Xavier Debaere op Joe Network

Samen met mijn vrouw An Verstraete geef ik business-opleidingen specifiek voor kleine ondernemingen die willen doorgroeien.

Businesslab zijn de 6 maanden die zaakvoerders van kleine ondernemingen niet op school kregen.

Ondernemers zijn kraks in hun vak maar missen vaak ondernemersvaardigheden. En deze zijn broodnodig vandaag want een goed product of dienst is al lang niet meer voldoende om een succesvolle zaak te hebben.

Businesslab is GEEN toverformule voor succesvol ondernemen. Deze bestaat toch niet. En vele guru’s willen jou doen geloven dat het laatste nieuwtje van internet wel eens jezelf en je zaak succesvol zal maken.

Business zijn een hele reeks kleine zaken die je anders aanpakt in jouw business en die een GROOT verschil maken. Zodat je morgen terug plezier hebt in je zaak, voldoening en vrijheid ervaart, goed je boterham verdient en eindelijk tijd hebt voor je gezin en je vrienden.

Bij Businesslab komen zaakvoerders van kleine ondernemingen terecht in een groep gelijkgestemden die elkaar begrijpen. Ze hebben een klankbord en raken zo uit de eenzaamheid van het ondernemen.

Kom Businesslab ontdekken terwijl je 2 dagen coaching van de bovenste plank krijgt en zet de eerste stap om je winst en je vrije tijd te verdubbelen binnen het jaar. Ga naar www.ddays.be en boek vandaag nog je ticket voor de Businesslab Discovery Days.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *