🎙 De 6 angsten die jou als ondernemer klein houden

,

Het is lastig om toe te kijken hoe duizenden ondernemers dag na dag een hel op aarde leven.

De hel op aarde is – voor wat mij betreft-  leven in een zelfgecreëerde omgeving gevuld met zaken uit angst. Een leven die je uit angst vulde en die alleen maar blijven uit angst:

  • Mensen die je om je heen blijft houden omdat je bang bent deze weg te nemen. Of omdat je bang bent om er afstand van te nemen. 
  • Materiële zaken die er alleen maar zijn uit angst van de consequenties mocht je deze wegnemen.

Anderzijds zou je ook zo gemakkelijk zaken kunnen toevoegen aan jouw omgeving. Maar je durft niet. Uit angst. Een beter huis, mooiere kleren, nieuwe diensten of producten in jouw onderneming, allemaal zaken die je niet durft te doen uit angst.

Uit angst van de gevolgen. Uit angst van de kritiek.

Routines, gewoontes, regels, zaken die jouw geest kapot maken terwijl je jezelf aan ’t overtuigen bent dat deze zaken feiten zijn! Het zijn geen feiten, het zijn regels.

In de Podcast #42 ontdek je een fragment uit een interview met de Duivel himself. Hij vertelt waarom je in die zelfgecreëerde omgeving van angst leeft. 

Xavier

P.S. Dit is een fragment uit de Breakthrough training van 27 augustus 2020.  Als deze strategieën en deze stijl om een kleine onderneming te runnen je aanspreekt, kom dan verder LIVE kennis maken. De eerste stap is een stoel reserveren voor de Businesslab Kick-off. Klik hier om je stoel te reserveren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *