🎙 Je hoeft het niet allemaal zelf te doen

 

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 4 topics deze week.

1. Vroege #morningrun want straks staat de verhuiswagen aan de deur van ons kantoor. Yep, we gaan naar een nieuwe locatie. Een totaal onverwachte locatie die het resultaat is van durven anders naar een uitdaging te kijken.
Meer hierover in de video en in deze ondernemerstip.

2. Frisse #morningrun na de efficiënte verhuis van het kantoor gisteren . De sleutel van dit succes: voorbereiding. Voorbereiding is alles. Het is cliché, I know en misschien is het interessant jou af te vragen wie de voorbereiding voor jou kan doen… Jij hoeft het niet allemaal zelf te doen als zaakvoerder van een kleine onderneming.
Wat je wel ZELF en VANDAAG best doet, is jou inschrijven voor de Businesslab Kick-off.

3. De eerste mensen waren heel kwetsbare dieren een paar miljoen jaren geleden. Ze konden niet rap lopen en hadden noch gif noch klauwen om zich te beschermen. En toch hebben ze het overleefd. Dankzij hun heel bijzonder zicht… Ik vertel je meer over de evolutie van de mens in deze #morningrun en wat we ervan kunnen meenemen als ondernemer.

4. Ook had de primaire mens een bijzonder zicht ontwikkelt, toch bleef hij kwetsbaar in de grote open vlaktes. Daarom is de mens zich gaan onderscheiden in de evolutie door zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen. De cohesie van de groep was een elementaire sleutel tot overleven.
Vandaag heeft de ondernemer ook nood aan een groep waar hij kan aansluiten. Ik vertel je waarom.
Maak kennis met de Businesslab Tribe.

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *