🎙 Waarom ondernemers hun gezondheid verwaarlozen

Podcast-105-Waarom-ondernemers-hun-gezondheid-verwaarlozen

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op INSTAGRAM om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen.
Korte samenvatting van de topics deze week.

 

Deze week in de Businesslab Podcast Aflevering 105:

 1. Aan €2,47 per Mb met de roaming in Zwitserland zou live gaan duurder uitvallen dan heel de vakantie 🤔 Toch vertel ik jou waarom ik deze keer niet heb getankt langs de autosnelweg maar wel op een andere plaats…
 2. De eerste beat van de eerste song uit een toevallige playlist brengen mij instant 36 jaar terug in de tijd. De ouderwetse maxi-single “Feel The Heat” van Jean Beauvoir in mijn moderne Airpods doen mij even stilstaan…
 3. Zaakvoerders van kleine ondernemingen (en mensen in het algemeen) plaatsen hun gezondheid veel te vaak op de laatste plaats.
  An Verstraete geeft jou een extra inzicht…
 4. Mijn trainer hardlopen gaf mij 35 jaar geleden een goede raad wanneer het serieus klimt.
  Het zelfde advies geldt ook in jouw business als het even lastig wordt…
 5. Ook wanneer er 90% goed is en 10% te verbeteren valt, klappen de meerderheid van de mensen dicht als ze een opmerking krijgen over die 10%.
  Ze geloven ineens dat alles slecht is. Waar wil jij jou op focussen?
 6. Na de hevige storm van dit weekend, zaten we een dag zonder internet op kantoor.
  Wat doe je eraan en welke grote businessles trek je hieruit?
 7. Een #morningrun in het midden van de namiddag… Wat is er gebeurd?
  Wel… uitstelgedrag:

“Ik ga eerst dit doen, en dan doe ik pas wat ik weet dat ik beter nu direct zou doen”.

Of is dit een ingewikkelde zin :-)


Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off! Of plan een gesprek met ons team.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *