🎙 Je klant kan niet kiezen

 

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 5 topics deze week.

 1. Na weken goed te zorgen voor onze klanten en ons team voelt het wat vreemd de eerste dag om stil te vallen en in de watten te worden gelegd door anderen…
  Misschien wordt het ook tijd dat jij even stilstaat bij jouw zaak. Dit zal je niet lukken door in je zaak te blijven. Alleen er even fysiek afstand van nemen zal je helpen.
  De Businesslab Kick-off is dan de place-to-be… Gun jezelf een vrije dag terwijl je een betere ondernemer wordt.
 2. Na deze #morningrun genieten we van het lekkere ontbijt van het hotel. Het ruime buffet is hier net iets anders… Er moeten keuzes gemaakt worden . En dit is niet altijd gemakkelijk. Ook jouw klanten hebben het moeilijk met keuzes maken. We vertellen hoe jij als ondernemer hiermee kan omgaan.
 3. Een belangrijke vraag in jouw onderneming is: “Waar wil je naartoe?” of “Wat wil je precies bereiken?”
  Maar … zolang je niet weet waar je vandaag staat, blijft het lastig om een degelijk plan te maken.
  Daarom is het belangrijk om zicht te hebben over jouw cijfers van vandaag.In de workshop “Grip Op Mijn Cijfers” krijg je niet alleen inzicht op jouw cijfers, maar ook GRIP op jouw cijfers zodat je straks zonder blozen aan tafel kan gaan zitten met jouw accountant/fiscalist om jouw stand van zaken deftig te bespreken.
 4. Een nieuwe #morningrun langs de rustige Adriatische zee met de loopschoenen op een paar centimeter van het water.
  Het ritme van de zee brengt rust. En hoe is het gesteld met het ritme van jouw onderneming?
  Extra inzichten om in het juiste ritme te geraken? Vergeet je niet te abonneren op deze podcast.
 5. Tijdens mijn #morningrun met de voeten in water vraagt een man mij: “Вы хотите сфотографироваться?”. En dit heb ik met plezier gedaan…
  We zouden dit ook meer moeten doen als ondernemer…
  Een van de redenen waarom zaakvoerders van kleine ondernemingen niet tot bij ons raken is om dat ze de pijnlijke en lange weg van het allemaal zelf uit te zoeken gekozen hebben.
  Maar als jij gelooft dat jouw strategie om nog wat harder te werken in de hoop dat er iets verandert misschien toch niet oplevert wat je verwacht, is de Businesslab Kick-off iets voor jou…

Bekijk je de podcast liever? Dat kan hier!

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *