🎙 Wat maakt jou uniek?

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 5 topics deze week.

  1. Wat heb jij in jouw business wat een tikkeltje anders is maar nog niet voldoende in de kijker staat?
  2. Een uitdaging voor 30 dagen: elke ochtend en avond opschrijven waar je dankbaar voor bent.
  3. Jouw stem is belangrijk en uniek. Jouw eigen verhaal is krachtig om mensen in beweging te brengen: jouw team, jouw klanten, jouw leveranciers,… Maak jouw eigen verhaal op onze unieke training Speak Loud & Clear. Het is een uitdagende driedaagse training. Schrijf je in via deze link.
  4. Ga proactief communiceren over de regels in jouw business. We starten aan de voorbereiding van de training “Grip Op Mijn Cijfers” om letterlijk meer grip te krijgen op de cijfers van jouw onderneming. Interesse? Meer info vind je hier.
  5. Gestart met de voorbereiding van de training Grip Op Mijn Cijfers. Zeer bijzondere exclusieve training door An en mezelf maar ook onder leiding van een accountant Dirk Braet om letterlijk grip te krijgen op je cijfers.

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

Bekijk je de podcast liever? Dan kan dat hier!

 

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *