadjes werken al lang niet meer voor de eenmanszaak en de kleine bv.

De meeste marketingcursussen en trainingen zijn herkauwde theorieën uit boeken van geleerde professoren die totaal geen besef hebben van de dagelijkse realiteit van de kleine onderneming.

De waarheid is dat diegene die er niet in slagen om een succesvolle zaak op te zetten, het vaak willen leren aan de anderen… En dat is niet hoe wij het aanpakken. Dankzij de Ultieme Marketing Machine krijg je die zaken die wij al jaren gebruiken om keer op keer een snel groeiende zaak uit te bouwen.

Zo hebben we onze EIGEN tijd en ons EIGEN geld ingezet, om alles te proberen en uit te testen, vooraleer het nu, tot bij jou terechtkomt.

Zeven jaar hebben we gespendeerd om de meest perfecte, volledige en bewezen marketingmethode – die bijna niemand toepast – op punt te zetten. Dankzij deze methode werden we bekroond in de V.S. tot Info Marketer of the Year 2018.

De honderden kleine ondernemingen die we dagelijks ontmoeten, zijn het allemaal beu zo hard te moeten werken en tegelijkertijd zo weinig te verdienen. Bovendien weten ze zelden of nooit waar de volgende klant vandaan komt.

Die onzekerheid leidt ertoe dat ze maar al te vaak aan het werk gaan met klanten die ze eigenlijk liever niet willen. Klanten die zelden of nooit blij zijn en die maar blijven zagen over de prijs.
Dit zorgt voor stress, een onvoldaan gevoel en te weinig geld in hun portemonnee.

Hoe krijg je rust in jouw zaak?

Het antwoord is eenvoudig: door een meester te worden in het aantrekken van de juiste klanten.

Die klanten met wie het een plezier is om te werken, die jou naar waarde schatten en die met plezier de juiste prijs betalen.

Daarom hebben we De Ultieme Marketing Machine in het leven geroepen.

De Ultieme Marketing Machine is voor jou als jij je herkent in één of meerdere van deze zaken:

 • Je hebt te weinig klanten of offerte aanvragen.
 • Je wil groeien zonder afhankelijk te blijven van mond-aan-mond reclame.
 • Je bent gefrustreerd omdat je te weinig klanten hebt, die bereid zijn de juiste prijs te betalen.
 • Je krijgt wel aanvragen, maar als het puntje bij paaltje komt, kopen ze bij jouw concurrent (die minder goed werk levert.)
 • Je bent een krak in je vak, maar niemand lijkt het op te merken.
 • Je bent het beu te horen: “Ik ga er nog eens over nadenken.”
 • Je voelt je niet begrepen omdat de klanten de waarde niet inzien van jouw producten en diensten.
 • Je weet niet meer wat je moet doen met al de pseudo-goeroes die jou wijs maken dat Facebook en social media het walhalla van de marketing is.
 • Je website heeft je bakken geld gekost, maar je durft aan jezelf niet toegeven dat hij uiteindelijk niets opbrengt.
 • Je weet niet waar je moet beginnen met marketing.
 • De weinige marketingacties die je in het verleden hebt op poten gezet, hebben veel geld, tijd en energie gekost maar hebben nauwelijks nieuwe klanten aangebracht.

Bovendien houdt de crisis jou wakker…

 • Je bent bang om klanten te verliezen met deze crisis.
 • Je hoopt een manier te vinden om snel terug nieuwe klanten te winnen.
 • Je gelooft dat het geen zin heeft om nu met marketing bezig te zijn.
 • Je vraagt je af hoe je de crisis doorkomt.

Wat mag je verwachten van De Ultieme Marketing Machine?

De winst-verhogende strategieën van De Ultieme Marketing Machine zullen ervoor zorgen dat je direct na elke sessies, extra ruimte in je agenda wil afblokken, zodat je deze eenvoudige, maar grote veranderingen in de marketing van je onderneming kan doorvoeren of implementeren.

Het maakt niet uit in welke branche je actief bent.

Sowieso zitten er voor elke niche zaken in die ervoor zullen zorgen dat het volgen van deze 8 weken durende Marketing Master Class jou geen cent zal kosten. In tegendeel. Het zal je geld opbrengen.

Hier zijn slechts enkele zaken die je zal ontdekken:

⭐️ Het antwoord op die ene vraag – die geen enkele kleine onderneming zich stelt – maar die er wel voor zorgt dat klanten naar jou toekomen.

⭐️ Hoe je detecteert wie jouw ideale klanten zijn. Je weet wel, die klanten met wie het leuk is samen te werken en die met plezier jouw factuur betalen.

⭐️ Hoe je enkel nog ideale klanten aantrekt (en hoe je de lastige weghoudt.)

⭐️ Hoe je een onweerstaanbaar aanbod creëert.

⭐️ De checklist met de basis antwoorden die nodig zijn om met gemak jouw kant-en-klare sjablonen in te vullen.

⭐️ Wat de ingrediënten zijn (en hoe je het aanpakt) om een goede landingspagina te maken die voor een lijst aan nieuwe klanten zorgt. Ook al heb je geen website of doet jouw website het niet. (Een landingspagina is een speciale webpagina om jouw klant aan te zetten tot actie.)

⭐️ Hoe je onverwachts (en doeltreffend) uit de hoek komt met postkaarten, flyers, visitekaartjes, advertenties, … die ideale klanten opleveren.

⭐️ Hoe je verkoopteksten schrijft die jouw klant bij de keel pakken. Zelfs als de laatste brief die je geschreven hebt, dateert uit jouw schooltijd.

⭐️ Hoe stel je een verras-en ontdekkingsbox samen die ervoor zorgt dat je instant als autoriteit en expert gepositioneerd wordt zodat verkopen aan de juiste prijs (meestal een hogere) een fluitje van een cent wordt.

⭐️ Hoe je het aanpakt om jouw nieuw marketingproces op automatische piloot te laten draaien zodat je niet elke keer opnieuw het warm water hoeft uit te vinden.

⭐️ Hoe zet je Facebook-advertenties in om nieuwe klanten (mensen die van jou nog nooit gehoord hebben) aan te trekken.

⭐️ Hoe je aan de slag gaat met e-mailmarketing (want e-mails werken nog altijd!).

⭐️ De stap-voor-stap strategie die maakt dat jouw bestaande klanten jou nooit meer vergeten, die ervoor zorgt dat ze bij jou blijven kopen en dat ze doorvertellen hoe geniaal je bent.

Wat is De Ultieme Marketing Machine?

Heel simpel: het is het meest complete programma om de marketing van kleine ondernemingen definitief op punt te zetten:

1. Acht weken lang één online seminar, per week.

Het hart van De Ultieme Marketing Machine is een 8-ledige in-de-diepte-training die je wekelijks volgt. Iedere sessie van ruim twee en een half uur is doorspekt met winst-boost strategieën die jouw zaak naar het volgende niveau tillen. Je volgt de seminars rustig van bij je thuis of van op kantoor: op je computer, tablet of smartphone.

In deze 8 seminars ontdek je de weinig gekende technieken om een vlot marcherende Contacten Generator op te zetten.

Dankzij deze 8 stap-voor-stap sessies is De Ultieme Marketing Machine het meest complete marketing programma dat er bestaat. Je gaat op jouw tempo door het creatieproces om elk onderdeel van jouw Contacten Generator, jouw Koester- en Conversie systeem en jouw Doorverwijs Systeem op punt te zetten. In De Ultieme Marketing Machine krijg je antwoord op al jouw vragen om jouw marketingmachine te bouwen.

2. Opnames van elk seminar

In het geval dat je niet aanwezig kan zijn tijdens de online live sessie, hoef je je geen zorgen te maken. De opname van elke sessie blijft bewaard in jouw persoonlijke account, samen met alle vraag- en antwoord sessies rond dit thema.

3. Ondersteuning van An & Xavier!

Dit programma is veel meer dan een overdracht van krachtige winstmakende informatie. Tijdens de acht weken die we samen doorbrengen, beantwoorden we eveneens jouw persoonlijke vragen.

Dat betekent dat je antwoorden krijgt van An Verstraete en Xavier Debaere, Info-Marketeers of the Year 2018 in de Verenigde Staten.

4. SNELLE-Implementatie handleidingen

Bij elke van de 8 sessies krijg je een “Doe-Het-Nu-Actie-Gids” om jouw marketingmachine af te werken binnen het vooropgestelde termijn. Zo verlies je je niet en raak je niet afgeleid. Je gaat aan de slag met die zaken die er echt toe doen om snel resultaten te boeken.

We weten nu al zeker dat je van dit programma zal houden. Zelfs al waren de schoolbanken jouw ding niet.

5. Sjablonen en hulpmiddelen (dit alleen is zeker € 2500 waard!)

Je hebt geen marketing voorkennis nodig. Dankzij de complete INVUL-sjablonen, tools en hulpmiddelen ben je direct in staat om snel en gemakkelijk elk onderdeel van jouw Contacten Generator, jouw Koester- en Conversie systeem en jouw Doorverwijs Systeem te creëren.
Alles is klaar voor gebruik, je hoeft alleen nog de vakjes in te vullen.

6. Online EN offline marketing

Iedereen heeft de mond vol van online. Alles moet online. Dit is de grootste fout die je kan maken als kleine ondernemingen. De winstgevende online businesses vertellen jou niet dat het grootste deel van hun succes komt door offline strategieën (waar GEEN computer of internet bij te pas komt).

De absolute online nummer 1: Google, zendt postkaarten en adverteert via offline kanalen en belt zijn klanten op. De combinatie van online EN offline marketing is vandaag de enige manier om zichtbaar te blijven als kleine onderneming.

Het is bovendien enkel zo dat jij en voetje voor krijgt op jouw concurrenten die op zoek zijn naar het laatste internet-nieuwtje.


"Zeer inzichtelijk gebracht, inspirerend, gedetailleerd en vooral zeer toepassingsgericht. Je kan er direct mee aan de slag zonder te veel theoretische achtergrond. Wel intensief 😄."
Bruno Deraedt - Gent - Vennoot-zaakvoerder BAST architects & engineers

“Ik zie het helemaal zitten om hiermee aan de slag te gaan. Eindelijk een 'systeem.’”
Veerle De Loose - Bakkerij Okoro Bv - Gent

“Tevreden, ik verstuurde al verkoopbrieven in het verleden, maar ondertussen is mijn tekst al aangepast met nieuwe tips uit de Ultieme Marketing Machine.
Francis Vermeulen – Fotech - Anzegem

“Na nog maar twee sessies, heb ik al heel mijn manier van offertes opmaken aangepast. Ik zie al heel wat voordelen. Ik ben trouwens heel tevreden en heb al heel veel ideetjes om uit te werken!”
Karen Habex – Ik wil een muurschildering - Antwerpen


START NU en ontvang volgende bonussen:

🎁  BONUS 1 • Waarde €1595

Kick-off tickets mockup

GRATIS Ticket (Inclusief gastenticket)

Voor de eerstvolgende Businesslab Kick-off:
Thema: “Hoe run ik een kleine onderneming?”


🎁  BONUS 2 • Waarde € 347

DE ULTIEME DOORVERWIJZING MACHINE

Dankzij deze unieke Training Box heb je 21 strategieën om jouw klanten te stimuleren om doorverwijzingen en mond-tot-mond reclame te doen.


Wat moet je nu doen?

Profiteer nu nog van de Ultieme Marketing Machine die jouw marketing op automatisch piloot zet.

Na deze 8 weken Marketing Master Class ziet jouw zaak er totaal anders uit en heb je de rust waarvan je al zo lang droomde gevonden.

De ULTIEME MARKETING MACHINE is voor kleine ondernemingen die serieus zijn over het bereiken van een 50% tot 250% stijging van de winst in de loop van de komende 12 maanden.

De volledige prijs van dit programma is €5000.

Maar omdat je op onze “hot list” staat, krijg je nu – tijdelijk – het ongelooflijke lanceringsaanbod met BONUSSEN. Wees er dus snel bij.

Zowel het lanceringsaanbod als de BONUSSEN, kunnen op elk moment verdwijnen.

€5000 >> €2850

Dankzij de persoonlijke feedback van An & Xavier komt deze unieke Ultieme Marketing Machine in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Jouw investering na KMOP >> €2850 >> €1990

Inclusief de BONUSSEN

Neem nu het aanbod.

Klik en betaal het voorschot van €598,50

Dit komt overeen met de BTW. De opleiding regel je via de KMO-Portefeuille.
We nemen dan contact met jou op voor alle praktische zaken en jouw KMOP in orde te brengen.

Veel gestelde vragen:

Waar en wanneer gaat dit programma door?

De Ultieme Marketing Machine gaat online door.
Iedere week krijg je een nieuwe module toegezonden.
Je krijgt ook toegang tot de vraag & antwoord sessies waar je rechtstreeks al je vragen aan An of Xavier stelt.

Is De Ultieme Marketing Machine interactief?

Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen tijdens online Vraag & Antwoord sessies.
Alle deze sessies worden opgenomen.
Je kan op elk moment de opname van deze interactieve sessie (her)bekijken op businesslab.online.

Hoe kan ik betalen?

Klik op de groene knop en en voer de veilige betaling uit.
Je betaalt de BTW (het voorschot) via de betaalpagina. Dit kan met Bancontact, kredietkaart of online overschrijving (100% veilig).
Nadien krijg je een e-mail met de verdere betaalstappen:

 • Of je maakt gebruik van de KMOP (enkel Vlaanderen) en je krijgt hiervoor de procedure.
 • Of je maakt het bedrag van de opleiding rechtstreeks over aan ons na ontvangen van de factuur.


Nog nooit gebruik gemaakt van de KMO-Portefeuille? Geen nood. Ons team heeft al duizenden dossiers behandeld en staat klaar om jou te helpen.