🎙 Staat geduld ambitie in de weg?

staat geduld ambitie in de weg

 

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 4 topics deze week.

1. Een cappuccino van €5,50 creëert een aantal verwachtingen. Een #morningrun over lekkere koffie en zo veel meer …

Expectations govern results.

2. Ambitie versus geduld… Hmmm… Lijkt voor velen als water en vuur. In deze #morningrun zet ik het even in perspectief met de befaamde uitspraak van Bill Gates, oprichter van Microsoft:

We onderschatten wat we kunnen doen in vijf jaar, maar we overschatten wat we kunnen doen in één jaar.

Benieuwd naar jouw reactie…. Soms zoeken we het te ver. Er zijn een aantal kleine dingen die direct een groot verschil maken. Meer hierover.

3. Ambitie versus geduld. Deel 2… Een winstgevende onderneming geeft permanente aandacht aan 7 verschillende onderdelen: marketing, verkoop, uitvoering, team, organisatie, cijfers & scores en jij, de leider. Wel kan je niet je ten volle inzetten op alle onderdelen tegelijkertijd. Laat mij weten hieronder in een reactie welk onderdeel nu het meeste een boost nodig heeft.

4. We blijven te vaak starren naar datgene wat niet kan dat we de mogelijkheden niet zien. Zo staan we in minder dan 3u aan de voet van de Sacré-Coeur in Parijs. Wanneer plan jij een dagje uit?

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *