De Business & Life Breakthrough is een on-going programma voor jou als groeiende ondernemer en de perfecte aansluiter op de Business & Life Boost

Nu je de kennis hebt verworven om het fundament van jouw onderneming te leggen is het belangrijk om over te gaan tot actie. En dit terwijl je geen enkel noodzakelijk werkdomein uit het oog verliest.
Elke onderneming, hoe groot of hoe klein, heeft 7 werkdomeinen die je als ondernemer maar beter kan omarmen:
De 7 onderdelen van een winstgevende onderneming Businesslab
 1. Jouw marketing,
 2. jouw verkoop,
 3. de productie van je dienst of product,
 4. je mensen,
 5. je organisatie,
 6. je cijfers & je scores
 7. en niet te vergeten: Jijzelf als drijfveer achter heel jouw onderneming.

Deze zeven werkdomeinen vormen zeven fundamentele voorwaarden om vlot te kunnen evolueren van een fase waarin het in hoofdzaak overleven is, naar een fase van succes, van consolideren en verzilveren.
Dankzij de Business & Life Breakthrough zet jij moeiteloos stappen en evolueer je van de kinderfase naar de puberfase om uiteindelijk de volwassenheidsfase te bereiken.

Tijdens het Business & Life Breakthrough traject verstevig en veranker je niet alleen de inzichten die je al opdeed in de Business & Life Boost, je zet ze ook eindelijk om in actie. En tijdens elke Breakthrough Master Class worden de zeven werkdomeinen op allerlei manieren en in een nooit eindigend traject onder de aandacht gebracht en dieper toegelicht.

Geen enkele Breakthrough Master Class keert ooit nog terug of wordt nog hetzelfde. Iedere keer opnieuw ontdek je nieuwe elementen binnen deze 7 werkdomeinen. Nieuwe elementen die ervoor zorgen dat jouw onderneming nieuwe hoogtes bereikt. Op die manier krijg je de kans het Business & Life Breakthrough traject te blijven volgen totdat je op de plaats bent waar je altijd al van droomde. Het moment dat jouw business jou de rust en de financiële zekerheid biedt om het leven te leiden waar je altijd van gedroomd hebt.

Naast inzichten, concrete stappenplannen, strategieën, energie en goesting om stappen te zetten zorgt de Business & Life Breakthrough er ook voor dat je jouw (zelf)leiderschaps & communicatie-vaardigheden verder ontwikkelt. Het zijn twee noodzakelijke elementen voor succes en geluk.
Jouw veerkracht groeit en je gaat makkelijker met anderen, met stress en met uitdagingen om.

Daarbovenop houd je je energie hoog. Je blijft je omringen met gelijkgestemde ondernemers die je steunen en feedback geven waardoor je je eigen onderneming telkens weer vanuit een totaal ander perspectief bekijkt.

 • 3 & 4 december 2020
 • 11 & 12 februari 2021
 • 27 & 28 mei 2021
 • 26 & 27 augustus 2021
 • 25 & 26 november 2021
 • Alle data hierboven onder voorbehoud van wijzigingen.

Als lid van het Breakthrough programma hou je je energie hoog. Word je scherp gehouden door je collega’s en bekijk je elke keer weer je onderneming vanuit een ander perspectief.

Als lid van het Breakthrough programma vermijd je bovendien elke vorm van uitstelgedrag en ondernemerseenzaamheid want je blijft je omringen met ondernemers die net als jij ongelooflijk veel goesting hebben om meer winst te maken en meer vrije tijd te creëren.

4 keer per jaar of elk kwartaal komen we samen voor een tweedaagse Master Class. Daarna heb je terug 90 dagen om aan de slag te gaan en concrete acties op poten te zetten.

Getuigenissen

Twee jaar lang volg ik Businesslab en al twee jaar ga ik elke dag vooruit dankzij de inzichten die ik er kreeg. Ik blijf ze ook elke dag implementeren. Toen ik vroeger problemen had/ondervond bleef ik zitten in het probleem en geraakte ik geen stap verder. Vandaag analyseer ik de uitdaging en kom ik altijd tot oplossingen. Ik voel ook dat ik veel vaker uit mijn comfortzone kom en me daar ook steeds beter bij voel. Dat opent iedere keer mooie perspectieven. De Mastermind-sessie zijn ook top. Je ervaart iedere keer weer de Businesslab-energie en je blijft in de flow. Mocht de tijd teruggedraaid worden, dan deed ik het zeker opnieuw.
 

Toen ik mij na de Business & Life Boost inschreef voor de Breakthrough, was ik daar helemaal nog niet klaar voor. Ik dacht bij mezelf: “Wat ga ik daar doen? Ik ga daar het vijfde wiel aan de wagen zijn.” Maar dat bleek al snel niet zo te zijn.
De eerste Master Class was ‘boenk erop’. Ik ben daar enorm gegroeid in mindset. Een beter start had ik niet kunnen nemen. Daarnaast was de Master Class Sales & influence, voor mij een knaller van formaat.  Ik had nooit durven denken dat ik er zo zou staan. Daar werd pas duidelijk hoe hard ik tijdens dit traject gegroeid ben. Super blij dat ik destijds heb ingetekend en ben dan ook met een onvergetelijk goed gevoel afgestudeerd aan de Business & Life Breakthrough. Benieuwd naar het vervolg.

Na twee jaar zijn onze cijfers niet verdubbeld zijn, maar wel onze inzichten en opportuniteiten (in business doen). Ik heb heel veel structuur in mijn onderneming gebracht en dat voel ik in mijn hoofd. :-) Onze mogelijkheden zijn ruim verdubbeld. Zo heb ik van alles klaargezet voor FRAME MEDIA. Dat betekent dat heel wat uitgewerkte ideeën nu in de startblokken staan, klaar om gelanceerd te worden. Ik wil de goede vibe van Businesslab zeker vasthouden.

Inschrijven?

Neem contact met ons op. Bel 09 310 60 40 of mail info@businesslab.be

KMO portefeuille

Voor het jaartraject kan je subsidies aanvragen bij de de KMO portefeuille.
Meer info hierover vind je hier.