DIRECTE TOEGANG

De 7 zaken die je NU kan doen en die direct geld opbrengen, in welke business je ook actief bent.

7 verrassende winstmakers

NU BEKIJKEN

Klik nu op de groene knop om de link te ontvangen voor de online training.
Voor eenmanszaken en kleine bv's.

Praktische informatie voor het webinar

 • Wanneer? Direct via de link die je gratis aanvraagt.
 • Waar? Bij jou thuis op jouw computer, tablet of smartphone.
 • Door wie? Xavier Debaere, auteur, Info-Marketer of the Year in de VS en mede-oprichter van Businesslab, de nummer 1 winst-verdubbelaar voor kleine ondernemingen in Vlaanderen.
 • Waarom moet ik erbij zijn? Om rust en zekerheid te krijgen naar de toekomst toe door meer winst te draaien.
 • Waar gaat het over? 7 zaken die elke onderneming kan toepassen om meer winst te genereren (en geen geld meer te verliezen). Geen technische of andere voorkennis nodig.
 • Voor wie? Zaakvoerders van eenmanszaken, kleine bv(ba)'s of KMO's die open staan voor nieuwe ideeën en die bereid zijn (nieuwe) stappen te zetten met het oog op meer winst en meer vrije tijd.
 • Voor wie niet? Ben jij geen zaakvoerder? Dan is dit webinar niet voor jou. Ben je wel zaakvoerder, maar sta je niet open voor nieuwe ideeën? Of ben je niet bereid om (nieuwe) stappen te zetten in je onderneming, zodat je meer winst en meer vrije tijd creëert? Ook dan is dit webinar niet voor jou. Dan kan je beter zoeken naar een ander tijdverdrijf 🙂.

Deze online training is direct beschikbaar...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

WAARSCHUWING:

Dit webinar gaat over ondernemen. Ondernemen houdt risico's in. En er zijn dus geen garanties.

Ik beloof je geen andere resultaten dan een geweldige leerervaring. Je krijgt de strategieën die wij toepassen. Ik onderneem al 30 jaar en het is nog nooit "snel en gemakkelijk" geweest.

Wat ik ook weet is dat de overgrote meerderheid van de mensen die opleidingen volgen over zakelijke groei en het verhogen van winst helemaal geen resultaat krijgt. Net als de meeste mensen die een fitnesstoestel kopen er niet uitzien als de mensen in de reclamespots.

Wel kan ik je vertellen dat je de vaardigheden die ik je ga leren nooit zal kunnen ONT-LEREN. Je zal deze kennis voor altijd hebben.

Succes vereist WERK, REKENSCHAP en bovenal VOLHARDING. Maak je dus klaar om je handen uit je mouwen te steken. Als je niet toegewijd bent (of je voelt je niet op je gemak met het idee van de zaken anders aan te pakken), dan raad ik je aan om deze pagina te verlaten.

Best Practices van 10+ jaar snelle groei

"Wanneer je begrijpt dat een kleine ondernemingen succesvol runnen meer is dan kwaliteit leveren, wordt ineens alles een stuk makkelijker"

Sinds 2014 heeft Businesslab meer dan 3200 ondernemers minimum één dag begeleid naar meer winst en meer vrije tijd. 20.000+ ondernemers namen deel aan de 150+ webinars in de laatste zeven jaar. 

In dit webinar (online presentatie) laat ik je zien wat er voor ons EN voor honderden klanten heeft gewerkt. Tot op het webinar!"

Xavier Debaere - Mede-oprichter Businesslab

VOLG DE TRAINING VAN XAVIER

Tijdens deze gratis online training, ontdek je...

 • Op welke klanten je moet mikken. Er is een categorie klanten die de meeste kleine ondernemingen links laten liggen uit angst en onwetenheid. De waarheid is dat je als eenmanszaak en kleine onderneming alleen dit type klant zou mogen opzoeken.


 • De snelste weg naar meer winst. Het is één van de meest eenvoudige strategieën die je morgen al kan doorvoeren als zaakvoerder van een kleine onderneming. Dit is geen trucje van de foor voor Facebook, Google of LinkedIn slimmer af te zijn. Het is een fundamenteel business principe dat niemand je durft te vertellen. 


 • Hoe een woord van 2 letters je zaak op zijn kop zet. Dit zelfde woord zorgt ervoor dat je ook op kop staat. De vraag is niet of je het kan. De juiste vraag is of je het durft...


 • Het beestje dat jou klein houdt. Heel wat kleine ondernemingen zijn vaak maar een paar cm verwijderd van het succes, hoe je succes ook maar invult. Dit heeft NIETS te maken met je vaardigheden, je diploma's, je kennis of de branche waarin je actief bent. Maar alles met een verkeerde hardnekkige overtuiging die Vlaamse ondernemers klein houdt.


 • De goudmijn in jouw zaak. Wanneer ik kleine ondernemingen vraag wat ze willen, antwoorden ze met ruim 65%: "Ik wil meer klanten Xavier!" Niets verkeerd mee uiteraard, maar dit is niet de snelste weg naar meer winst. Er is iets anders dat je best eerst doet die jou minder tijd, geld en energie kost.
IK WIL HET WETEN

LET WEL: Er is geen plaats voor iedereen. Deze trainingen lopen altijd snel vol omdat ze beduidend beter zijn dan de informatie waar anderen je duizenden euro's voor in rekening brengen... ook al zijn de onze gratis.

Facebook Disclaimer

Deze pagina en deze website is geen onderdeel van de Facebook website of van Facebook Inc. Bovendien, deze website wordt niet gepromoot door Facebook. Facebook is een merk van Facebook Inc.

Earnings Disclaimer

De informatie op deze pagina en onze website is louter informatief. Debaere & Verstraete (Businesslab) doet geen claims over hoeveel inkomen je zou kunnen verdienen. Ook presenteren we geen manieren om rijk te worden.

Als er bedragen genoemd worden, dan zijn dit cijfers die klanten met ons gedeeld hebben over hun resultaten. Deze resultaten worden door ons niet geverifieerd. Neem niet aan dat je hetzelfde inkomen zult genereren.

Als er bedragen genoemd worden, neem dan niet aan dat dit gemiddeld inkomen is. Gemiddeld inkomen bestaat niet. Getuigenissen van individuen mogen niet gezien worden als een representatie van gemiddeld inkomen. 

Succes is afhankelijk van meerdere factoren. We kennen jouw educatieve achtergrond niet, je kennis, je ervaring of de tijd die je gaat besteden om resultaten te behalen.

Er is geen garantie dat je geld zult verdienen met de ideeën die gepresenteerd worden in onze materialen. Voorbeelden kunnen niet geïnterpreteerd worden als een belofte of een garantie. Vele factoren zijn belangrijk om te bepalen of en welke resultaten behaald worden. Er zijn geen garanties dat je dezelfde resultaten behaald als een ander. 

Je gaat er mee akkoord dat we niet delen in jouw succes. Zo zijn we ook niet verantwoordelijk als er iets mis gaat door jouw acties.

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Als er uitspraken zijn over verwachtingen naar de toekomst, dan zijn deze niet gebaseerd op historische of huidige feiten. Er worden dan woorden gebruikt zoals “geschat”, “verwacht”, “plan”, “geloven” of woorden met een gelijke strekking. Dit zijn meningen en kunnen niet opgevat worden als feiten.