BUSINESSLAB TRIBE

PERSOONLIJKE UITNODIGING

Dag ondernemer!

 • Ben jij het beu om het altijd allemaal alleen uit te moeten zoeken?
 • Gaat het voor jou allemaal wat te traag vooruit?
 • Of kan je wel een schop onder je kont gebruiken?
 • En ben je bereid in actie te komen? En resultaten te boeken?

Ja? Lees dan zeker verder!

Je zal niet alleen ontdekken hoe we met de Businesslab Tribe al meer dan 500 kleine ondernemingen (zaakvoerders van bv’s) uit heel Vlaanderen geholpen hebben, maar ook hoe wij jou kunnen opnemen in deze groep van enthousiaste ondernemers. En ook hoe dit jou kan helpen om meer winst en meer vrije tijd te creëren.

“De Businesslab Tribe is een exclusieve groep van zaakvoerders van bv’s die geregeld samenkomen om hun winst en vrije tijd te verdubbelen.

De Businesslab Tribe  is – onder het motto Work • Live • Play – een unieke plaats in Vlaanderen om te leren, te groeien, te brainstormen, te delen en successen te vieren.”

PERSOONLIJK BERICHT VAN AN VERSTRAETE & XAVIER DEBAERE

OPRICHTERS EN BEZIELERS VAN BUSINESSLAB EN DE BUSINESSLAB TRIBE.

Hoe jij over jouw situatie denkt en welke acties je eraan koppelt, bepalen wat er in de komende 12 maanden in jouw onderneming gebeurt – en dus ook hoe jij jouw succes en vooruitgang in de komende jaren zal ervaren.

Zo zie ik dat er in de afgelopen jaren, duidelijk twee groepen van kleine ondernemingen (zaakvoerders van kleine bv’s tot 15 medewerkers) zijn ontstaan:

Aan de ene kant heb je de overgrote meerderheid, die slim en intelligent is, maar die zichzelf veroordelen tot een eeuwige eenzame strijd.

Terwijl het krijgen van de juiste ondersteuning en het juiste zakelijk advies nog nooit zo belangrijk is geweest als vandaag.

Ze weigerden vroeger al en blijven dat vandaag ook nog doen om de juiste ondersteuningsgroep te zoeken, waardoor ze eindelijk vooruit kunnen gaan.

Op die manier blijven ze vastgeketend aan een-vierkant-draaiende-onderneming waarvan ze de illusie hebben dat er op een dag – gewoon op wonderbaarlijke wijze – vanzelf iets zal veranderen.

Dag na dag blijven ze maar worstelen met datgene wat ze doen, want wat ze doen, werkt al lang niet meer – of het heeft nog nooit gewerkt – en ze voelen zich geïsoleerd en besluiteloos.

Zo hebben ze voortdurend te maken met:

 • Lastige klanten, die klagen over de prijs of erger nog: die weigeren de juiste prijs te betalen en
 • Medewerkers die niet lijken te doen wat zij (hun baas) hen opdraagt.

En toch hopen ze elke dag op een mirakel, om alsnog een stroom van klanten en winst binnen te halen.

“DE BUSINESSLAB TRIBE” KRIJGT HEEL ANDERE RESULTATEN WANT…

Aan de andere kant is er een veel kleinere groep.

We noemen ze graag “De Happy Few” of “De Businesslab Tribe”.

We noemen het een groep, een community, een familie, een Tribe van zaakvoerders van kleine bv’s.

Een Tribe die gemakkelijk nieuwe klanten aantrekt, die gemakkelijk hogere prijzen vraagt, die makkelijk de best mogelijke mensen aantrekt om hun team te vervoegen en die met trots naar hun onderneming kijkt terwijl de winsten binnenkomen.

Nochtans is het niet zo dat de strategieën die ze gebruiken geheim of verborgen zijn voor de anderen, of dat die strategieën veilig opgesloten liggen in een ver hinterland waar niemand anders ze kan vinden.

Het is gewoon zo dat ze een omgeving hebben gevonden die het onmogelijk maakt om te falen en waar het gemakkelijk is om te winnen.

Tijdens de Businesslab evenementen krijg je tal van interessante informatie en tips. De eerste resultaten waren al zeer positief. De persoonlijke opvolging bij  Businesslab is uniek. Zowel via email als telefoon krijg ik steeds een persoonlijke aanpak en dit vind ik zeer waardevol. Het is ook super tof om binnenin de community van Tribers samen het groeiproces mee te maken. Zo kan je elkaar motiveren en helpen. Ook is het leuk om via de Facebookgroep ideeën te delen en te reageren op elkaar.

Het waren weer twee leerrijke dagen voor mij. Geleerd wat de vijf soorten marketing zijn en welke soorten niet lukken en waar je dus ook geen tijd en geld meer moet insteken. En daarnaast ongelofelijk veel tips gekregen om na deze twee dagen aan MIJN marketing te beginnen. Ik vond het heel goed dat we veel voorbeelden kregen. Ik ga voortaan jullie kaarten, mails anders bekijken dan voor deze twee dagen. Thanks for the tips!!

“HET GEBREK AAN EEN ONDERSTEUNINGSOMGEVING IS DE ECHTE “MOORDENAAR” VOOR SUCCES BIJ KLEINE ONDERNEMINGEN”

De meeste zaakvoerders van kleine ondernemingen geven toe dat ze de vaardigheden en de ondersteuning missen die ze nodig hebben om echt succesvol te zijn of te worden.

Ze hebben niemand om naartoe te gaan en een vraag te stellen wanneer die vraag bij hen opkomt.

Ze hebben niemand die hen de zekerheid, het geloof of de bevestiging geeft dat wat ze doen of willen doen, ook duidelijk de resultaten zal opleveren die ze willen. En dat leidt tot een eeuwige staat van onzekerheidonveiligheid en uitstelgedrag, waardoor er uiteindelijk niets gedaan wordt.

Ik herken die zaakvoerders omdat ze veel zaken niet afwerken, want ze hebben het te druk…

 • Zo hebben ze veel systemen die bijna klaar zijn om in actie om te zetten.
 • Zo hebben ze hun website “bijna klaar.”
 • Zo zijn ze altijd “zo ongeveer” klaar om een medewerker in dienst te nemen.
 • Zo weten ze dat ze hun cijfers “beter” moeten bijhouden maar durven ze er niet naar te kijken, uit angst datgene te zien waar ze het meest voor vrezen.
 • Zo zijn ze “bijna klaar” om hun marketing op poten te zetten of op gang te krijgen.
 • Zo kwamen ze er “nog net niet aan toe“ om dat verkoopscript uit te schrijven.
 • Ze willen wel, maar hebben het “nu echt te druk” om er helemaal werk van te maken.

ONZE VRAAG IS: “WAAR IS JOUW ONDERSTEUNINGSOMGEVING?”

Als jij je herkent in één van bovenstaande zaken, dan nodig ik je uit om hierover na te denken en je af te vragen: “Waarom gebeurt dit?”

Stel jezelf de vraag: “Wie ondersteunt mij in de vele zaken die ik doet? Zodat ik de zaken ook direct goed doe?”

Heb je een idee met wie jij jezelf vandaag omringt?

Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

 • “Welke grote of goede ideeën kreeg ik vandaag al van de mensen uit mijn omgeving?”
 • “Staan de mensen in mijn omgeving al op de plek waar ook ik van droom?”
 • En indien niet: “Zetten ze dan op z’n minst al duidelijke stappen richting die plek?”
 • “Hebben die mensen de vaardigheden, de (zelf)kennis en de zakelijke ervaring die ik nodig heb,
  zodat ik van hen kan leren succesvol te worden?”
 • “Of kan ik ven hen de juiste feedback verwachten?”

Antwoord eerlijk…

Een gebrek aan zakelijke inzichten en vaardigheden enerzijds en het gebrek aan een juiste ondersteuningsomgeving anderzijds, zijn – geloof ik – alles wat ervoor zorgt, dat je het soort winst en vrijheid in jouw onderneming niet krijgt waarnaar je op zoek bent. En daarom wil ik jou uitnodigen om te ontdekken wat Businesslab en “de Businesslab Tribe” voor jou kunnen betekenen.

Op die manier kan je zelf zien en ervaren of “de Businesslab Tribe” die Xavier en ik gecreëerd hebben, iets voor jou is. Xavier en ik beloven je niet alleen betere zakelijke en commerciële vaardigheden, maar ook een ongelooflijke ondersteuning.

Meer nog: We beloven je ondersteuning in overvloed.

En toch willen we dat je het eerst zelf komt ervaren, zonder risico of verplichting.

DEZE PAGINA DIENT ALS UITNODIGING VOOR JOU, ZODAT JE KAN ONTDEKKEN, PROEVEN EN ERVAREN WAT BUSINESSLAB EN DE BUSINESSLAB TRIBE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN.

Ik weet zeker dat je al eerder hebt gehoord over “De Businesslab Tribe”.

“De Businesslab Tribe” telt vandaag al meer dan 500 zaakvoerders van kleine ondernemingen die elke dag groeien. Ze komen uit heel Vlaanderen.

De onderlinge ondersteuning is ongelooflijk krachtig.

En ja, … Ze denken totaal anders dan de gemiddelde ondernemer.

De successen die zij behalen worden nergens anders geëvenaard.

Wij, Xavier en ik, scanderen graag de leuze: “Verdubbel je winst en je vrije tijd.”
Niet alleen omdat we weten dat het datgene is waar iedere ondernemer van droomt, maar vooral omdat het datgene is wat Businesslab Tribers (zo noemen we de leden van de Tribe) ook echt realiseren.

Vaak zelfs in minder dan één jaar. Deze ondernemers creëren een onderneming waar het fijn en uitdagend is om in te werken, waar ze klanten gelukkig maken en waarin ze enorm winstgevend zijn.

De Businesslab Tribe zit vol met ondernemers die anders zijn dan andere ondernemers. Ik ben er zeker van dat ook jij graag in contact met ze wil komen.

De ondernemers in de Businesslab Tribe doen minder, maar verdienen meer.

Ze hebben de juiste ondersteuning, de juiste focus, het juiste vertrouwen en de vaardigheden om betere zakelijke beslissingen te nemen en dit wordt aan het einde van elke maand weergegeven in hun winstkolom.

Dit gaat NIET over nog harder werken.

De Businesslab Tribe is NIET zoals de vele marketingprogramma’s op de markt die je het zoveelste internet- of marketingnieuwtje beloven die voor honderden of duizenden euro’s zal zorgen.

De Businesslab Tribe is NIET het zoveelste onlineprogramma die je veel glitter en glamour verkoopt.

Businesslab en de Businesslab Tribe gaat over JOU.

Gesteund door de hele Businesslab Tribe gaan we met jou op zoek naar de oorzaken van jouw huidige uitdagingen.

Waar de meeste business- en marketingguru’s het met jou slechts willen hebben over de symptomen die je in je onderneming ervaart, pakken wij samen met jou alle oorzaken aan waardoor jij betere zakelijke vaardigheden krijgt:

 • Meer duidelijkheid,
 • Meer richting en visie,
 • Meer momentum,
 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer ondersteuning en
 • Meer FOCUS.

Je krijgt antwoorden op die vragen die jouw onderneming in beweging brengen, en die de winst in jouw onderneming laat vloeien.

Businesslab is als thuiskomen… Eenmaal lid als Triber bij Businesslab behoor je tot een groep ondernemers die niet alleen het beste willen voor hun onderneming maar vooral ook voor haar/zijn gezin en elkaar. Uniek aan deze groep is dat iedereen uit een verschillende branche komt en toch zo aanvullend zijn voor elkaar. Raar, maar niet te omschrijven, het is precies of je ieder lid al jaren kent.

Wij zitten met onze onderneming op een keerpunt. We zijn te lang in de kinderfase gebleven. Nu willen we volwassener worden als ondernemer. Dat zal lukken, dat vertrouwen vinden we hier op de Businesslab Kick-off en bij de Businesslab Tribe. Er is heel wat stof om over na te denken, stof die we meenemen bij de beslissingen die we nemen de komende jaren.

KOM EN DOE MET ONS MEE.

DE BUSINESSLAB TRIBE IS SPECIAAL AFGESTEMD OP ZAAKVOERDERS VAN KLEINE BV’S. ZO TOETS JE ZELF AF OF DIT IETS IS VOOR JOU.

Dit is een persoonlijke uitnodiging om een VOLLEDIGE dag met ons door te brengen en te zien hoe het is om omringd te worden door een Elite-groep van succesvolle zaakvoerders van kleine bv’s (tot 15 medewerkers).

Tijdens deze dag kan je proeven van wie we zijn, wat we voor jou kunnen betekenen, en van de energie van de Businesslab Tribe. Je krijgt ook de gelegenheid om een bewuste en weloverwogen beslissing te maken om actief lid te worden van de Businesslab Tribe en verder in te tekenen voor het groeiprogramma “Business & Life Boost XL”.

Met deze uitnodiging willen we het jou makkelijk maken om te beslissen of dit de volgende stap is, die jij nu moet nemen.

DE PLAATSEN ZIJN BEPERKT… MAAR JIJ BENT UITVERKOREN.

Omdat de ruimte in de zaal beperkt is, kunnen we voor deze Businesslab Kick-off slechts een 50-tal ondernemers aan.

Nu, ik weet sowieso al dat velen elk excuus OK zullen vinden om hier niet naartoe te komen.

Ze blijven liever ter plaatse trappelen: Vastgeroest, alleen en gefrustreerd, maar vooral te trots om toe te geven dat ze wel een zetje kunnen gebruiken om morgen verder te staan dan waar ze vandaag staan. Zo lijkt het erop dat de strijd die ze elke dag voeren, verslavend is. 😢

Maar, als jij wel naar de Businesslab Kick-off komt, zal je naast dezelfde soort ondernemers zitten die ik hierboven heb beschreven: de Happy Few: De Businesslab Tribers of ondernemers die bereid zijn, zich open te stellen zodat ze, soms al heel erg snel, mooie resultaten boeken.

Je kan persoonlijk met hen in contact gaan en hen vragen stellen, maar je kan ook mij, Xavier of ons team aanspreken zodat jij het beste uit deze dag haalt.

De Businesslab Kick-off is erop gericht jou een duidelijk beeld te brengen van wat er je vandaag te doen staat om exponentieel te groeien in winst en vrije tijd.

En van zodra je thuiskomt kan je aan de slag.

We zullen je ook laten zien wie we zijn, waar we voor staan, en wat je mag verwachten als je lid wordt van de Businesslab Tribe.

Als actieve Businesslab Triber stap je verder met ons mee en komen we geregeld samen tijdens diverse Master Classes en Mastermind-sessies. Op die manier word je niet alleen ondersteund door een heleboel enthousiaste collega-ondernemers met goesting. Je krijgt er niet alleen de kennis, maar ook het vertrouwen dat nodig is om jouw actieplannen om te zetten in de praktijk. En het zijn die zaken die ervoor zullen zorgen dat je daadwerkelijk spectaculaire resultaten behaalt.

Tijdens de Businesslab Kick-off delen we met jou toonaangevende kennis en businessstrategieën die vandaag werken. Strategieën speciaal afgestemd voor kleine ondernemingen (bv’s) die ervoor zullen zorgen dat het de moeite waard is om erbij te zijn.

Je krijgt onder andere kennis aangereikt rond …

 • Doelen stellen en behalen,
 • Marketing voor de kleine ondernemingen
 • Het uitbouwen van een A-team,
 • Het creëren van vertrouwen bij (potentiële) klanten waardoor jouw verkoop conversie stijgt,
 • Prijsstrategieën,
 • Klantenbeleving,
 • Financiën en geld.

Je zal ook ondernemers ontmoeten die al lid zijn van ‘De Businesslab Tribe’. Op die manier kan je zelf ontdekken hoe ze zoveel succes bereiken en hoe ze zoveel winst maken.

“Van een jaarloon naar een maandloon, in minder dan een jaar en dit sinds ik lid ben van de Businesslab Tribe.”

Tijdens één van de recente Master Classes hoorden we het volledige verhaal van één van onze Businesslab Tribers. Hij vertelde hoe hij in minder dan één jaar tijd zijn jaarloon omzette naar een maandloon. En dit soort verhalen zijn niet ongebruikelijk. Je kan ze echt horen als je samen met ons de ruimte deelt tijdens deze bijzondere dag: de Businesslab Kick-off.

Je wordt ondergedompeld in een community, een familie van Vlaanderens beste zaakvoerders van kleine ondernemingen. Je ontdekt zelf hoe het is om je door die ‘omhoogtillende’ Tribe te laten omringen, waar er heel regelmatig 100.000 EURO-ideeën stromen.

Tweedaagse opleiding Outsmart The Market in een onnavolgbare, unieke  Businesslab stijl net achter de rug. Een ton aan praktische inzichten, een karrevracht aan bruikbare tips. Honderden reacties van de tribers. Kortom, een bron van inspiratie en de batterijen weer opgeladen om meteen mee aan de slag te gaan. Vooruit met de geit.

“Mijn inzicht na de Mastermind is dat een babbel met collega-ondernemers enorm veel deugd kan doen. Gewoon een andere babbel dan de koetjes-en-kalfjes-gesprekken van tegenwoordig. Mensen weten niet meer wat verteld, want ze beleven niks meer”

LET WEL! DE BUSINESSLAB TRIBE IS NIET VOOR IEDEREEN.

Dat betekent dat je hiervoor in aanmerking moet komen. Niettegenstaande dat je al heel ver in deze pagina zit, wat betekent dat je echt wel interesse hebt, is het ook belangrijk dat jij jezelf ziet als een serieuze en geïnteresseerde kandidaat. Dat je een hevig verlangen hebt om jouw onderneming te laten groeien, en je bereid bent je handen uit de mouwen te steken.

Als je niet wil groeien en geen zin hebt om je handen uit de mouwen te steken, ga dan niet in op deze uitnodiging.

Je verdoet alleen maar jouw en onze tijd.

De Businesslab Tribe en de Businesslab Kick-off zijn opgezet voor serieuze ondernemers die hun onderneming en hun acties ook serieus willen nemen, want ze willen serieuze winsten halen. Hier is wie zich beter wel aanmeldt:

 • Je bent teleurgesteld over de plek waar je vandaag met jouw onderneming staat en toch geloof je dat er veel meer in zit: Meer inkomen, meer winst, meer klanten, meer groei.
 • Je hebt het zo druk dat je te moe bent of de tijd niet vindt, om even stil te staan bij de vraag: “Waar wil ik nu naartoe?”
 • Je bent gefrustreerd over het aantal uren dat je werkt en de weinige resultaten die ze opbrengen.
 • Je voelt je “verloren” en “overweldigd” door alle marketingberichtgevingen. Je weet niet waar te beginnen, wie in te huren, wat uit te geven en welke resultaten je realistisch gezien mag verwachten.
 • Het gebrek aan succes met jouw acties, jouw personeel en jouw management houdt je elke dag een beetje meer tegen om te groeien.
 • Je hebt moeite om de acties uit jouw marketingplan (als je dat al hebt) lang genoeg vol te houdenwant je ziet niet dadelijk de resultaten.
 • Je worstelt met jezelf want je kan jezelf er niet toe brengen om de zaken in je marketingplan te blijven implementeren.
 • Je bent bang dat je er nooit in zal slagen om zonder winstverlies op vakantie te gaan of tijd te maken voor de andere belangrijke zaken in het leven.
 • Je bent bang dat je je onderneming, zoals het nu draait, nooit zal kunnen verkopen of overlaten en dat de meerwaarde waarvan je altijd gedroomd hebt, dus aan je neus voorbij zal gaan.
 • Je bent het gewoon moe. Je bent het beu, je bent verveeld en rusteloos met jouw onderneming zoals die nu is.
 • Je weet dat je jouw cijfers beter moet bijhouden. Alleen weet je gewoon niet waar te beginnen!

Als je merkt dat je ‘Dat klopt!’ of ‘ja!’ denkt bij één of meerdere van de bovenstaande items, dan weet ik dat jij er alles aan zal doen om aanwezig te zijn op de volgende Businesslab Kick-off.

En dan weet ik dat jij na die dag, naar huis zal gaan met een verlichtend gevoel.

Een gevoel van hoop en vooruitzicht. Een gevoel van: “Ja, ook ik kan het!”

“HOE MELD IK ME AAN EN WANNEER IS DE VOLGENDE BUSINESSLAB KICK-OFF?”

De volgende Businesslab Kick-off vindt weldra plaats in regio Gent. De precieze datum vind je op www.businesslab.be/KO

Het is slechts € 970 € 197 + BTW om een hele dag lang te komen en te proeven van dit “geheime genootschap”. 😉

Bovendien krijg je tijdens deze dag de kans om actief lid te worden van de Businesslab Tribe en in te tekenen voor het groeiprogramma Business & Life Boost XL, waardoor je omringd wordt met heel wat enthousiaste, succesvolle Businesslab Tribers, die allen samen met je meestappen op weg naar jouw succes.

Het enige wat we vragen als je je aanmeldt is dat je vandaag al serieus geïnteresseerd bent om niet meer alleen verder te gaan en dat je niet meer bereid bent om het warme water steeds weer opnieuw zelf uit te vinden.

Je wil je omringen met succesvolle ondernemers zodat je ondersteund wordt om jouw doelen en idealen te bereiken.

Door deel te nemen aan deze dag: de Businesslab Kick-off, door te proeven van onze kennis, onze ondersteuning en onze energie zodat je ter plekke een gefundeerde en weloverwogen beslissing kan nemen.

Je komt eerst proeven en dan pas beslis je of je je bij onze groep: ‘De Businesslab Tribe’ aansluit door in te tekenen voor het groei- en inspiratietraject: ‘Business & Life Boost XL’

En omdat we volledig transparant willen zijn: De waarde van het groei- en inspiratietraject is € 12.363. Maar ben jij een snelle beslisser en neem jij al tijdens de Businesslab Kick-off de beslissing om in te tekenen voor dit groeiprogramma, dan doen we iets ongelooflijk speciaal voor jou.

Dan geven wij jou op z’n minst, het bedrag dat we normaliter zouden moeten besteden aan verdere verkoopsopvolging en marketing aan jou cadeau.

Let wel! Er zijn strikte kwalificatiecriteria om Businesslab Kick-off te mogen bijwonen. Je las ze al hierboven.

Wanneer je je aanmeldt, volgt hier wat er zal gebeuren:

 • Je investeert € 197 + BTW stoelregistratie, catering en onkostenvergoeding.
  Je krijgt van ons een bevestigingsmail met alle praktische informatie.
 • Om je zo goed mogelijk verder te helpen vragen we jou een korte vragenlijst in te vullen. (Max 3 minuten)
 • Indien hierover vragen zijn, bellen we je graag op zodat we beter op elkaar kunnen afstemmen en we jou de meest passende ervaring kunnen bieden.
 • We zien je op de volgende Businesslab Kick-off en dan beslis jij tijdens deze dag of we jou verder terugzien voor het vervolggroeitraject Business & Life Boost XL.

HET RISICO IS AAN ONS.

Omdat we weten hoe kostbaar jouw tijd is, nemen wij het risico voor jou. Indien jij voldoet aan de eerder vermelde criteria en € 197 + BTW investeert om een dag lang kennis te komen maken met ons, zodat je kan proeven, ervaren en ontdekken welke inzichten, vaardigheden en dynamieken wij voor jou in petto hebben, dan geven wij het beste van onszelf aan jou terug.

Mocht je na afloop van deze dag – om wat voor reden dan ook – niet tevreden zijn over datgene we jou tijdens deze dag aanboden, en je oordeelt dat het geen meerwaarde voor je bracht, dan geven we je niet alleen – zonder aarzelen – jouw geïnvesteerd geld terug, we geven je er nog € 250 bovenop. Dit voor jouw verloren tijd. Zo zeker zijn we van onszelf en datgene we jou te bieden hebben.

* Let wel! Deze uitnodiging is enkel van toepassing voor jou als je serieus bent over het groeien van jouw onderneming.

Ja! Ik ben geïnteresseerd.
Toch plan ik liever eerst een GRATIS belafspraak in met het Businesslab Coaching Team om te zien of ik wel de juiste kandidaat ben voor de Businesslab Tribe.

Belafspraak!

TWEE LAATSTE PUNTEN:

Eén: Mocht je helemaal tevreden zijn met jouw leven en jouw onderneming vandaag, dan zou je deze pagina niet aan het lezen zijn. Laat staan dat je hier aan dit laatste stuk gekomen zou zijn.

 • Alles alleen doen is moeilijk.
 • Het zorgt ervoor dat je geïsoleerd en eenzaam raakt en bovendien is het moeilijk of frustrerend om goede beslissingen te nemen voor je onderneming.
 • Zeker als je altijd aan jezelf een tweede opinie moet vragen. ☹️

Het is veel gemakkelijker wanneer je van wanten weet, wanneer je antwoorden krijgt op jouw vragen en wanneer je een feedback- en ondersteuningsteam om je heen hebt.

 • Ondanks onze West-Vlaamse bescheidenheid, kunnen we zeggen dat we jezakelijke vaardigheden en inzichten zullen geven die voor hoogtepunten in jouw onderneming zullen zorgen en waarvan je op vandaag nog geen flauw benul hebt dat ze bestaan.
 • We kunnen zeggen dat we joueen ondersteuningsteam zullen aanbieden dat bij de besten ter wereld behoort. We weten dat omdat de leden van de Businesslab Tribe het keer op keer bewijzen met de resultaten die ze afleveren.
 • Elke zelfstandige ondernemer die bij ons binnenkomt of lid wordt van de Businesslab Tribe wordt in een mum van tijdgetransformeerd tot ware ondernemer. Hij verdient na verloop van (korte) tijd meer geld en ervaart meer vrije tijd.


Twee: Iedereen die vandaag lid is van de Businesslab Tribe bevond zich ooit in eenzelfde situatie als ik hierboven voor jou beschreef en waarin jij je vandaag bevindt.

Omdat ze het druk hadden en ze elke dag opnieuw bezig waren met van alles te doen, isoleerden ze niet alleen zichzelf, maar leefden ze ook nog in de illusie dat het succes plotseling en automatisch zou komen.

Ik wil je er daarom aan herinneren, dat er een groot verschil is tussen ‘doen’ en ‘doen’.

En er is een nog groter verschil tussen ‘werken’ en ‘werken aan de juiste zaken’. Enkel door te werken aan de juiste zaken zorg je ervoor dat je het leven creëert waarvan je droomde met de daarbij passende financiële vrijheid.

De mensen in de Businesslab Tribe zijn niet slimmer of intelligenter dan jij. Ze waren gewoon slim genoeg om op tijd te zeggen: “Nu is het genoeg!”

Bovendien waren ze dapper genoeg, om hun trots in hun zak te steken en op zoek te gaan naar de juiste kennis en inzichten en de juiste ondersteuningsgroep.

Ze kwamen in actie toen hen duidelijk bewijs werd geleverd dat er een betere manier is om dingen te doen. Een manier die resultaten oplevert.

Hun resultaten vandaag liggen lichtjaren van hun toenmalige resultaten. Dat komt omdat ze slim genoeg waren om te kijken naar de mogelijkheden die voor hen openlagen, en ze erachter kwamen waar het precies allemaal over gaat.

Dus kom en doe met ons mee zodat we ook jou mogen verwelkomen in de Businesslab Tribe.

Oprechte groeten,

An & Xavier

PS Door naar de Businesslab Kick-off te komen zal je voor de eerste keer in lange tijd de dagelijkse sleur van jouw onderneming even doorbreken en krijg je de tijd om aan jouw onderneming te werken.

Je zal herinnerd worden aan hoe goed het voelde toen je je onderneming startte. Je zal dat vuur, die passie en het enthousiasme dat je toen had, herbeleven.

En dat alleen al is de moeite waard om ervoor te zorgen dat je er bent.

Ja! Ik ben geïnteresseerd.
Toch plan ik liever eerst een GRATIS belafspraak in met het Businesslab Coaching Team om te zien of ik wel de juiste kandidaat ben voor de Businesslab Tribe.

Belafspraak!

Hier is wat ondernemers zeggen over Businesslab en hun lidmaatschap aan de Businesslab Tribe:

Ik wist absoluut niet wat te verwachten van de Grow As A Person (Een onderdeel van een Businesslab traject). Ik dacht dat ik veel zou wenen en daar had ik me op voorbereid. Maar ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen in mezelf en de dingen die we samen willen bereiken. Ik besef nu echt dat ik veel meer kan dan ik zelf dacht. Bedankt daarvoor An en Xavier.

Grow As A Person (Een onderdeel van een Businesslab traject) is een start van een proces, a never ending story naar mijzelf en mijn droom, zowel op vlak van spiritualiteit als intellectueel en fysiek. Een krachtige driedaagse ‘lifeconcentration’.

Businesslab schudt me wakker. Ik volg een traject waarbij ik word aangezet tot nog meer ondernemen dan ik al bezig was, maar deze keer op de correcte manier met meer zicht op mijn toekomstplannen en de dromen die ik nastreef.

Sinds ik Businesslab Triber ben, realiseer ik meer zekerheid op lange termijn omdat ik de juiste inzichten kreeg waardoor ik langere exclusiviteitscontracten kan afsluiten. Daardoor ervaar ik minder stress en kan ik meer tijd met de kinderen doorbrengen.

Gisteren heb ik samen met Katrien, mijn vrouw een bijzonder leerrijke dag gehad. Sommige items waren confronterend, maar tijdens deze dag stonden mijn hersenen onder stoom met allerhande ideeën om een nog betere dienstverlening te geven aan onze klanten en hoe we nieuwe klanten kunnen aantrekken door een gestructureerd systeem. We staan te popelen om deel uit te maken van de Businesslab Tribe en het vervolg.

Vorig jaar sloot ik de tweedaagse Kick-Off van Businesslab af en schreef me direct in voor het vervolgtraject. Ik dacht wel dat de leuze “verdubbel uw omzet…” niet aan mij besteed was ; ik was immers al zo’n 15 jaar zelfstandig accountant, had mijn eigen kantoor, we zaten al met 4 hier op kantoor. Maar het zag er daar wel leuk uit en ik zou er zeker wel weer iets bijleren… Vandaag dag op dag één jaar later:

Vanmorgen is terug iemand nieuw gestart op kantoor … we zitten vandaag met 8 medewerkers! Ik héb na uitbreiding van m’n kantoor, na een opendeur-event, en na vele positieve vibes, effectief mijn kantoor verdubbeld!! Dank je voor de support An & Xavier én collega’s van de  Businesslab Tribe!!