Mind & Money Online Video Masterclass

Mind & Money

Geld is niet belangrijk … Geld stinkt … Rijke mensen zijn gierig en oneerlijk … Geld …

Allemaal overtuigingen van mensen die lijden aan de ‘ik-ben-bang-van-geld-ziekte’.
Veel mensen denken negatief over geld, terwijl geld wel degelijk belangrijk is. Met geld zet je jezelf en je gezin in een veilige situatie, los je problemen op, betaal je de dokter en je rekeningen, help je andere mensen.

Niet te verwonderen dat ‘ik-ben-bang-van-geld’-lijders moeilijk geld vergaren. Ze zijn bang voor geld! Beperkende gedachten over geld saboteren jouw succes als ondernemer. De meeste ondernemers geloven dat succes komt door hard te werken, door op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, door het aantal diploma’s dat ze hebben, door … . Maar als je rijk wil worden, moet je weten hoe geld werkt. Zo heeft geld zijn eigen wetten en die leer je tijdens deze exclusieve Master Class.

De meest krachtige Master Class voor ondernemers die meer willen verdienen.

Dit is een korte fragment uit de twee dagen opname.

Hoe je rijkdom en welvaart aantrekt en hoe je definitief vermijdt dat het geld door je vingers blijft glippen.

Meer dan 20 verschillende geldwetten onthuld.

Dit is het meest controversiële seminar voor ondernemers die écht meer geld willen verdienen. 72 ondernemers telden tot € 2000 neer om 2 dagen naar Gent te komen om te leren wat je kan doen om geld aan te trekken.

Tijdens de Master Class Mind & Money ontdek je:

  •  … het geheim voor een dikke bankrekening. Het geheim dat de Kardashians jou niet vertellen. En om precies dezelfde reden, waarom Las Vegas een fortuin neertelt om hen één uur in te huren.
  • … de naakte waarheid over geld. Een waarheid die de overgrote meerderheid nooit te weten komt waardoor ze elke dag blijven spartelen om te overleven in plaats van voluit te leven. Geloof me: Het is beter dat je er nu achter komt en niet over 5 of 10 jaar, anders krijg je alleen maar spijt.
  • … waarom de meeste mensen totaal verkeerd zijn als het gaat over hoe geld zich verplaatst. Je negeert zonder dat je het beseft de échte wetten van het geld. Door geld te begrijpen,voorkom je dat je van de regen in de drop geraakt.
  •  de verkeerde en choquerende overtuiging over wat vandaag de stroom van geld echt beïnvloedt. Jammer genoeg geloven, eren en volgen de meeste ondernemingen deze overtuiging waardoor ze nooit echt succes bereiken.
  • … de houding die je moet hebben bij het verkopen van je product of dienst die bevorderlijk is voor het aantrekken van meer geld

Natuurlijk is het goed om ervoor te kiezen elke dag aan je vaardigheden te werken waardoor je een betere copywriter, een betere boekhouder, een betere aannemer, een betere webdesigner, een betere architect, een betere …, en marketeer wordt.

Zo kan je alle tips en tricks leren zodat je een enorme voorsprong krijgt op de collega’s in
jouw markt, en dat is top. Maar als jij jezelf de juiste geldmindset niet toe-eigent, dan ben je gedoemd nooit verder te raken dan een afkooksel van het gemiddelde. Want 80% van jouw succes is psychologisch. Slechts 20% is technische vaardigheid.

Na deze Master Class ga je in ieder geval naar huis met de enige juiste geldmindset. Een mindset die ervoor zorgt dat jij geld naar je toetrekt en een leven creëert zoals je het nooit had verwacht.

Mind & Money

UITZONDERLIJK krijg jij toegang tot ALLES wat we op het podium hebben gegeven dankzij een professionele video-opname.
De normale investering is € 797 + btw maar nu haal je de volledige Masterclass in huis voor slecht 3x €267 + btw (online op jouw computer, tablet of smartphone te bekijken) of eenmalig €797. Je bespaart ruim € 1200. Je krijgt onmiddellijk toegang tot de volledige training na de betaling van de eerste schijf van €267. De volgende afbetalingen worden automatisch om de 30 dagen via jouw creditcard geregeld.

TIJDELIJK AANBOD

BONUS 1: Het Mind & Money Werkboek

BONUS 2: Audio MP3 – Verdien geld terwijl je staat te wachten in de file of tijdens het sporten 

BONUS 3: Het boek Miljonairsbrein

IK WIL DE TRAINING VOOR SLECHTS 3x €267
Luigi Pizzi

Mind and Money geeft me de bevestiging dat ik het waard ben! Ik ga geen geld en opportuniteiten meer laten liggen! 
Luigi Pizzi - kinesiterapeut bv

Sofie Piepers

Boeiende en inspirerende training rond de wetten van het geld. Het voelt super om de wetten op een rij te hebben en gestaafd te zien met concrete voorbeelden en situaties. Helemaal zoals we het van Businesslab verwachten. De confrontatie met je eigen mindset rond geld, stimuleert me om een aantal zaken anders aan te pakken. 
Sofie Piepers - Mexcellence bv

Frederik Carlier

Heel confronterende 2-daagse. Er is niemand anders verantwoordelijk als je geen succes behaalt dan jezelf. Je moet echt overgaan tot actie, anders blijf je ter plaatse trappelen. Dat is zo overduidelijk. Wie wil er geen miljonair worden? De weg is misschien lang en moeilijk, maar niet onhaalbaar. 
Frederik Carlier - dakwerken Carlier bv

Elke Van Nieuwenhuyse

Eerste keer na een opleiding waar ik met zoveel to do’s vertrek. Allemaal dingen die ik makkelijk kan uitwerken in een korte periode waardoor ik overtuigd ben dat het mijn omzet, maar ook mijn winst zal verdubbelen. En eenmaal ik het uitgevoerd heb, mijn vrije tijd voor de deur zal staan. Geen excuses meer. Want ik ben het waard. 
Elke Van Nieuwenhuyse - Patisserie Finesse bv

Ann Van Gent

Ik had grote verwachtingen over de Master Class Mind & Money. Verwachtingen die helemaal ingelost zijn. Ik heb gedurende 2 dagen de inzichten en de acties meegekregen die het gevolg waren van een complete switch in mijn mindset / ideeën over geld. Ik vond het niet nodig om geld te verdienen, laat staan dat ik erover zou spreken, nadenken. Nu weet ik ‘dat ik het waard ben’. En heb ik het lef om dit neer te schrijven, want geld stroomt naar lef. 
Ann Van Gent - AVG Support bv

Patrick Chalmet

Deze opleiding geeft een duidelijk zicht op alle mogelijkheden die geld kan teweegbrengen. Veel ondernemers hebben een aversie tegen geld verdienen, geld krijgen en/of geld te vragen. Tijdens deze 2-daagse word je voornamelijk geconfronteerd met de vele vooroordelen die hiertegen bestaan. Maar de voornaamste boodschap was voor mij dat geld een verantwoordelijkheid vraagt van mij, als ondernemer, en dat ik er gewoon moet voor gaan. Just do it. 
Patrick Chalmet - Biz Plus bv

Deze 2 dagen weer figuurlijk een schop onder onze kont gekregen om bewust te werken aan onze business. Om bezig te zijn met de juiste focus en mindset ten opzichte van geld, waarde en eigenwaarde. Goed om terug geconfronteerd te worden met onze pijnen. We gaan opnieuw met volle moed en nieuwe inzichten aan de slag om stap voor stap ons doel te bereiken. 
Kinga Kantoska - My Place bv,
Michelle Deroo - Signs Up bv &
Anthony Pinson - Immo Pinson bv

Kinga Kantorska
Michelle Deroo
Anthony Pinson