NU AANMELDEN

De 7 zaken die je NU kan doen en die direct geld opbrengen, in welke business je ook actief bent.

7 verrassende winstmakers

GRATIS AANMELDEN

Klik nu op de groene knop om de link te ontvangen voor de online training van dinsdag 4 augustus om 20u.
Uitsluitend voor eenmanszaken en kleine ondernemingen.

Praktische informatie voor het webinar

  • Wanneer? Dinsdag 4 augustus om 20.00u
  • Waar? Bij jou thuis op jouw computer, tablet of smartphone.
  • Door wie? Xavier Debaere, auteur, Info-Marketer of the Year 2018 in de VS en mede-oprichter van Businesslab, de nummer 1 winst-verdubbelaar voor kleine ondernemingen in Vlaanderen.
  • Waarom moet ik erbij zijn? Om rust en zekerheid te krijgen naar de toekomst toe door meer winst te draaien.
  • Waar gaat het over? 7 zaken die elke onderneming kan toepassen om meer winst te genereren (en geen geld meer te verliezen). Geen technische of andere voorkennis nodig.

Deze online training start over...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

WAARSCHUWING:

Dit webinar gaat over ondernemen. Ondernemen houdt risico's in. En er zijn dus geen garanties.

Ik beloof je geen andere resultaten dan een geweldige leerervaring. Je krijgt de strategieën die wij toepassen. Ik onderneem al 30 jaar en het is nog nooit "snel en gemakkelijk" geweest.

Wat ik ook weet is dat de overgrote meerderheid van de mensen die opleidingen volgen over zakelijke groei en het verhogen van winst helemaal geen resultaat krijgt. Net als de meeste mensen die een fitnesstoestel kopen er niet uitzien als de mensen in de reclamespots.

Wel kan ik je vertellen dat je de vaardigheden die ik je ga leren nooit zal kunnen ONT-LEREN. Je zal deze kennis voor altijd hebben.

Succes vereist WERK, REKENSCHAP en bovenal VOLHARDING. Maak je dus klaar om je handen uit je mouwen te steken. Als je niet toegewijd bent (of je voelt je niet op je gemak met het idee van de zaken anders aan te pakken), dan raad ik je aan om deze pagina te verlaten.

Best Practices van 10+ jaar snelle groei

"Wanneer je begrijpt dat een kleine ondernemingen succesvol runnen meer is dan kwaliteit leveren, wordt ineens de Sky The Limit".

Sinds 2014 heeft Businesslab meer dan 2500 ondernemers minimum één dag begeleid naar meer winst en meer vrije tijd. 20.000+ ondernemers namen deel aan de 150+ webinars in de laatste zeven jaar. 

In dit webinar (online presentatie) laat ik je zien wat er voor ons EN voor honderden klanten heeft gewerkt. Tot op het webinar!"

Xavier Debaere - Mede-oprichter Businesslab en Businesslab Media.

VOLG DE TRAINING VAN XAVIER

Tijdens deze gratis online training, ontdek je...

  • Op welke klanten je moet mikken. Er is een categorie klanten die de meeste kleine ondernemingen links laten liggen uit angst en onwetenheid. De waarheid is dat je als eenmanszaak en kleine onderneming alleen dit type klant zou mogen opzoeken.


  • De snelste weg naar meer winst. Het is één van de meest eenvoudige strategieën die je morgen al kan doorvoeren als zaakvoerder van een kleine onderneming. Dit is geen trucje van de foor voor Facebook, Google of LinkedIn slimmer af te zijn. Het is een fundamenteel business principe dat niemand je durft te vertellen. 


  • Hoe een woord van 2 letters je zaak op zijn kop zet. Dit zelfde woord zorgt ervoor dat je ook op kop staat. De vraag is niet of je het kan. De juiste vraag is of je het durft...


  • Het beestje dat jou klein houdt. Heel wat kleine ondernemingen zijn vaak maar een paar cm verwijderd van het succes, hoe je succes ook maar invult. Dit heeft NIETS te maken met je vaardigheden, je diploma's, je kennis of de branche waarin je actief bent. Maar alles met een verkeerde hardnekkige overtuiging die Vlaamse ondernemers klein houdt.


  • De goudmijn in jouw zaak. Wanneer ik kleine ondernemingen vraag wat ze willen, antwoorden ze met ruim 65%: "Ik wil meer klanten Xavier!" Niets verkeerd mee uiteraard, maar dit is niet de snelste weg naar meer winst. Er is iets anders dat je best eerst doet die jou minder tijd, geld en energie kost.
RESERVEER MIJN PLAATS NU

LET WEL: Er is geen plaats voor iedereen. Deze trainingen lopen altijd snel vol omdat ze beduidend beter zijn dan de informatie waar anderen je duizenden euro's voor in rekening brengen... ook al zijn de onze gratis.