BUSINESS & LIFE BOOST XL

GROEI & INSPIRATIETRAJECT

Door het volgen van het groei & inspiratietraject Business & Life Boost XL behoor je straks tot een stevige groep gelijkgestemde ondernemers die elkaar vooruitduwen. Het zijn ondernemers die serieus zijn over het bereiken van succes, terwijl ze zich steeds vaker enkel en alleen nog met die zaken hoeven bezighouden die ze graag doen en waar ze energie van krijgen.

Samen met de andere Businesslab Tribers (zo noemen we de leden van de Businesslab Tribe) zet je straks stappen naar groei en ontwikkeling. Je denkt na over elk facet van jouw onderneming en je tekent tijdens het groei & inspiratietraject Business & Life Boost XL de plannen uit voor jouw succes. Je leert essentiële vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap, strategie, marketing, prijszetting, verkoop en management.

Het zijn items die ontonbeerlijk zijn in élke kleine onderneming. Ongeacht of jouw klanten nu ondernemingen, particulieren of patiënten zijn.

 • B2B (je klanten zijn ondernemingen),
 • B2C (je verkoopt aan particulieren)
 • B2P (je werkt met patiënten).

Je bent al een krak in je vak. Dat bewees je al. Nu is het alleen nog kwestie van te ondernemen op een efficiënte, makkelijke en een meer winstgevende manier.

Om dit succes te garanderen, liggen 4 fundamentele zaken aan de basis:

 • Jouw persoonlijk plan: wat motiveert je en waar wil je naartoe met je leven?
 • Jouw profileringsplan: hoe profileer je jezelf in de markt?
 • Jouw financieel plan: Wat met jouw budgetten en jouw prijszetting?
 • Jouw marketingkennis: 13 marketingprincipes om nooit meer te vergeten.

De Business & Life Boost XL is een resultaatgericht groeitraject, bestaande uit verschillende Master Classes met praktische stappenplannen

Dit is de meest praktisch toepasbare ondernemersopleiding van Vlaanderen, daarom werken we met concrete stappenplannen en checklists.

We schenken niet alleen aandacht aan het overdragen van kennis en het geven van inzichten voor het creëren van een betere strategie, maar dagen je ook uit om stil te staan bij je intenties, je dromen en je doelstellingen. We hechten daarom heel veel aandacht aan jouw mindset als ondernemer, aan positieve gedragsverandering en aan de implementatie of toepassing van datgene je leerde.

Elke Master Class uit dit groeitraject wordt daar bovenop nog eens ondersteund door extra Mastermind- en Q&A-sessies, zodat je wat je in de training hebt geleerd, ook stapsgewijs leert toepassen in je onderneming.

Dankzij jouw deelname aan het groei & inspiratietraject Business & Life Boost XL ontdek je de handvaten en inzichten om een business en leven uit te bouwen waar je nooit van had durven dromen. We laten je zien hoe je verschillende successleutels hanteert, en hoe je met de nodige energie en focus vooruit raakt om een maximum aan succes te genereren.

Voor mij is de combinatie van de Business Boost, de Life Boost en zaken aftoetsen tijdens de Masterminds-sessies zoals de Heilige Drievuldigheid. Die 3 elementen samen maken voor mij een supergroot verschil. Door die combinatie ga ik elke keer weer over tot actie.

Het is heel inspirerend om inzichten te kunnen uitwisselen met heel veel diverse ondernemers. Positiviteit en enthousiasme van An en Xavier werken heel stimulerend. Je wordt uitgedaagd om actie te ondernemen en ervoor te gaan.

VOOR WIE IS DE BUSINESSLAB TRIBE EN DE BUSINESS & LIFE BOOST XL BEDOELD?

Voor zaakvoerders van kleine ondernemingen (bv’s met een team van max 15 medewerkers bij start) die …

 • Niet alleen dromen van financiële rust en meer vrije tijd, maar vooral ook bereid zijn om op een kritische manier naar hun onderneming te kijken.
 • Bereid zijn hier en daar andere zaken toe te passen dan wat ze tot nu toe gewoon waren, zodat ze nieuwe resultaten kunnen boeken. 😉
 • Bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken en die beseffen dat niets zomaar uit de lucht komt vallen.
 • Ondernemingen uit allerlei sectoren, branches of niches:
  • Bouwsector
  • Dierenartsen
  • Boetiek
  • Advocaten
  • Architecten
  • En nog zo veel meer…

DE RESULTATEN DIE JE BOEKT:

De kennis, de inzichten, de inspiratie en de ondersteuning die je krijgt en opdoet tijdens dit groei & inspiratietraject dragen bij tot één groot doel:

  • Helderheid,
  • Meer klanten,
  • Meer winst,
  • Meer structuur,
  • Minder chaos en
  • Meer vrije tijd.

Dit zorgt er rechtstreeks voor dat je:

  • Veel sneller beslissingen neemt,
  • Congruent naar buiten komt,
  • De juiste prijs vraagt,
  • Meer klanten aantrekt en
  • Meer rust ervaart.

Dankzij de Business & Life Boost XL …

  • Twijfel niet langer meer,
  • Verdwijnt je uitstelgedrag en
  • ga je met een duidelijke regelmaat aan de slag.
 • NOOIT MEER ALLEEN

Je laat je omringen door gelijkgestemde en positief ingestelde ondernemers
waardoor je je nooit meer alleen voelt en altijd opgetild wordt naar steeds hogere niveaus.

Je raakt in de flow en ervaart (terug) de goesting om te ondernemen waardoor je niet meer te stoppen bent.

Je verdubbelt je winst en je vrije tijd binnen het jaar. Zo krachtig is dit traject.

 • WAARSCHUWING

Iedereen komt op zijn pad naar succes obstakels, hindernissen en mislukkingen tegen. We garanderen je dat dit ook jou zal overkomen. Maar laat je niet van de wijs brengen. Obstakels en hindernissen helpen je groeien. Ze helpen je uit je comfortzone te treden, nieuwe stappen te zetten, nieuwe gewoontes aan te leren, en door te zetten.

Maar bedenk: “Elke mislukking bevat het zaadje voor een minstens even groot succes.”

 • STILSTAAN IS ACHTERUITGAAN

Het belangrijkste is dat je blijft stappen. Op jouw tempo. Soms met grote stappen, soms met kleine. Maar blijf vooral aan de gang. Succes wordt opgebouwd door elke dag gedisciplineerd enkele kleine stapjes goed te doen. Vraag ook om hulp als het even moeilijk is. Daarom hebben we net de Businesslab Tribe voor jou gecreëerd. Een community van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen! Tenminste als je het toelaat.

 • GUN JEZELF DIE STEUN

Zet je trots aan de kant. Het is zoveel makkelijker en eenvoudiger als je je pad kan volgen, omringd door gelijkgestemden die je inspireren, motiveren, stimuleren en informeren.

Gun jezelf de steun van de Businesslab Tribe. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar is de moeite waard.

Stel je daarom nu al even voor, dat je het leven van je dromen geniet. Dat je tijd en ruimte hebt voor jezelf, je gezin en je vrienden, zonder geldzorgen. En dat je daarnaast die zaken kan doen waar je blij en gelukkig van wordt. Is dat geen rijkdom?

Je zal zien: jouw onderneming groeit. Je financiële situatie verbetert. Je werkuren verminderen. Je krijgt betere relaties en je geniet meer van je leven.

We nemen je graag mee op jouw pad. Van het einde van jouw kinderfase over de puberfase, naar de volwassenheidsfase.

Onze omzet is met 23% gestegen. Onze nettowinst ging maal 3. De reden? Het toepassen van een reeks praktische tips uit de Business & Life Boost XL: een goede prijszetting, marketingacties, mensenkennis en netwerkrelaties… Voor ons groeitraject waren we onzeker. Nu zien we onszelf als volwassen ondernemers.

Dankzij de Business & Life Boost XL blijf ik geprikkeld om na te denken over mijn onderneming. Mijn omzet steeg in minder dan 1 jaar met 35% en mijn winst met maar liefst 100%. Door meer systemen, scripts en automatiseringen te implementeren creëerde ik meer evenwicht in de balans werk en vrije tijd.

WAT LEVERT DE BUSINESS & LIFE BOOST (XL) GROEI EN INSPIRATIETRAJECT VOOR JOU OP?

 • PERSOONLIJKE GROEI & LEIDERSCHAP

Het investeren in jouw persoonlijke groei draagt bij tot een hogere eigenwaarde en een beter zelfbeeld: twee noodzakelijke elementen voor succes en geluk. Jouw veerkracht groeit, waardoor je makkelijker omgaat met stress en uitdagingen en je een betere leider wordt van jezelf en je team.

 • KENNIS VAN EN INZICHT IN ONDERNEMEN

Dankzij de Master Classes van de Business & Life Boost XL doe je fundamentele kennis op over ondernemen en krijg je meer en meer inzicht in jouw eigen onderneming. Op die manier wordt het makkelijk om snel en ontspannen te groeien.

Daarbovenop krijg je tips om te structureren en systemen toe te voegen in jouw onderneming: van An & Xavier, van collega Businesslab Tribers of van de gastsprekers die we uitnodigen.

 • RITME, CONTINUÏTEIT, OPVOLGING & DISCPLINE

Doorheen het Business & Life Boost XL-traject kom je Tribe met de regelmaat van de klok tegen tijdens de verschillende Master Classes. Zo creëer je ritme, orde en structuur. Dat zorgt voor helderheid. Heel snel kom je te weten wat je mag verwachten, wat er nodig is, en wat er van jou verwacht wordt.

Wist je trouwens dat ritme en structuur bijdragen aan het vertrouwen in jezelf, in je onderneming en in de toekomst?

Daarnaast bouw je Master Class na Master Class de nodige evaluatiemomenten in waardoor je tijdig bijstuurt. Op die manier blijven zowel jij als je medewerkers op het juiste spoor.

 • KLANKBORD, FEEDBACK, ERKENNING EN BEGRIP

Dankzij het Business & Life Boost XL-traject en de Businesslab Tribe sta je er nooit meer alleen voor. Je toets ideeën en nieuwe strategieën af bij elkaar en je krijgt feedback over nieuwe of oude acties.

De Businesslab Tribe is een perfecte groep om je mee te omringen en je mee te laten voeren met de stroom van energie en positiviteit die deze ontwikkeld. De leden van de Businesslab Tribe zijn één voor één ondernemers die vooruit willen, die elkaar door dik en dun steunen en geloven dat ze samen verder komen dan alleen.

 • INSPIRATIE EN MOTIVATIE

Inspiratie is datgene wat je (terug) zin en goesting geeft om iets van je leven en/of je business te maken. Beklijvende verhalen van zowel An en Xavier als van de Businesslab Tribers onderling, gemengd met een portie humor, werken niet alleen ontwapenend, maar ook ongelooflijk inspirerend.

Motivatie is dan weer de reden waarom jij in beweging komt, wat je aanzet tot het beginnen én afmaken van een taak. Dankzij het Business & Life Boost XL-traject kom je meer dan ooit te weten wat jouw drijfveer is en waar jij naartoe wil.

 • DOELEN STELLEN

Doelen geven richting en betekenis. Ze zorgen ervoor dat je werkelijk kan aftoetsen of je wel op het juiste spoor bent. Dankzij de Business & Life Boost XL word je niet alleen uitgedaagd om na te denken over de doelen die je nastreeft, maar ook om er elke dag opnieuw alles aan te doen ze te bereiken.

 • NETWERK VAN GELIJKGESTEMDEN

Met een netwerk van gelijkgestemde ondernemers is het niet alleen makkelijk om te sparren over het ondernemerschap. Het is ook fijn om te kunnen zijn wie je bent en te kunnen delen wat je denkt en voelt.

De Businesslab Tribe voelt als thuiskomen bij een hechte familie. Je hoeft je niet te verantwoorden voor je ideeën bij onwetende buitenstaanders. In tegendeel. Je maakt deel uit van een opbouwende en enthousiasmerende groep.

Tijdens deze sessie ga je eens ECHT nadenken over jouw zaken doen. Niet alleen denken maar ook door doen win je de kracht om te blijven werken aan verandering. Je komt met beide voeten op de grond en beseft dat stilstaan achteruitgang betekent.

Ik had begin dit jaar nooit durven geloven dat mijn doel gerealiseerd zou worden. Ik werk nu met 2 freelance, 1 admin, 1 marketing. Mijn omzet van vorig jaar is nu x2, mijn winst durf ik niet uitspreken, ik heb heel wat extra klanten en veel doorverwijzingen. Dank u, dit is mede door Businesslab.

WAT MAG JE PRECIES VERWACHTEN?

4 Master Classes (3 +2 +2 +2 dagen)

Tijdens deze Master Classes krijg je nieuwe inzichten aangereikt van An Verstraete, Xavier Debaere of een andere expert. Je (her)bekijkt de fundamentele zaken in jouw onderneming die bepalen of je al dan niet succesvol wordt, waardoor je (terug) op koers raakt en (terug) op snelheid komt.

 • Grow As A Person (3 dagen): wat motiveert jou? Wat doet jou stralen en waar wil je naartoe?

Gelukkige ondernemers verdienen meer geld. Dus …overstijg jezelf.

Deze drie dagen openen jouw ogen. Je gooit jouw energievretende frustraties uit het raam en je staat versteld tot welke ongelofelijke dingen je in staat bent als je doet wat je graag en goed doet.

 • Be Your Own Brand (2 dagen): Hoe profileer jij jezelf in de markt?

Je bent jouw eigen merk. Laat het ook zien. Aan de wereld, aan je klanten en aan je team. Maak jouw eigen businessplan en positioneer jouw onderneming.

 • Act Like A Millionaire (2 dagen): Hanteer een correcte prijszetting.

Geld maakt niet gelukkig, of toch?

Verdien wat je waard bent. Word financieel vrij. Dit is het doel van deze twee trainingsdagen.

 • Je leert een correcte prijs te zetten.
 • Je leert omgaan met opmerkingen als: “Je bent (te) duur.”
 • Je ontdekt 15 technieken om jouw prijzen te verhogen zonder weerstand uit te lokken bij jouw ideale klanten.
 • Outsmart The Market (2 dagen): Ken je ideale klant en weet hem op de gepaste manier aan te trekken.

Tijdens deze intensieve en energieke trainingsdagen maak je uitgebreid kennis met de meest krachtige en renderende nieuwe marketingtechnieken.

Vraag & Antwoord-themasessies

Tijdens de Vraag & Antwoord-themasessies krijg je de kans om dieper in te gaan op het thema van de laatste Master Class. Tijdens de training lijkt alles evident, maar eens je aan de slag gaat met de nieuwe inzichten bots je mogelijks op nieuwe uitdagingen die je eerder niet gezien had of niet had zien aankomen.

Tijdens deze Q&A-themasessies (zo’n 6 weken na elke Master Class) stel je de vragen die op jouw lippen branden en word je tevens geïnspireerd door de vragen van andere collega Tribers.

Maandelijkse Mastermind-sessies

De Maandelijkse Mastermind-sessies zijn een extra ondersteuning of een stevige aanvulling op het Business & Life Boost XL-traject. Dankzij de deze sessies krijg je maandelijks een face-to-face klankbord, bestaande uit 4 of 5 ondernemers uit verschillende niches of branches die jou de spiegel voorhouden.

Je deelt met hen jouw tactische uitdagingen van het moment en zij geven je vanuit hun perspectief en hun ervaring(en) hun ideeën terug. Zo heb jij door deze ideeën elke keer weer stof tot nadenken en wordt jouw antwoord op de vraag of de oplossing voor jouw uitdaging helderder.

De Maandelijkse Mastermind-sessies helpen je bovendien om alle nieuwe inzichten en strategieën effectief om te zetten in de praktijk, want na de live- en/of online trainingsmomenten is het aan jou om jouw inzichten te implementeren, zodat je daadwerkelijk de resultaten behaalt die jij vooropstelde.

Onzekerheid over wat jij in jouw specifieke situatie het beste zou doen, is dan ook de grootste oorzaak van stagnatie in de ontwikkeling van je onderneming. En dat is dus niet wat je wil. De Maandelijkse Mastermind-sessies bieden daar een antwoord op.

Het-Businesslab-Netwerk: Work •Live •Play

Ik moet het je niet vertellen: netwerken is de belangrijkste en meest productieve activiteit voor wie professionele, maar ook voor wie persoonlijke relaties wil opbouwen.

Wie netwerkt met een duidelijk doel – in dit geval beter, efficiënter of winstgevender ondernemen – gaat op zoek naar de juiste contacten en de juiste personen die hem kunnen helpen bij het bereiken van zijn doelen.

Maar … netwerken met de Businesslab-Tribers ligt op een net iets hoger niveau.

De Businesslab-Tribers worden één voor één geïnspireerd door de leuze: “Verdubbel je winst, verdubbel je vrije tijd.” Ze hebben allen éénzelfde doel: hun onderneming(en) op een betere, efficiëntere en makkelijkere manier runnen zodat ze groeien op zakelijk, financieel en relationeel niveau, waardoor ze meer van het leven gaan genieten.

Ze delen met elkaar hun toekomstbeeld, hun passie, hun inspiratie, hun successen, hun dankbaarheid maar evenzeer ook hun angsten, frustraties, tegenslagen of verdriet waardoor er een krachtig gevoel van ‘samen’ in diepere verbondenheid ontstaat. En er soms zelfs thema’s rond grote(re) levensvragen en zingeving aan bod komen.

Zowel tijdens de gemodereerde overlegmomenten, als tijdens de koffie- en lunchpauzes of tijdens de tafel- en restaurantmomenten voor, tijdens, tussen of na de Master Classes, worden er stevige vriendschappen gesmeed.

Het Businesslab Netwerk is een veilige plek waar er een sfeer van collegialiteit heerst. Vanuit de contacten die je maakt in de Businesslab Tribe, vloeien er unieke vriendschapsbanden die niet te onderschatten zijn. Je merkt dan ook snel dat je vaker ‘quality time’ met ‘quality people’ ervaart. Eindelijk ontsnap je dankzij het Businesslab Netwerk aan de ondernemerseenzaamheid.

Businesslab Tribers zijn ook één voor één ondernemers, die trots zijn op de onderneming die ze aan het uitbouwen zijn en ook trots zijn op de onderneming die hun leven steeds makkelijker maakt. Bovendien geloven ze – dankzij hun groeiende winnaars mindset- elke dag meer en meer, dat winst en waardecreatie GEEN vieze woorden.

Dat resulteert niet alleen in nieuwe contacten, het draagt ook bij aan nieuwe ideeën, meer inspiratie en betere resultaten. En last but not least: Je staat er nooit meer alleen voor.

Het Triberblad: Out Of Office

Maandelijks word je verrast door het Triberblad: Out Of Office dat bij jou in de brievenbus valt. Dankzij de Out Of Office krijg je wat inkijk op het leven van An & Xavier, de bezielers van de Businesslab Tribe. Je wordt ook herinnerd aan leuke, leerrijke en inspirerende momenten die gebeurden tijdens de Businesslab evenementen. Daarnaast ontdek je het verhaal van een succesvolle collega Businesslab Triber. Ook thuis is de Businesslab Tribe dus dicht bij jou aanwezig.

De gesloten Businesslab Tribe Facebookgroep (tot einde traject)

Samen sta je sterker dan alleen. Als actief lid van het Businesslab-Breakthrough-Traject ben je 24/24 online verbonden met jouw collega Businesslab Tribers. Dat bied je heel wat gemoedsrust. Je kan je ei delen wanneer het bij je opkomt, om hulp vragen, en jouw ideeën on the spot delen en aftoetsen bij andere ondernemers die net als jij bezig zijn met marketing.

En nog veel meer.

Inschrijven of meer info?

Neem contact met ons op. Bel ons op 09 310 60 40 en vraag naar Evelien, onze Businesslab Community builder of mail ons op  info@businesslab.be

WAT ONDERNEMERS OVER DE BUSINESS & LIFE BOOST XL GROEI EN INSPIRATIETRAJECT ZELF VERTELLEN:

Businesslab is authentiek, het komt echt over, het is uit het leven gegrepen. Het wordt voor een grote groep gebracht, maar toch wordt het persoonlijk omdat je zelf er een aantal zaken in herkent, de situaties waarin je zit. Ze zijn ook persoonlijk aanspreekbaar. En met alles errond: het webinar, de podcast, de verschillende sessies dat je volgt, hetgeen dat je opschrijft, het cursusmateriaal,… kun je echt aan de slag. Je hebt voldoende tools, je moet het zelf gaan doen, maar je hebt voldoende bagage, en vooral die ruggensteun en die stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan. Dat is de grote meerwaarde van Businesslab.

Op het eerste zicht lijkt de stijl van Businesslab zeer Amerikaans. Eerst is er een ontmoetingsmoment met koffie en versnaperingen met andere ondernemers. Je praat met andere ondernemers en dan word je naar de zaal geleid, en inderdaad begint dat met muziek en handgeklap, dat je denkt ‘Oei, wat is dat hier?’ Maar eigenlijk duurt die gedachte maar een seconde. Je bent daar met allemaal mensen met dezelfde doelen: om meer vrije tijd te krijgen in je zaak, om aan je zaak te werken, om een aantal dingen te gaan verbeteren, om je omzet te gaan verhogen, … Iedereen praat daarover met elkaar. Die mindset is er, die goesting, die ervaringen die worden uitgewisseld. Je voelt die sfeer en energie. En dat neemt de overhand. Al de rest dat er speelt, en alle stemmetjes in je hoofd die zich zorgen maken over wat andere mensen denken, vallen weg.

Businesslab wordt vaak aanbevolen vanuit zakelijk en rationeel denken. Ik zou echter ook eens op een andere manier willen getuigen over hoe ik Businesslab ervaren heb. Dit vanuit mijn achtergrond: ik help mijn klanten in onze zaak om familie blokkages op te heffen d.m.v feng shui en familieopstellingen. An en Xavier hebben bij mezelf zo’n blokkage helpen oplossen. Heel speciaal voor mij was het moment dat An met haar krachtige energie bij de kick-off achter mij kwam staan en mijn handen openvouwde met de woorden: “je mag succes ontvangen. Je bent het waard!” Een gebaar en woorden die telden: An zette haar energie in om mijn bewustzijn te veranderen. Ik werd zelfs op lichamelijk niveau gewaar hoe zij mijn angst om succesvol te mogen worden, openbrak. Zij doorprikte het zelfbeeld dat ik met me meedroeg en dat al generaties lang de vrouwelijke lijn van mijn familie domineerde: dat van de moeder, grootmoeder, overgrootmoeder die niet voldoende voor zichzelf opkwamen en niet voor geld of succes durfden te gaan. De vrouwen in mijn familie waren nochtans zakenvrouwen ‘avant la lettre’ maar door de tijdsgeest hebben zij zich onvoldoende kunnen ontwikkelen. Dank je An, door jou ben ik op weg om van een zelfstandige een onderneemster te worden en zo ben ik de eerste in 4 generaties die een beperkend patroon doorbreekt!”

Misschien heeft het enkele maanden geduurd voor de grote verandering er eindelijk kwam in mijn business… Op elke Kick-off en op elke training raadden An en Xavier me aan om mijn prijzen te verhogen. Dankzij deze repetitie ben ik er stilaan zelf in gaan geloven. Ik heb mijn prijzen aangepast – en met wat een succes! Zelfs mijn boekhoudster belde me om te vragen wat er precies aan de hand was met zo’n mooie cijfers. De nieuwe prijszetting geeft me ruimte om dieper mijn zaak verder uit te bouwen en te laten doorgroeien naar een hoger niveau. Deze positieve wending geeft me meer rust en focus op de toekomst op zakelijk en privé vlak. Ik ben Businesslab dankbaar om me de juiste weg te wijzen!

Vorig jaar sloot ik de Kick-Off van Businesslab af en schreef me in voor het Business & Life Boost Xl traject. Ik dacht wel dat de leuze “verdubbel je winst…” niet aan mij besteed was. Ik was immers al zo’n 15 jaar zelfstandig accountant, had mijn eigen kantoor, we zaten al met 4 hier op kantoor. Maar het zag er daar wel leuk uit en ik zou er zeker wel weer iets bijleren… Vandaag dag op dag één jaar later: is er terug iemand nieuw gestart op kantoor … We zitten vandaag met 8 medewerkers! Ik héb na uitbreiding van m’n kantoor, na een opendeur-event, en na de vele positieve vibes, effectief mijn kantoor verdubbeld!! Dank je voor de support An & Xavier én collega’s van de Businesslab Tribe!!

Ik ging naar de Businesslab Kick-off met weinig ambitie, wat argwanend. De getuigenissen van de aanwezige Tribers hebben mij overtuigd om mee te stappen in de Business & Life Boost XL. Nu, na 11 maand, kan ik zeggen dat het een van de beste beslissingen is die ik ooit heb genomen. Dankzij de tips en tricks in de Business & Life Boost XL heb ik veel meer klanten en zette ik mijn nieuwe prijs. Resultaat? Mijn omzet is verdubbeld, mijn winst is verdriedubbeld. En zeker even belangrijk: ik leerde een supertoffe groep ondernemers kennen.

“Businesslab is een bevestiging van veel zaken die ik eigenlijk wel wist maar niet noodzakelijk in de praktijk bracht. En dat brengt mij tot de toegevoegde waarde van Businesslab is dat jullie echt wel de nadruk erop leggen dat je er echt zelf mee aan de slag moet gaan. Die boost had ik nodig als ondernemer.”

We hebben al redelijk veel zaken effectief kunnen implementeren. We zagen onmiddellijk resultaten. Onze winst en omzet is gestegen, en de positieve spiraal zorgt ervoor dat ik mij ook beter voel waardoor ik nog meer goesting heb om te blijven groeien.

Businesslab schudt me wakker. Ik volg een traject waarbij ik word aangezet tot nog meer ondernemen dan ik al bezig was, maar deze keer op de correcte manier met meer zicht op mijn toekomstplannen en de dromen die ik nastreef.

Wauw, wat een systeem zit er in een onderneming. Dit doet de ogen openen en geeft je de energie en moed om eraan te werken.

Meer getuigenissen vind je hier.