De Peak Performers is een exclusieve Mastermind groep (van max. 10 ondernemers) onder leiding van An & Xavier. Het zijn ondernemers die toegewijd zijn om het beste van zichzelf te geven en op een continue basis aan hun onderneming te werken. Ze willen zich blijven ontwikkelen op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied, zodat de stroom van nieuwe klanten in hun onderneming elke dag gevrijwaard blijft en ze hun onderneming kunnen runnen op een relaxte manier. Het zijn ondernemers die bereid zijn hun kaarten op tafel te leggen en openstaan voor groei en verandering.

Persoonlijke en financiële vrijheid, groei, vooruitgang, meer winst, meer vrije tijd, meer voldoening en fijne vriendschappen zijn dan ook sleutelwoorden binnen deze exclusieve groep van ondernemers.

Als lid van de Peak Performers volg je gedurende 1 jaar 3 Performers Classess. 
Tijdens een Peak Performer Class komen we gedurende 2 dagen na mekaar samen. Dit dus om de 4 maand.

Het zijn twee dagen met slechts één thema: Jouw onderneming, jouw marketing en jouw organisatie op punt zetten en verbeteren!

Bekijk hieronder de video waarin Francis Lauwers zijn ervaring van de Peak Performers deelt:

De ingrediënten van een Peak Performers Class.

 • Onderdompeling Persoonlijke Ontwikkeling 

  Succes is voor 20 % gebouwd uit kennis en 80 % uit mindset. Jouw persoonlijk leiderschap is dus het fundament van jouw succes.
 • Succesverhalen
  De resultaten en/of het stap-voor-stap-plan van succesvolle acties van jouw collega’s Peak Perfomers, geeft je niet alleen dadelijk nieuwe ideeën en opties voor je eigen marketing/onderneming, maar ook een boost, de goesting en de drijfveer om de volgende keer jouw succesvolle (marketing)actie met de anderen te delen en hen te inspireren om meer business binnen te halen.
 • Probleemoplossende hotseats
  Als Peak Performer krijg je tijdens elke Peak Performers Class de kans om jouw persoonlijke business/marketinguitdaging letterlijk naar voor te brengen. Wij, An en Xavier, denken samen met de hele groep Peak Performers luidop mee over de mogelijke oplossingen en opties. En we gaan tot op het bot.
  Jij, op de hotseat, brengt je business en je leven in een ongekende beweging terwijl alle Peak Performers leren door mee te denken over de marketing of de business van een ander. 
Hotseats zijn dan ook één van de meest krachtige tools om vernieuwende ideeën in je niche af te toetsen en zo een schandalige voorsprong uit te bouwen op je concurrenten.
 • Krachtige en direct inzetbare tips (afgestemd op de noden van de groep) gedeeld voor An & Xavier en daarbovenop enkele suggesties rond actuele marketing.
 • Jouw 90 dagen-actieplan

  Tijdens dit moment krijg je even de tijd en de ruimte om direct aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten uit deze inspirerende dagen. Met onze persoonlijke steun zet je de krijtlijnen uit voor jouw volgende periode en zet je daarbij duidelijke doelen voorop. Je schrijft het actieplan uit voor de prestaties van jou en je team. Je komt thuis en maakt direct meer winst, want met het hele Peak Performers Team als stok achter de deur lijd je nooit meer aan uitstelgedrag. De goesting om te slagen of te scoren zet je aan tot actie.

Na elke Performer Class vertrek je met een duidelijk zicht op nieuwe acties & tools, de resultaten die ze voortbrengen, de middelen om ermee aan de slag te gaan en de daaraan gekoppelde actieplannen.

De kleine groep van Businesslab Tribers allen met hun focus 2 dagen lang op marketing is ongelofelijk krachtig. Een Mastermind XL in het kwadraat! Wat in je hoofd al lange tijd onbegonnen werk leek, wordt daar mogelijk gemaakt. De ruimte en tijd om onder begeleiding de ideeën ook écht uit te werken, maakt het helemaal af. Ondertussen zijn we 1 topmedewerker en 3 concepten rijker en is de omzet zo goed als verdubbeld. Toegegeven, na 2 opeenvolgende trajecten snakte ik toch naar wat rust in mijn agenda én vooral in mijn hoofd. De realiteit is echter dat de Peak Performers training me net rust geeft. Zonder een duurzaam (marketing)plan zouden alle reeds geleverde inspanningen en behaalde resultaten immers niets waard zijn en zouden we met het oog op de toekomst nog altijd nergens staan. De Breakthrough betekende vooral de doorbraak voor mij als ondernemer, de Peak Performers deze voor mijn onderneming. De cirkel is dus (bijna) rond.

Francis, Kinga, William, Wendy en Danny delen hun expressies over de Peak Performer Class van februari 2020.

UNIEKE EXTRA ONDERSTEUNING:

 • De Peak Performers Facebook Groep: Gedurende jouw lidmaatschap aan de Peak Performers krijg je de kans om deel te nemen aan ‘de Geheime Peak Performers Facebookgroep’ waar leden elkaar helpen, bijstaan en feedback geven. Zo ben je in staat om je specifieke vragen omtrent jouw marketingacties te stellen en ze door anderen te laten beantwoorden. Je krijgt feedback over stappenplannen en je ervaart voldoening door je eigen doelen te bereiken en anderen op weg te helpen naar hun doelen.
 • 3x Vraag & Antwoord online sessies van 1 uur  (Q&A Coaching calls)
 • 2 Mastermind bijeenkomsten van 17.30 tot 20.00
 • De mogelijkheid om jouw levenspartner of medezaakvoerder mee te brengen.
 • 1x informele dagactiviteit met de Peak Performers Groep: woensdag 30 juli 2021

Elena over de Peak Performer Class van oktober 2020.


Nooit meer alleen in het hele ondernemingscircus

Dankzij de Peak Performers word je begrepen en ondersteund om het hoogste niveau van jouw persoonlijke en professionele succes te bereiken.

Tim over de Peak Performer Class van oktober 2020.

Voor wie is dit?

Peak Performers is voor die ondernemers die bereid zijn om op een continue basis aan hun onderneming te werken. Het is voor ondernemers die het beu zijn om zonder gerichte strategie te handelen en steeds met losse flodders te schieten. Ze willen liever AAN hun onderneming werken dan IN hun onderneming.

Peak Performers is voor die ondernemer die al een zekere maturiteit heeft bereikt en die gerichte acties op poten wil zetten, cijfers wil bijhouden om voortdurend te streven naar optimaliseringen en verbeteringen zodat hun onderneming meet & bijstuurbaar wordt en hun winst en omzet systematisch verhoogd.

Om deel uit te maken van de Peak Performers doe je vandaag al een omzet van minimaal € 250 000.

Als jij de goesting en behoefte voelt om op continue basis te werken aan jouw onderneming en je aan te sluiten bij deze exclusieve groep van maximum 10 ondernemers, stuur ons dan een e-mail (info@businesslab.be) met vermelding van je naam, voornaam, telefoonnummer, naam onderneming. We plannen dat snel een gesprek met jou in.

Dat is wat Peak Performers zelf vertellen:

De Peak Performers? Je hebt altijd twee keuzes in het leven. Ofwel blijf je stilstaan en geloven dat er niets kan. Ofwel geloof je dat het wel kan en doe je er iets aan. Het is niet altijd gemakkelijk maar de Peak Performers zijn er om het wel gemakkelijk te maken en geven jou de energie, de kennis, de inzichten en dan zet je onmiddellijk de theorie om in actie met resultaten.  Om een voorbeeld te geven van wat we tijdens de periode dat ik de Peak Performers volg op het getouw gezet hebben? Een dienstenchequebedrijf, een vervoersbedrijf, een incontinentiematerialenbedrijf, een alarmbedrijf voor de personenalarmering en ondertussen ook nog een aanzuigeffect voor enorm veel patiënten in de thuisverpleging.

An en Xavier slagen er keer op keer in om een community te creëren: een ganse groep gelijkgestemden waar er zo veel vibe in zit. Zo veel goesting om te ondernemen en te groeien. Zelfs de kracht om er een vriendengroep van te maken. Ze helpen en doen ons geloven dat er maar één weg is… “The only way is up!” En ze blijven ons steunen.

Ze laten ons stilstaan. ze laten ons nadenken en doelen nastreven. Ze zijn de stok achter de deur om die doelstellingen ook te halen. 

Met de Peak Performers werken we samen in een kleine groep met ondernemers. We krijgen van elkaar heel veel praktische tips. En iedereen is betrokken met de problematiek van de andere. Dat maakt het niet alleen boeiend, maar ook heel inspirerend. Het is intensief, uitdagend en soms ook wel confronterend. Het brengt echte eye openers.

Door mijn deelname aan de Peak Performers heb ik beslist om een tweede bedrijf op te starten. Ik heb ook beseft en gezien door te leren werken met mijn cijfers dat mijn winst verdubbeld is. Mijn vrije tijd zeker ook want ik sport drie keer in de week. Het voordeel van de Peak Performers is ook die extra begeleiding, die uitzonderlijke begeleiding van An en Xavier. Wil je ze een beetje dichter bij jou? Dan is dit hier de plaats om aanwezig te zijn. Het is ook zalig om gedurende twee dagen ondergedompeld te worden in inspirerende verhalen van de andere Peak Peakers, om dicht bij mekaar te zijn, eens goed te eten, eens goed te lachen. Je moet er niet over twijfelen. Kom erbij! Het is een absolute aanrader.

Peak Performers 2021:

 • Dinsdag 23 & woensdag 24 februari 2021
 • Donderdag 1 en vrijdag 2 juli 2021
 • Donderdag 28 en vrijdag 29 oktober 2021

Meer info? Of jouw aanvraag doen om lid te worden?

Bel ons op het nummer 09 310 60 40 of mail ons : We nemen spoedig contact met je op.

Jouw investering?

Peak Performers 2021:
Jouw investering: € 6790 (Na KMOP)
Eenmalige betaling of met spreidingsplan.

KMO portefeuille

Voor dit traject & lidmaatschap kan je subsidies aanvragen bij de KMO portefeuille.

Meer info over de KMO Portefeuille vind je hier.