BUSINESS & LIFE BOOST ondernemerstraject

Verdubbel je winst, verdubbel je vrije tijd. Binnen het jaar.

Verdubbel je winst, verdubbel je vrije tijd. Binnen het jaar. Dankzij het Business & Life Boost traject slaag je erin.

Door het volgen van het Business & Life Boost traject behoor je niet alleen tot een stevige groep gelijkgestemde ondernemers die elkaar vooruitduwen, je zet ook actief stappen richting meer winst, meer vrije tijd en meer voldoening.

Voortaan doe je steeds vaker, enkel en alleen nog, die zaken die echte meerwaarde brengen, die je graag doet en waar je energie van krijgt.

Samen met de andere Businesslab Tribers (zo noemen we de klanten van Businesslab en de leden van de Businesslab Tribe) zet je stappen naar groei en ontwikkeling. Je denkt niet alleen na over elk facet van jouw onderneming, je tekent ook de (stappen)plannen uit voor jouw succes en daarbovenop gaan we er dadelijk mee aan de slag.

Daarnaast leer je essentiële vaardigheden op het gebied van persoonlijk leiderschap, strategie, marketing, prijszetting, verkoop en management.

Het zijn items die ontonbeerlijk zijn in élke kleine onderneming. Ongeacht of jouw klanten nu ondernemingen, particulieren of patiënten zijn.

 • B2B (je klanten zijn ondernemingen),
 • B2C (je verkoopt aan particulieren)
 • B2P (je werkt met patiënten).

Je bent al een krak in je vak. Dat bewees je al. Nu is het alleen nog kwestie van te ondernemen op een efficiënte, makkelijke en een meer winstgevende manier.

Om dit succes te garanderen, liggen 4 fundamentele zaken aan de basis:

 • Jouw ondernemingsplan: de blauwdruk van jouw onderneming.
 • Jouw budget & prijszettingsplan: wat & hoe met jouw budgetten en jouw prijszetting?
 • Jouw marketingplan/kennis: 13 marketingprincipes om in jouw marketingplan overal toe te passen.
 • Jouw Time Management: hoe je 10 x productiever wordt.

Ja! Ik ben geïnteresseerd.
Toch plan ik liever eerst een GRATIS Persoonlijk Telefoongesprek in met het Businesslab Coaching Team om te zien of ik wel de juiste kandidaat ben voor de Business & Life Boost.

Belafspraak!

Ja! Ik ga ervoor.
Ik registreer me graag voor de Businesslab Kick-off. Zo ontmoet ik jullie in het echt, kan ik jullie nog net iets beter leren kennen, ontdek ik alle mogelijkheden en neem ik ter plekke een weloverwogen beslissing.

Ik ga ervoor!

De Business & Life Boost is een resultaatgericht groeitraject, bestaande uit verschillende Masterclasses met praktische stappenplannen

Dit is de meest praktisch toepasbare ondernemersopleiding van Vlaanderen, daarom werken we met concrete stappenplannen en checklists.

We schenken niet alleen aandacht aan het overdragen van kennis en het geven van inzichten voor het creëren van een betere strategie, maar dagen je ook uit om stil te staan bij je intenties, je dromen en je doelstellingen. We hechten daarom heel veel aandacht aan jouw mindset als ondernemer, aan positieve gedragsverandering en aan de implementatie of toepassing van datgene je leerde.

Elke Masterclass uit dit groeitraject wordt daar bovenop nog eens ondersteund door extra mastermind- en Q&A-sessies, zodat je wat je in de training leerde, ook stapsgewijs toepast in je onderneming.

Dankzij jouw deelname aan het Business & Life Boost traject ontdek je de handvaten en inzichten om een business en leven uit te bouwen waar je nooit van had durven dromen. We laten je zien hoe je verschillende successleutels hanteert en hoe je met de nodige energie en focus vooruit raakt om een maximum aan succes te genereren.

Voor mij is de combinatie van de Business Boost, de Life Boost en zaken aftoetsen tijdens de Masterminds-sessies zoals de Heilige Drievuldigheid. Die 3 elementen samen maken voor mij een supergroot verschil. Door die combinatie ga ik elke keer weer over tot actie.

Het is heel inspirerend om inzichten te kunnen uitwisselen met heel veel diverse ondernemers. Positiviteit en enthousiasme van An en Xavier werken heel stimulerend. Je wordt uitgedaagd om actie te ondernemen en ervoor te gaan.

VOOR WIE IS BUSINESS & LIFE BOOST BEDOELD?

Voor zaakvoerders/bestuurders van kleine ondernemingen die …

 • Niet alleen dromen van financiële rust en meer vrije tijd, maar vooral ook bereid zijn om op een kritische manier naar hun onderneming te kijken.
 • Bereid zijn even stil te staan bij hun zaak en hun leven om daarna het leven te kunnen leiden waar ze al altijd van droomden.
 • Bereid zijn hier en daar, andere zaken toe te passen dan wat ze tot nu toe gewoon waren, zodat ze nieuwe resultaten boeken.
 • Bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken en beseffen dat niets zomaar uit de lucht komt vallen.
 • Ondernemingen uit allerlei sectoren, branches of niches: bouwsector, dierenartsen, boetieks, advocaten, architecten, horeca, IT, creatieve sector, accountants & boekhouders, klein- en groothandelaars, sport-, fitness- en wellnesscentra, bewegingscoaches, experts in allerlei gebieden, verzekeringskantoren, handelaars met fysieke en/of online winkel, consultancy, zorg- en paramedische sector en nog zo veel meer…

DE RESULTATEN DIE JE MAG VERWACHTEN?

De kennis, de inzichten, de inspiratie en de ondersteuning die je krijgt en opdoet tijdens het Business & Life Boost traject dragen bij tot één groot doel:

  • Helderheid,
  • Meer klanten,
  • Meer winst,
  • Meer structuur,
  • Minder chaos en
  • Meer vrije tijd.

Dit zorgt er rechtstreeks voor dat je:

  • Veel sneller beslissingen neemt,
  • Congruent naar buiten komt,
  • De juiste prijs vraagt,
  • Meer klanten aantrekt en
  • Meer rust ervaart.

Dankzij de Business & Life Boost …

  • Twijfel je niet langer meer,
  • Verdwijnt je uitstelgedrag en
  • ga je met een duidelijke regelmaat aan de slag.
 • NOOIT MEER ALLEEN

Je laat je ook omringen door gelijkgestemde en positief ingestelde ondernemers waardoor je je nooit meer alleen voelt en altijd opgetild wordt naar steeds hogere niveaus.

Je raakt in de flow en ervaart (terug) de goesting om te ondernemen waardoor je niet meer te stoppen bent.

Je verdubbelt je winst en je vrije tijd binnen het jaar. Zo krachtig is dit traject.

 • WAARSCHUWING

Iedereen komt op zijn pad naar succes obstakels, hindernissen en mislukkingen tegen. We garanderen je dat dit ook jou zal overkomen. Maar laat je niet van de wijs brengen. Obstakels en hindernissen helpen je groeien. Ze helpen je uit je comfortzone te treden, nieuwe stappen te zetten, nieuwe gewoontes aan te leren en door te zetten.

Maar bedenk: “Elke mislukking bevat het zaadje voor een minstens even groot succes,” en wij ondersteunen je graag.

 • STILSTAAN IS ACHTERUITGAAN

Het belangrijkste is dat je blijft stappen. Op jouw tempo. Soms met grote stappen, soms met kleine. Maar blijf vooral aan de gang. Succes wordt opgebouwd door elke dag gedisciplineerd enkele kleine stapjes goed te doen. Vraag ook om hulp als het even moeilijk is. Daarom hebben we net de Businesslab Tribe voor jou gecreëerd. Een community van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen! Tenminste als jij het toelaat.

 • GUN JEZELF DIE STEUN

Zet je trots aan de kant. Het is zoveel makkelijker en eenvoudiger als je je pad kan volgen, omringd door gelijkgestemden die je inspireren, motiveren, stimuleren en informeren.

Gun jezelf de steun van de Businesslab Tribe. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar is de moeite waard.

Stel je daarom nu al even voor, dat je het leven van je dromen geniet. Dat je tijd en ruimte hebt voor jezelf, je gezin en je vrienden, zonder geldzorgen. En dat je daarnaast die zaken kan doen waar je blij en gelukkig van wordt. Is dat geen rijkdom?

Je zal zien: jouw onderneming groeit. Je financiële situatie verbetert. Je werkuren verminderen. Je krijgt betere relaties en je geniet meer van je leven.

We nemen je graag mee op jouw pad naar het succes waar je al altijd van droomde.

Onze omzet is met 23% gestegen. Onze nettowinst ging maal 3. De reden? Het toepassen van een reeks praktische tips uit de Business & Life Boost XL: een goede prijszetting, marketingacties, mensenkennis en netwerkrelaties… Voor ons groeitraject waren we onzeker. Nu zien we onszelf als volwassen ondernemers.

Dankzij de Business & Life Boost XL blijf ik geprikkeld om na te denken over mijn onderneming. Mijn omzet steeg in minder dan 1 jaar met 35% en mijn winst met maar liefst 100%. Door meer systemen, scripts en automatiseringen te implementeren creëerde ik meer evenwicht in de balans werk en vrije tijd.

Ja! Ik ben geïnteresseerd.
Toch plan ik liever eerst een GRATIS Persoonlijk Telefoongesprek in met het Businesslab Coaching Team om te zien of ik wel de juiste kandidaat ben voor de Business & Life Boost.

Belafspraak!

Ja! Ik ga ervoor.
Ik registreer me voor de Businesslab Kick-off. Zo ontmoet ik jullie in het echt, kan ik jullie nog net iets beter leren kennen, ontdek ik alle mogelijkheden en neem ik ter plekke een weloverwogen beslissing.

Ik ga ervoor!

WAT LEVERT BUSINESS & LIFE BOOST JOU OP?

 • PERSOONLIJKE GROEI & LEIDERSCHAP

Het investeren in jouw persoonlijke groei draagt bij tot een hogere eigenwaarde en een beter zelfbeeld: twee noodzakelijke elementen voor succes en geluk. Jouw veerkracht groeit, waardoor je makkelijker omgaat met stress en uitdagingen en je een betere leider wordt van jezelf en je team.

 • KENNIS VAN EN INZICHT IN ONDERNEMEN

Dankzij de 7 masterclasses van de Business & Life Boost doe je fundamentele kennis op over ondernemen en krijg je meer en meer inzicht in jouw eigen onderneming. Op die manier wordt het makkelijk om snel en ontspannen te groeien.

Daarbovenop krijg je tips om te structureren en systemen toe te voegen in jouw onderneming: van An & Xavier, van collega Businesslab Tribers of van de gastsprekers die we uitnodigen.

 • RITME, CONTINUÏTEIT, OPVOLGING & DISCPLINE

Doorheen het Business & Life Boost-traject kom je de Businesslab Tribe met de regelmaat van de klok tegen tijdens de verschillende masterclasses. Zo creëer je ritme, orde en structuur. Dat zorgt voor helderheid. Heel snel kom je te weten wat je mag verwachten, wat er nodig is, en wat er van jou verwacht wordt.

Wist je trouwens dat ritme en structuur bijdragen aan het vertrouwen in jezelf, in je onderneming en in de toekomst?

Daarnaast bouw je masterclass na masterclass de nodige evaluatiemomenten in waardoor je tijdig bijstuurt. Op die manier blijven zowel jij als je medewerkers op het juiste spoor.

 • KLANKBORD, FEEDBACK, ERKENNING EN BEGRIP

Dankzij het Business & Life Boost-traject en de Businesslab Tribe sta je er nooit meer alleen voor. Je toets ideeën en nieuwe strategieën af bij elkaar en je krijgt feedback over nieuwe of oude acties.

De Businesslab Tribe is een perfecte groep om je mee te omringen en je mee te laten voeren met de stroom van energie en positiviteit die deze ontwikkeld. De leden van de Businesslab Tribe zijn één voor één ondernemers die vooruit willen, die elkaar door dik en dun steunen en geloven dat ze samen verder komen dan alleen.

 • INSPIRATIE EN MOTIVATIE

Inspiratie is datgene wat je (terug) zin en goesting geeft om iets van je leven en/of je business te maken. Beklijvende verhalen van zowel An en Xavier als van de Businesslab Tribers onderling, gemengd met een portie humor, werken niet alleen ontwapenend, maar ook ongelooflijk inspirerend.

Motivatie is dan weer de reden waarom jij in beweging komt, wat je aanzet tot het beginnen van een taak. Dankzij het Business & Life Boost-traject kom je meer dan ooit te weten wat jouw drijfveer is en waar jij naartoe wil.

 • DOELEN STELLEN

Doelen geven richting en betekenis. Ze zorgen ervoor dat je werkelijk kan aftoetsen of je wel op het juiste spoor bent. Dankzij de Business & Life Boost word je niet alleen uitgedaagd om na te denken over de doelen die je nastreeft, maar ook om er elke dag opnieuw alles aan te doen ze te bereiken.

 • NETWERK VAN GELIJKGESTEMDEN

Met een netwerk van gelijkgestemde ondernemers is het niet alleen makkelijk om te sparren over het ondernemerschap. Het is ook fijn om te kunnen zijn wie je bent en te kunnen delen wat je denkt en voelt.

De Businesslab Tribe voelt als thuiskomen bij een hechte familie. Je hoeft je niet te verantwoorden voor je ideeën bij onwetende buitenstaanders. In tegendeel. Je maakt deel uit van een opbouwende en enthousiasmerende groep.

Ja! Ik ben geïnteresseerd.
Toch plan ik liever eerst een GRATIS Persoonlijk Telefoongesprek in met het Businesslab Coaching Team om te zien of ik wel de juiste kandidaat ben voor de Business & Life Boost.

Belafspraak!

Ja! Ik ga ervoor.
Ik registreer me graag voor de Businesslab Kick-off. Zo ontmoet ik jullie in het echt, kan ik jullie nog net iets beter leren kennen, ontdek ik alle mogelijkheden en neem ik ter plekke een weloverwogen beslissing.

Ik ga ervoor!

Tijdens deze sessie ga je eens ECHT nadenken over jouw zaken doen. Niet alleen denken maar ook door doen win je de kracht om te blijven werken aan verandering. Je komt met beide voeten op de grond en beseft dat stilstaan achteruitgang betekent.

Ik had begin dit jaar nooit durven geloven dat mijn doel gerealiseerd zou worden. Ik werk nu met 2 freelance, 1 admin, 1 marketing. Mijn omzet van vorig jaar is nu x2, mijn winst durf ik niet uitspreken, ik heb heel wat extra klanten en veel doorverwijzingen. Dank u, dit is mede door Businesslab.

Jouw investering?

De investering voor de Business & Life Boost bedraagt 13 900 euro. Dankzij de KMOP, de subsidie van de Vlaamse overheid betaal je slechts 9730 euro. Bovendien bieden we ook verschillende betaalmodaliteiten aan zodat de Business & Life Boost voor iedereen een haalbare kaart wordt.

Fiscale aftrekbaarheid en subsidies van de overheid voor jouw opleiding?

Gemaakte kosten zijn fiscaal aftrekbaar wanneer ze gemaakt worden in functie van het laten groeien van je bedrijfsomzet. En binnen deze kosten vallen bijvoorbeeld ook opleidingskosten.

Het deelnemen aan het Business & Life Boost traject is daarom volledig aftrekbaar want het leidt tot een grotere vakbekwaamheid en tot groei of rendabiliteit van je onderneming.

Er is zelfs meer.

Businesslab (Debaere & Verstraete bv) is erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid.
Daarom kan jij als ondernemer of als beoefenaar van een vrij beroep, online subsidies aanvragen voor onze opleidingen in kader van de KMO-Portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt je 30 % van je opleiding terug.

Ja! Ik ben geïnteresseerd.
Toch plan ik liever eerst een GRATIS Persoonlijk Telefoongesprek in met het Businesslab Coaching Team om te zien of ik wel de juiste kandidaat ben voor de Business & Life Boost.

Belafspraak!

Ja! Ik ga ervoor.
Ik registreer me graag voor de Businesslab Kick-off. Zo ontmoet ik jullie in het echt, kan ik jullie nog net iets beter leren kennen, ontdek ik alle mogelijkheden en neem ik ter plekke een weloverwogen beslissing.

Ik ga ervoor!

WAT ONDERNEMERS OVER DE BUSINESS & LIFE BOOST VERTELLEN?

Businesslab is authentiek, het komt echt over, het is uit het leven gegrepen. Het wordt voor een grote groep gebracht, maar toch wordt het persoonlijk omdat je zelf er een aantal zaken in herkent, de situaties waarin je zit. Ze zijn ook persoonlijk aanspreekbaar. En met alles errond: het webinar, de podcast, de verschillende sessies dat je volgt, hetgeen dat je opschrijft, het cursusmateriaal,… kun je echt aan de slag. Je hebt voldoende tools, je moet het zelf gaan doen, maar je hebt voldoende bagage, en vooral die ruggensteun en die stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan. Dat is de grote meerwaarde van Businesslab.

Op het eerste zicht lijkt de stijl van Businesslab zeer Amerikaans. Eerst is er een ontmoetingsmoment met koffie en versnaperingen met andere ondernemers. Je praat met andere ondernemers en dan word je naar de zaal geleid, en inderdaad begint dat met muziek en handgeklap, dat je denkt ‘Oei, wat is dat hier?’ Maar eigenlijk duurt die gedachte maar een seconde. Je bent daar met allemaal mensen met dezelfde doelen: om meer vrije tijd te krijgen in je zaak, om aan je zaak te werken, om een aantal dingen te gaan verbeteren, om je omzet te gaan verhogen, … Iedereen praat daarover met elkaar. Die mindset is er, die goesting, die ervaringen die worden uitgewisseld. Je voelt die sfeer en energie. En dat neemt de overhand. Al de rest dat er speelt, en alle stemmetjes in je hoofd die zich zorgen maken over wat andere mensen denken, vallen weg.

Businesslab wordt vaak aanbevolen vanuit zakelijk en rationeel denken. Ik zou echter ook eens op een andere manier willen getuigen over hoe ik Businesslab ervaren heb. Dit vanuit mijn achtergrond: ik help mijn klanten in onze zaak om familie blokkages op te heffen d.m.v feng shui en familieopstellingen. An en Xavier hebben bij mezelf zo’n blokkage helpen oplossen. Heel speciaal voor mij was het moment dat An met haar krachtige energie bij de kick-off achter mij kwam staan en mijn handen openvouwde met de woorden: “je mag succes ontvangen. Je bent het waard!” Een gebaar en woorden die telden: An zette haar energie in om mijn bewustzijn te veranderen. Ik werd zelfs op lichamelijk niveau gewaar hoe zij mijn angst om succesvol te mogen worden, openbrak. Zij doorprikte het zelfbeeld dat ik met me meedroeg en dat al generaties lang de vrouwelijke lijn van mijn familie domineerde: dat van de moeder, grootmoeder, overgrootmoeder die niet voldoende voor zichzelf opkwamen en niet voor geld of succes durfden te gaan. De vrouwen in mijn familie waren nochtans zakenvrouwen ‘avant la lettre’ maar door de tijdsgeest hebben zij zich onvoldoende kunnen ontwikkelen. Dank je An, door jou ben ik op weg om van een zelfstandige een onderneemster te worden en zo ben ik de eerste in 4 generaties die een beperkend patroon doorbreekt!”

Misschien heeft het enkele maanden geduurd voor de grote verandering er eindelijk kwam in mijn business… Op elke Kick-off en op elke training raadden An en Xavier me aan om mijn prijzen te verhogen. Dankzij deze repetitie ben ik er stilaan zelf in gaan geloven. Ik heb mijn prijzen aangepast – en met wat een succes! Zelfs mijn boekhoudster belde me om te vragen wat er precies aan de hand was met zo’n mooie cijfers. De nieuwe prijszetting geeft me ruimte om dieper mijn zaak verder uit te bouwen en te laten doorgroeien naar een hoger niveau. Deze positieve wending geeft me meer rust en focus op de toekomst op zakelijk en privé vlak. Ik ben Businesslab dankbaar om me de juiste weg te wijzen!

Vorig jaar sloot ik de Kick-Off van Businesslab af en schreef me in voor het Business & Life Boost Xl traject. Ik dacht wel dat de leuze “verdubbel je winst…” niet aan mij besteed was. Ik was immers al zo’n 15 jaar zelfstandig accountant, had mijn eigen kantoor, we zaten al met 4 hier op kantoor. Maar het zag er daar wel leuk uit en ik zou er zeker wel weer iets bijleren… Vandaag dag op dag één jaar later: is er terug iemand nieuw gestart op kantoor … We zitten vandaag met 8 medewerkers! Ik héb na uitbreiding van m’n kantoor, na een opendeur-event, en na de vele positieve vibes, effectief mijn kantoor verdubbeld!! Dank je voor de support An & Xavier én collega’s van de Businesslab Tribe!!

Ik ging naar de Businesslab Kick-off met weinig ambitie, wat argwanend. De getuigenissen van de aanwezige Tribers hebben mij overtuigd om mee te stappen in de Business & Life Boost XL. Nu, na 11 maand, kan ik zeggen dat het een van de beste beslissingen is die ik ooit heb genomen. Dankzij de tips en tricks in de Business & Life Boost XL heb ik veel meer klanten en zette ik mijn nieuwe prijs. Resultaat? Mijn omzet is verdubbeld, mijn winst is verdriedubbeld. En zeker even belangrijk: ik leerde een supertoffe groep ondernemers kennen.

“Businesslab is een bevestiging van veel zaken die ik eigenlijk wel wist maar niet noodzakelijk in de praktijk bracht. En dat brengt mij tot de toegevoegde waarde van Businesslab is dat jullie echt wel de nadruk erop leggen dat je er echt zelf mee aan de slag moet gaan. Die boost had ik nodig als ondernemer.”

We hebben al redelijk veel zaken effectief kunnen implementeren. We zagen onmiddellijk resultaten. Onze winst en omzet is gestegen, en de positieve spiraal zorgt ervoor dat ik mij ook beter voel waardoor ik nog meer goesting heb om te blijven groeien.

Businesslab schudt me wakker. Ik volg een traject waarbij ik word aangezet tot nog meer ondernemen dan ik al bezig was, maar deze keer op de correcte manier met meer zicht op mijn toekomstplannen en de dromen die ik nastreef.

Wauw, wat een systeem zit er in een onderneming. Dit doet de ogen openen en geeft je de energie en moed om eraan te werken.

Meer getuigenissen vind je hier.