🎙 Omring je met de juiste mensen

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 5 topics deze week.

  1. Geef niet op, blijf doorgaan. De mensen rond jou kampen met dezelfde moeilijkheden.
  2. Het is belangrijk om je te omringen met de juiste mensen. Omring je met externe inzichten van externe partijen die je omhoog tillen.
    Iets om over na te denken: als je de hele dag hard werkt en je hebt ’s avonds geen voldoening en dit gevoel blijft een paar dagen aan een stuk… Kom dan eens naar Businesslab. Op de Businesslab Kick-off helpen we je!
  3. Vandaag de Medewerkers Training op de planning. Een training om zowel de zaakvoerder als de medewerkers op dezelfde lijn te krijgen. Je leert communiceren.
  4. Gisteren stond de Medewerkers Training op de planning op vraag van de zaakvoerders om een sterker team te bekomen. Happy people, great results
  5. Luister waarom je naar de Businesslab Kick-off moet komen.

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

Bekijk je de podcast liever? Dat kan hier!

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *