GRATIS AANMELDEN

5 misvattingen waardoor kleine ondernemingen veel geld verliezen en niet meer willen aanwerven.

5 flaters bij het aanwerven van medewerkers

GRATIS AANMELDEN

Klik nu op de knop hierboven om het webinar gratis bij te wonen op maandag 4 maart om 20u.
Speciaal voor zaakvoerders van een kleine bv.

Hier zijn de details van dit webinar

 • Wanneer? Maandag 4 maart 2024 om 20u
 • Waar? Je volgt het LIVE webinar thuis of op kantoor. Op jouw computer, tablet of smartphone. Het is GEEN Zoom. Je komt niet in beeld 🙃
 • Door wie? Deze uitzonderlijke online training wordt gegeven door An Verstraete, mede-oprichter van Businesslab en nummer 1 Winstverdubbelaar in Vlaanderen voor kleine ondernemingen.
 • Waarom moet ik het volgen? Om geen tijd en geen geld meer te verliezen door verkeerd aan te werven.
 • Waarover gaat het? Je krijgt 5 misvattingen die ervoor zorgen dat kleine ondernemingen bakken geld verliezen bij het aanwerven. En ook niet meer willen aanwerven in de toekomst.
 • Voor wie? Zaakvoerders van kleine bv's en eenmanszaken die willen doorgroeien naar een bv.

De LIVE training begint over ...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
IK WIL ER BIJ ZIJN

Best Practices van 10 jaar snelle groei

"Van zodra je begrijpt dat een kleine onderneming succesvol runnen meer is dan kwaliteit en service leveren, dan wordt de Sky The Limit".

Sinds 2014 heeft Businesslab meer dan 3200 ondernemers minimum één dag begeleid naar meer winst en meer vrije tijd. Meer dan 22.000 ondernemers namen in de laatste acht jaar, deel aan de ruim 160 Businesslab-webinars.
 
In dit webinar (online presentatie) laat ik je zien wat er voor ons EN voor honderden van onze klanten heeft gewerkt. Tot op het webinar!"

An Verstraete - Mede-oprichter Businesslab.

ZEND MIJ DE LINK

Tijdens deze online training van 55 minuten, krijg je een antwoord op de volgende vragen:

 • Wanneer is nu het beste moment om aan te werven?

 • Welke zijn de verkeerde conclusies die we trekken uit C.V.'s en die leiden tot ontgoocheling en frustratie?

 • Waarom een enthousiaste kandidaat wel de slechtste keuze zou kunnen zijn? 

 • Welke kleine stap van het selectieproces - die minder dan 5 minuten duurt - leert je meer over een kandidaat dan een gesprek van een uur?
  Minder dan 5% van zaakvoerders van een kleine onderneming zijn bereid dit te doen.

 • Waarom lange sollicitatiegesprekken leiden tot het aanwerven van de verkeerde medewerkers?

 • En nog veel meer...
IK WIL ER BIJ ZIJN

LET WEL: Er is geen plaats voor iedereen. Deze trainingen lopen altijd snel vol omdat ze beduidend beter zijn dan de informatie waar anderen je duizenden euro's voor in rekening brengen... ook al zijn de onze gratis.

WAARSCHUWING:
Dit webinar gaat over ondernemen. Ondernemen houdt risico's in. Er zijn dus geen garanties.
Ik beloof je geen andere resultaten dan een geweldige leerervaring. Je krijgt de strategieën die wij toepassen. Ik onderneem al 18 jaar en het is nog nooit "snel en gemakkelijk" geweest.

Wat ik ook weet is dat de overgrote meerderheid van de mensen die opleidingen volgen over zakelijke groei en het verhogen van winst helemaal geen resultaat krijgen. Net als de meeste mensen die een fitnesstoestel kopen er niet uitzien als de mensen in de reclamespots.
Wel kan ik je vertellen dat je de vaardigheden die ik je ga leren nooit zal kunnen ONT-LEREN. Je zal deze kennis voor altijd hebben.

Succes vereist WERK, REKENSCHAP en bovenal VOLHARDING. Maak je dus klaar om je handen uit je mouwen te steken. Als je niet toegewijd bent (of je voelt je niet op je gemak met het idee van de zaken anders aan te pakken), dan raad ik je aan om deze pagina te verlaten.

FACEBOOK DISCLAIMER:

Deze pagina en deze website zijn geen onderdeel van de Facebook website of van Facebook Inc. Bovendien wordt deze website niet gepromoot door Facebook. Facebook is een merk van Facebook Inc.