PEAK PERFORMERS en PEAK PERFORMERS +

EXCLUSIEVE BUSINESSLAB MASTERMINDGROEP

Onder leiding van Master Coaches & Trainers An Verstraete & Xavier Debaere

Peak Performers en Peak Performers + is een exclusieve Mastermind groep (van max. 8 ondernemers) onder leiding van ondernemersstrategen An & Xavier.

De ondernemers die tot deze groep(en) behoren zijn toegewijd om het beste van zichzelf te geven en op een continue basis aan hun onderneming te werken.

Ze willen zich blijven ontwikkelen op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied, zodat de stroom van nieuwe klanten in hun onderneming elke dag gevrijwaard blijft, hun onderneming elke dag wat beter gestructureerd wordt en ze hun onderneming kunnen runnen op een relaxte manier zodat ook hun persoonlijke leven wat meer in balans komt.

Het zijn ondernemers die bereid zijn hun kaarten op tafel te leggen en opstaan voor persoonlijke, zakelijke en financiële groei en verandering.

Persoonlijke en financiële vrijheid, groei, vooruitgang, meer winst, meer vrije tijd, meer voldoening en fijne vriendschappen zijn dan ook de sleutelwoorden binnen deze exclusieve groep van ondernemers.

Nu, vooraleer we verder gaan, laat ons eerst even checken of jij voldoet aan alle criteria die nodig zijn om toegelaten te worden tot deze exclusieve groep.

Voor wie is Peak Performers (+)?

 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die de goesting en de behoefte voelen om op een continue basis te werken aan hun onderneming en hun persoonlijk welzijn en die zich willen aansluiten bij een exclusieve groep van maximum 10 gelijkgestemde ondernemers.
 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die het beu zijn om zonder gerichte strategie te handelen en het beu zijn steeds met losse flodders te schieten.
 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die de noodzaak zien en ook bereid zijn om steeds meer AAN hun onderneming te werken in plaats van IN hun onderneming te blijven werken.
 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die de noodzaak zien en ook bereidheid hebben om aan henzelf te werken in plaats van de vinger te (blijven) wijzen naar anderen.
 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die al een zekere maturiteit bereikt hebben. Dat betekent dat ze bewust zijn van hun persoonlijke verantwoordelijkheid in hun succesverhaal.
 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die bereid zijn te reflecteren over hun resultaten en hun eigen handelen en die bereid zijn te optimaliseren en te verbeteren zodat hun onderneming niet alleen meet- en bestuurbaar wordt waardoor hun winst en hun omzet systematisch verhoogt, maar dat hun onderneming ook leefbaar wordt.
 • Peak Performers is voor ondernemers die vandaag al een mooie omzet van minstens € 200 000 maken, maar dromen van nog meer: meer omzet, meer winst, meer voldoening, meer gemoedsrust.
 • Peak Performers + is voor ondernemers die vandaag al een omzet van € 750 000 maken en ook nog dromen van meer: meer omzet, meer winst, meer voldoening, meer gemoedsrust.
 • Peak Performers (+) is voor ondernemers die bereid zijn en in de mogelijkheid hebben te investeren in zichzelf en in hun onderneming om de resultaten te bereiken waarvan ze dromen.

Antwoord jij volmondig JA op alle bovenstaande criteria?

 • Lees dan verder en vraag daarna snel een verkennend gesprek aan via info@businesslab.be. We plannen graag een gratis en vrijblijvend  gesprek met jou in om te horen of jij een geknipte kandidaat bent.

Beantwoord je nog niet aan alle criteria, maar voel je toch die enorme behoefte?

 • Lees dan ook verder en raak geïnspireerd door jouw toekomstmogelijkheden. Vraag een vrijblijvend doorbraakgesprek aan met één van onze coaches en verneem hoe jij op de snelste en makkelijkste manier aan alle criteria voldoet om lid te worden van de Peak Performers. Een doorbraakgesprek aanvragen en inplannen doe je gratis via www.doorbraakgesprek.be

Bekijk hieronder de video waarin Francis Lauwers zijn ervaring van de Peak Performers deelt:

Wat levert Peak Performers (+) voor jou op?

STRUCTUUR
Je bouwt verder aan de structuur van je onderneming en je wordt ondersteund bij elke stap die je zet.

FOCUS
Je blijft gefocust werken aan de enige juiste prioriteiten waardoor je alleen nog doet wat echt bijdraagt aan jouw groei.

RITME
Door met de regelmaat van de klok samen te komen met de Peak Performers groep creëer je ritme, orde en structuur. Niets is zo belangrijk in het vervullen van onze behoefte aan zekerheid en duidelijkheid.

Dankzij de Peak Performers weet je wat er nodig is, weet je wat er van je verwacht wordt en weet je wat er komt. Deze regelmaat draagt bij aan het vertrouwen in jezelf, in je onderneming, in de toekomst en in een overkoepelend groter geheel.

OPVOLGING & REVISIE
Je bouwt elke 4 maanden de nodige evaluatiemomenten in, waardoor je tijdig bijstuurt. Op die manier blijven zowel jij als je medewerkers steeds op het juiste spoor.

DOELEN ZETTEN EN REALISEREN
Doelen geven duidelijkheid, richting en betekenis: ze zorgen ervoor dat je werkelijk kan aftoetsen of je wel op het juiste spoor bent.

PERSOONLIJKE GROEI & LEIDERSCHAP
Het investeren in jouw persoonlijke groei draagt bij tot een hogere eigenwaarde en een beter zelfbeeld: twee noodzakelijke elementen voor succes en geluk.

Jouw veerkracht groeit, waardoor je makkelijker omgaat met stress en uitdagingen.

MUZIEK, HUMOR & PLEZIER
Met een grap en een grol en met muziek is groeien en leren zoveel plezanter. Dankzij het Businesslab Breakthrough-programma komen deze elementen duidelijk aan bod. Een aangename afwisseling die zorgt voor een optimaal resultaat.

Negatieve energie wordt losgelaten en positieve energie wordt er gecreëerd. Het is niet de eerste keer dat we de opmerking horen vallen: : “Ik ben blij dat ik terug aan het Businesslab-infuus kon komen hangen.”

GROEI
Met dit alles is groei een spontaan gevolg. Alle ingrediënten zijn aanwezig waardoor groei de enige optie is.

An en Xavier slagen er keer op keer in om een community te creëren: een ganse groep gelijkgestemden waar er zo veel vibe in zit. Zo veel goesting om te ondernemen en te groeien. Zelfs de kracht om er een vriendengroep van te maken. Ze helpen en doen ons geloven dat er maar één weg is… “The only way is up!” En ze blijven ons steunen. Ze laten ons stilstaan. Ze laten ons nadenken en doelen nastreven. Ze zijn de stok achter de deur om die doelstellingen ook te halen.

De Peak Performers is voor mij bijna een constante geworden. Het is een TOP Mastermind die ik niet meer kan missen. Altijd opnieuw haal ik daar belangrijke dingen uit! De Peak is heel intens, heel persoonlijk, echt op uw persoon, uw bedrijf, to the point, je zit mee in de energie. Iedereen zit mee op het pad, en het is uw pad waar je samen aan werkt. Het is veel compacter, maar de energie ligt ook een pak hoger dan in een opleiding of training. Het heeft veel meer impact!”

Welke zaken mag je precies verwachten?

3 Peak Performers Classes op een rij

Om de 4 maand komt de groep van max. 8 ondernemers samen tijdens een tweedaagse Peak Performer Class. Deze twee dagen hebben steeds dezelfde thema: jouw onderneming, jouw marketing en jouw organisatie op punt zetten en verbeteren!

De ingrediënten van deze Peak Performers Classes zijn de volgende:

 • Onderdompeling Persoonlijke Ontwikkeling
  Succes is voor 20 % gebouwd uit kennis en 80 % uit mindset. Jouw persoonlijk leiderschap is dus het fundament van jouw succes. Dankzij de Peak Performer Classes evolueert jouw mainset van een ‘armoede-mindset’ naar ‘een miljonairsbrein’.
 • Succesverhalen
  De resultaten en/of het stap-voor-stap-plan van succesvolle acties van jouw collega’s Peak Perfomers, geeft je niet alleen dadelijk nieuwe ideeën en opties voor je eigen marketing/onderneming, maar ook een boost, de goesting en de drijfveer om de volgende keer jouw succesvolle (marketing)actie met de anderen te delen en hen te inspireren om meer business binnen te halen.
 • Probleemoplossende hotseats
  Als Peak Performer krijg je tijdens elke Peak Performers Class de kans om jouw persoonlijke uitdaging of bezorgdheid (business/marketing/HR/persoonlijk) letterlijk naar voor te brengen. Wij, An en Xavier, ondernemerscoaches en-strategen, denken samen met de hele groep Peak Performers luidop mee over de mogelijke oplossingen en opties. En we gaan tot op het bot. Jij, op de hotseat, brengt je business en je leven in een ongekende beweging terwijl alle Peak Performers leren door mee te denken over de marketing of de business van een ander. Hotseats zijn dan ook één van de meest krachtige tools om vernieuwende ideeën in je niche af te toetsen en zo een schandalige voorsprong uit te bouwen op je concurrenten.
 • Krachtige en direct inzetbare tips (afgestemd op de noden van de groep) gedeeld voor An & Xavier 
  Naast de vele inzichten die je opdoet tijdens je eigen ‘hotseat’ en de ‘hotseats’ van jouw collega ondernemers, krijg je direct inzetbare tips, bijkomende inzichten en diepgang aangereikt door An en Xavier die perfect aansluiten op de noden van elk individu. Je gaat naar huis met een karrevracht ideeën en met tal van mentale doorbraken en vernieuwde gemoedsrust.
 • Jouw actieplan voor komende maanden
  Tijdens dit moment krijg je even de tijd en de ruimte om direct aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten uit deze inspirerende dagen en een actieplan op te stellen. Met onze persoonlijke steun zet je de krijtlijnen uit voor jouw volgende periode en zet je daarbij duidelijke doelen voorop. Je schrijft het actieplan uit voor de prestaties van jou en je team. Zo kom je thuis en maak je direct meer tijd en/of winst, want met het hele Peak Performers Team als stok achter de deur lijd je nooit meer aan uitstelgedrag. De goesting om te slagen of te scoren zet je aan tot actie.

Na elke Performer Class vertrek je met een duidelijk zicht op nieuwe acties & tools, de resultaten die ze voortbrengen, de middelen om ermee aan de slag te gaan en de daaraan gekoppelde actieplannen.

Kinga, Francis, William, Wendy en Danny delen hun expressies over de Peak Performers Class.

De Peak Performers Facebook Groep

Gedurende jouw lidmaatschap aan de Peak Performers krijg je de kans om deel te nemen aan de ‘de Geheime Peak Performers Facebookgroep’ waar leden elkaar helpen, bijstaan en feedback geven.

Zo ben je in staat om je specifieke vragen omtrent jouw marketingacties te stellen en ze door anderen te laten beantwoorden. Je krijgt feedback over stappenplannen en je ervaart voldoening door je eigen doelen te bereiken en anderen op weg te helpen met hun doelen.

3x Vraag & Antwoord sessies online

Tijdens de online vraag & antwoord – sessies krijg je de kans om dieper in te gaan op een lopende uitdaging waarmee je in jouw onderneming worstelt.

Na een Peak Performers Class lijkt alles mogelijks heel duidelijk en evident, maar eens je aan de slag gaat met de nieuwe ongedane inzichten bots je mogelijks op nieuwe uitdagingen die je eerder niet had gezien of niet had zien aankomen.

Tijdens deze vraag & antwoord – sessies stel je de vragen die op jouw lippen branden en word je tevens geïnspireerd door de vragen van andere collega Peak Performers.

2 Peak Mastermind sessies (3 uur)

Onzekerheid over wat jij in jouw specifieke situatie het beste zou doen, is dan ook de grootste oorzaak van stagnatie in de ontwikkeling van je onderneming. En dat is niet wat je wil. Deze Mastermind sessies zijn een extra ondersteuning of een stevige aanvulling op jouw Peak Performers Programma.

Dankzij deze Mastermind sessies heb je ook tussen de Peak Performer Classes een face-to-face klankbord. Een klankbord bestaande uit diezelfde ondernemers uit verschillende niches of branches die jou de spiegel voorhouden.

Je deelt met hen jouw tactische en strategische uitdagingen van het moment en zij geven je vanuit hun perspectief en hun ervaring(en) hun ideeën terug. Zo heb jij door de ideeën elke keer weer stof tot nadenken en wordt de oplossing voor jouw uitdaging steeds helderder.

De Mastermind sessies gaan steeds door op een locatie waar je vooraf of nadien -indien gewenst- kan blijven dineren met je collega-ondernemers. Tijdens het diner kan je ervoor kiezen om verder door te bomen over de besproken uitdagingen of kan je mekaar ook op een andere, eerder informele manier leren kennen.

1x informele dagactiviteit

Een absoluut noodzakelijk element bij succesvol ondernemen is stilstaan bij je zaak, nadenken en reflecteren of bestaande systemen, visie ontwikkelen en voortdurend optimaliseren en bijsturen waar nodig. En om dat te doen heb je vooral een hoofd vrij van stress, angst en twijfel van doen. Om hieraan tegemoet te komen voegen we aan de 3 Peak Performer Classes één informele dagactiviteit toe.

Tijdens deze dag…

 • Leren we mekaar op een andere manier kennen.
 • Wordt het vertrouwen in mekaar versterkt.
 • Genieten we van een gezonde portie spanning en ontspanning.
 • Laten we even de stress van het ondernemen los.

Je moet weten: besluiten worden nu eenmaal makkelijker genomen in een informele omgeving. Samen doen we op een informele manier inspiratie op.

Extra bonussen voor jou als Peak Performer (+)

Maandelijkse uitnodiging naar de Businesslab Mastermind voor alle Businesslab Tribers

Tijdens deze sessies maak je contact met de vele Businesslab Tribers en blijf je aan de groei van jouw netwerk werken.

Businesslab Party

Work • Live • Play … is ons motto. Want werken doe je niet alleen. Voluit leven wil je niet alleen en feesten kan je niet alleen. De Businesslab Party is de vervolmaking van dit alles.

Zolang jouw Peak Performer traject loopt kom je samen met je partner naar de Businesslab Party. Je ontvangt dus -na registratie- een gratis ticket voor jou én jouw levenspartner. Dus ja! Kom van je stoel af en dans samen met de hele Businesslab Tribe de pannen van het dak.

Ik ben gestart met de Peak Performers omdat ik nood had aan een persoonlijke en gerichte opleiding die mijn uitdagingen aanpakt. Er wordt met de ganse groep, incl. An en Xavier, ingegaan op de problemen waar je tegenaan loopt. Er komt dan ook heel veel waardevolle informatie waarmee je grote stappen zet.

Peak heeft mijn mind uitgerokken in de mate dat ik het nooit had verwacht. Ik was bang en angstig om me in te schrijven omdat ik wist dat zaken die ik al lang aan het uitstellen ben en aan het negeren ben juist naar boven gehaald gaan worden. Dat is ook gebeurd. Maar er is ook veel meer gebeurd dat dat. Mijn ‘blinde vlekken’ zijn ineens zichtbaar geworden voor mij. Ik ben daar dankbaar voor omdat juist die ‘blinde vlekken’ zorgden dat ik me geblokkeerd voelde.

Meer info?

Of jouw aanvraag doen om lid te worden van de Peak Performers? Klik hier.
Van zodra jij jouw aanvraagformulier invult, nemen we zo snel mogelijk contact op en plannen we een videocall in.

Deze call is bedoeld om te zien, te voelen en te ervaren of er een match is.
Pas als dit gesprek leidt tot een “Ja” van beide kanten, kan je lid worden van Businesslabs’ Peak Performers (+).

Direct bellen kan ook op het nummer 09 310 60 40 OF plan zelf een doorbraakgesprek in op www.doorbraakgesprek.be.

We nemen spoedig contact met je op.

KMO portefeuille

Voor dit traject & lidmaatschap kan je subsidies aanvragen bij de KMO portefeuille. Contacteer ons voor meer informatie.

Dit is wat de Peak Performers zelf nog vertellen:

Je hebt altijd twee keuzes in het leven. Ofwel blijf je stilstaan en geloven dat er niets kan. Ofwel geloof je dat het wel kan en doe je er iets aan.  Het is niet altijd gemakkelijk maar de Peak Performers zijn er om het wel gemakkelijk te maken en geven jou de energie, de kennis, de inzichten en dan zet je onmiddellijk de theorie om in actie met resultaten. Om een voorbeeld te geven van wat we tijdens de periode dat ik de Peak Performers volg op het getouw gezet hebben? Een dienstenchequebedrijf, een vervoersbedrijf, een incontinentiematerialenbedrijf, een alarmbedrijf voor de personenalarmering en ondertussen ook nog een aanzuigeffect voor enorm veel patiënten in de thuisverpleging.

De kleine groep van Businesslab Tribers allen met hun focus 2 dagen lang op marketing is ongelofelijk krachtig. Een Mastermind XL in het kwadraat! Wat in je hoofd al lange tijd onbegonnen werk leek, wordt daar mogelijk gemaakt. De ruimte en tijd om onder begeleiding de ideeën ook écht uit te werken, maakt het helemaal af. Ondertussen zijn we 1 topmedewerker en 3 concepten rijker en is de omzet zo goed als verdubbeld. Toegegeven, na 2 opeenvolgende trajecten snakte ik toch naar wat rust in mijn agenda én vooral in mijn hoofd. De realiteit is echter dat de Peak Performers training me net rust geeft. Zonder een duurzaam (marketing)plan zouden alle reeds geleverde inspanningen en behaalde resultaten immers niets waard zijn en zouden we met het oog op de toekomst nog altijd nergens staan. De Breakthrough betekende vooral de doorbraak voor mij als ondernemer, de Peak Performers deze voor mijn onderneming. De cirkel is dus (bijna) rond.

Dankzij de Peak Performers word je begrepen en ondersteund om het hoogste niveau van jouw persoonlijke en professionele succes te bereiken.

Ik had nood aan begeleiding van dichtbij, een programma waar concreet wordt ingezoomd op mijn uitdagingen. Peak Performers is zo’n programma. Je maakt deel uit van een kleine groep gelijkgezinde ondernemers die 3 keer per jaar samenkomen om onder begeleiding van An & Xavier. 2 dagen aan een stuk hun successen en uitdagingen te delen, te luisteren naar de wijze raad van An & Xavier en te groeien als persoon en als ondernemer. Ik had de Business & Life Boost XL en al één Breakthrough jaargang achter de rug en ik twijfelde of ik me wel direct voor een vervolg zou inschrijven. Er is immers nog zoveel werk aan de winkel. Maar na mijn eerste Peak Performer Class ben ik heel blij dat ik me direct heb ingeschreven. Op 2 dagen tijd heb ik zo veel nieuwe waardevolle informatie gekregen, op maat van mijn onderneming. Niet twijfelen, gewoon je inschrijven.