Business & Life Boost (XL)

 • Je wil wel verder, maar… het lijkt wel of jij (met je team) het glazen plafond bereikt hebt.
 • Je wil een team uitbouwen, maar… het lijkt ontzettend moeilijk om de juiste mensen te vinden.
 • De drijfveren om je bedrijf te starten (vrijheid, creativiteit, het verschil maken, geld verdienen en passie)… lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen want  …

Dit is jouw dagelijkse realiteit:

 • Je levert goed werk, je werkt hard, maar je verdient niet genoeg.
 • Je hebt al veel bereikt, maar het geeft je amper nog voldoening.
 • Je werkt steeds langere dagen en je ziet je gezin nog nauwelijks.

Je bent ondernemer. Je wil meer en toch …

 • Begin je twijfelen of je wel goed bezig bent.
 • Blus je de hele dag door brandjes.
 • Durf je geen neen te zeggen tegen je klanten, uit angst om ze te verliezen.

Je wil meer winst en meer vrije tijd. Graag binnen het jaar.

Gisteren onze laatste tien maanden met de boekhouder overlopen. Dit zijn de maanden sinds we ingestapt zijn in het groeitraject en gelijk de bevestiging gekregen van wat ik al dacht. Een stijging in omzet van 22.69% en onze netto winst maal 3 ondanks het feit dat we dit jaar veel meer kosten gemaakt hebben (herinrichting winkel/aanpassing verlichting winkel/groeitraject Businesslab 😉). Ons jaar kan nu al niet meer stuk. We worden steeds enthousiaster.

De Business & Life Boost (XL)

Hét groeitraject voor gelijkgestemde ondernemers die klaar zijn voor groei en verandering.
Hét groeitraject voor ondernemers waarin volgende topics uitgebreid aan bod komen:

 • Strategie,
 • Pijszetting,
 • Marketing & klantengerichtheid
 • Ondernemersmindset.
Het zijn die items die ontonbeerlijk zijn in elke kleine onderneming:
 • B2B (je klanten zijn ondernemingen),
 • B2C (je verkoopt aan particulieren)
 • B2P (je werkt met patiënten).

De kennis, de inzichten, de inspiratie en de ondersteuning die je krijgt en opdoet tijdens dit traject dragen bij tot één groot doel: helderheid, meer klanten, meer winst en meer vrije tijd.
Helderheid zorgt er rechtstreeks voor dat je veel sneller beslissingen neemt, congruent naar buiten komt, de juiste prijs vraagt, meer klanten aantrekt en uiteindelijk meer rust ervaart.

Dankzij de Business & Life Boost (XL) twijfel niet langer meer, verdwijnt je uitstelgedrag en ga je met een duidelijke regelmaat aan de slag.

Je laat je omringen door gelijkgestemde ondernemers waardoor je je nooit meer alleen voelt.
Je raakt in de flow en je ervaart (terug) de goesting om te ondernemen waardoor je niet meer te stoppen bent.

Je verdubbelt je winst en je vrije tijd binnen het jaar. Zo krachtig is dit groeitraject.

 • 6 zakelijke trainingsdagen gespreid over 1 jaar:

– Be Your Own Brand (2 dagen – 9.00-18.00) – Jouw business-plan
Krijg helderheid. Dit is het doel van deze twee coachingdagen. Je denk je na over de strategie van jouw onderneming en je stelt jouw persoonlijke businessplan op.
Jouw persoonlijke businessplan is de blueprint van je onderneming. Je leert kritisch kijken naar elk facet van je onderneming en je keert sterker dan ooit terug naar huis.
Daarnaast ontdek je jouw bijzondere kracht en leer je die op een overtuigende en natuurlijke manier gebruiken als verkoopinstrument.
Zo krijg je meer grip op en meer helderheid over je onderneming. Voortaan vallen alle puzzelstukjes mooi in elkaar en kan je de juiste beslissingen nemen.

– Act Like A Millionaire (2 dagen – 9.00-18.00) – Jouw financieel-plan
Word financieel vrij. Dit is het doel van deze twee coachingdagen. En toch gaat het niet alleen over geld. Het gaat hem over tijd én geld.
Tijd is het enige wat nooit meer terugkomt. Wat voorbij is, is voorbij.
En die tijd is niet alleen geld waard, het kost ons ook geld. Daarom hebben we absoluut geld nodig.

– Outmart The Market (2 dagen – 9.00-18.00) – Jouw marketing-plan
Trek een stroom van ideale klanten aan. Dit is het doel van deze twee coachingdagen.
De klassieke marketing zoals je ze op school leerde is gedateerd. Alles evolueert in een razend tempo. Marketing ook.
Speel daarom het spel volgens de nieuwe regels van de kunst en pluk dadelijk de vruchten. Samen stellen we jouw marketingplan op, gaan we op zoek naar de beste kanalen.
Bovendien ga je naar huis met de juiste boodschap zodat je jouw ideale klanten niet alleen wakker schudt, maar dat ze ook werkelijk bij jou kopen.

 • 3 persoonlijke trainingsdagen met één centraal thema:

– Grow As A Person (3 dagen) ==> Jouw persoonlijk groei-plan
Tijdens deze persoonlijke coachingdagen ontdek je alle onzichtbare barrières die jouw weg naar succes verhinderen. Je maakt ze één voor één met de grond gelijk. Want er zit meer in je dan je denkt!
Je gooit jouw energievretende frustraties uit het raam. En je staat versteld tot welke ongelofelijke dingen je in staat bent als je doet wat je graag en goed doet. Want … als jij schittert, floreert ook je zaak!

Wat krijg je nog?

De SuccesPuzzel

Met de Succespuzzel breng je jouw onderneming helemaal in kaart. Het wordt jouw Businessplan. Met behulp van dit instrument creëer je rust en structuur. Neem je makkelijker beslissingen en ga je veel efficiënter aan de slag.

Business & Life Boost XL?

Je kan het Business & Life Boost groeitraject uitbreiden met 6 Mastermind sessies (17.00-21.30).
Zo doe je niet alleen de juiste kennis en informatie op. Je wordt ook sterker en krachtiger als persoon en krijg je nadat jij aan de slag ging met de implementatie ervan de juiste feedback van collega ondernemers die ervoor zorgen dat jij op spoor blijft.

Op die manier maak je van jouw Business & Life Boost een Business & Life Boost XL programma en hou je de groei van je onderneming op geen enkele manier meer tegen..

Wat ondernemers ons vertellen over de Business & life Boost XL:

“Mijn ervaringen bij Businesslab zijn ontzettend goed. In het begin had ik wel mijn twijfels (vooral in mezelf). Ik ben geen startende ondernemer. Ik ben al vijf, zes jaar bezig als kinesist. Maar om die stap te zetten naar ondernemerschap, daar stond ik eigenlijk nog in de kinderschonen. Maar wat ik op die half jaar toch al allemaal heb meegemaakt, dat is een rollercoaster van gebeurtenissen. Ik vind elke ontmoeting met Tribers heftig en op elke coachingdag van Businesslab voel ik dat ik die drive terug ervaar. Dat vlammetje om meer te doen met mijn business. Als ik naar huis ga, heb ik een groot voldoeningsgevoel en een grote drive. Ik denk wel dat dit de grote kracht van Businesslab is.
Als ik nu terugkijk naar de twijfels die ik in het begin had, waren die helemaal overbodig. Als je An en Xavier hoort praten, dat is dat in mensentaal. Ze zijn ook erg spontaan. Het is aan te raden aan iedereen om lid te worden van de Businesslab Tribe. Kom proeven. De Kick-off is gratis. Als het jou iets zegt, dan zal het jou ook iets brengen. Ik ben wel overtuigd dat veel ondernemers in Vlaanderen dit nodig hebben. Die boost in de rug om beter te leren ondernemen in plaats van te verzuipen in het werk.

Breng je ALLES in de praktijk?
Dan ..

 • heb je een duidelijk toekomstplan,
 • zodat je vlugger en makkelijker beslissingen neemt.
 • heb je een duidelijke positionering als expert in je vak,
 • zodat je makkelijker klanten aantrekt.
 • installeer je systemen en structuren,
 • zodat er rust in je onderneming en je leven komt.
 • bouw je aan een team van A-spelers,
 • zodat je er niet meer alleen voelt en steeds ondersteund voelt.
 • communiceer je beter,
 • zodat je meer tijd overhoudt.
 • doe je zoveel mogelijk wat je graag en goed doet,
 • zodat je alleen nog maar energie krijgt i.p.v. verliest.
 • maak je veel sneller beslissingen en zet je veel sneller stappen,
 • waardoor je van die ellenlange twijfels af bent.

“Businesslab heeft voor mij heel veel nieuwe inzichten gebracht en een grote boost. Veel vragen waarmee je weer aan de slag kan en de luxe van zeker een vijftigtal ondernemers te leren kennen. Collega’s die met dezelfde vragen en bezorgdheden zitten. Een groep waarin je buddies onder elkaar vindt. Ondernemers waarmee je kunt bellen… Voor mij is dat zo belangrijk. De coachingdagen zijn een stevige basis maar voor mij is het heel belangrijk dat ik de andere mensen heb, voor mijn doelstellingen te bereiken. Ik heb die andere missionarissen nodig. En dat geeft mij de boost om er tegenin te gaan. Door omstandigheden heb ik vorig jaar 6 maanden niet gewerkt. Businesslab heeft mij wakkergeschud. Ik kan nu al zeggen dat in de laatste 4 maanden waar ik nu terug aan het werk ben, ik de cijfers van heel voig jaar heb gehaald. Wat Businesslab voor mij gedaan heeft is werkelijk een boom.

Kortom…

De Business & Life Boost (XL) is de wegenkaart naar het leven van je dromen. Meer inkomen, meer tijd, minder twijfel, minder stress & betere relaties.

Het groeitraject Business & Life Boost XL heeft het afgelopen jaar mijn leven grondig veranderd. Een verdubbeling van de omzet dankzij nieuwe inzichten ! Een aanrader voor elke kleine onderneming die vooruit wil!

Meer getuigenissen vind je hier.

Investering?

De Business & Life Boost heeft een waarde van € 8380.
De Business & Life Boost XL heeft een waarde van € 10140.

Inschrijven?