🎙 Waarom het scheef loopt met jouw medewerkers

 

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 5 topics deze week.

 1. Laatste week in onze kantoren in Gent. We verhuizen naar een onverwachte locatie dankzij onze perceptie even te veranderen.
 2. Wanneer heb jij voor het laatste jouw kasten en rekken in jouw onderneming aangepakt? Sorteren en weggooien.
  Niet altijd gemakkelijk maar zo noodzakelijk om nieuwe zaken toe te laten.
 3. Ergernis gisteren… Wanneer verschillende mensen binnen dezelfde organisatie niet op dezelfde lijn zitten ontstaat er verwarring: bij de klant en bij de medewerkers.
  Ik vertel in deze #morning één van de redenen waarom het fout loopt wanneer een medewerker de procedure volgt en de “baas” er zich tussen schiet. Erkenbaar?
 4. #morningrun op het topje van West-Vlaanderen in Hostellerie Kemmelberg in Heuvelland. Super blij hier terug te zijn na anderhalf jaar “maatregelen” op een moment dat er nieuwe “maatregelen” worden ingevoerd. Niet fijn voor het hotel en voor ons, wanneer je leeft van en vooral om mensen samen te brengen. Aan de situatie kan je niets veranderen, hoe je ermee omgaat wel…
  We zijn hier twee dagen voor de exclusieve Mastermind van Businesslab met de Peak Performers.
 5. Even halt houden aan de voet van de Kemmelberg om even op adem te komen in deze #morningrun. Het leven is net als deze berg, met ups en downs. De downs zijn onvermijdelijk. De kunst bestaat erin goed met jouw tijd om te gaan zodat je zoveel mogelijk in een UP-vibe blijft. Ik geef je een tip voor vandaag in deze podcast.
  Enjoy your weekend.

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *