🎙 Zeg wie je niet wil als klant

Zeg wie je niet wil als klant

 

Deze week in de Businesslab Podcast aflevering 97…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 4 topics deze week.

1. Geen #morningrun om de week te starten maar een #morningcoffee hierboven in Hostellerie Kemmelberg. Tijdens de transformerende driedaagse Speak Loud & Clear brengt An Verstraete het unieke verhaal van tien ondernemers naar boven.

99,90% van de bevolking ervaart spreken in het openbaar als één van de grootste angsten.

Spijtig… Ik vertel je waarom je stem laten horen de ultieme vrijheid is…

2. #morningrun met mijn tong tot aan de grond hier aan de finish van de 17% helling op de kasseien “achteraan” de berg. Meerdere keren wou ik het opgeven. Stoppen en niet meer verder gaan.

Dit deed mij denken dat we als kleine onderneming te vaak te snel opgeven bij een verkoop. Hier is een gouden tip als je… niet verkocht hebt.

Heb je het gevoel dat het lastig is om verder te gaan zoals je nu bezig bent met je zaak? We brengen jou graag op nieuwe ideeën.

3. Als je te veel verkeerde klanten aantrekt, dan zit je met een marketinguitdaging. Want goede marketing is de juiste mensen aantrekken en de verkeerde weghouden.

Een goede strategie die zaakvoerders van kleine ondernemingen niet durven te gebruiken, is

Duidelijk afficheren wie ze NIET willen als klant.

Bekijk hoe Businesslab het concreet aanpakt.

4. Precies 10 jaar geleden zette ik mijn handtekening in het aandelenregister van de onderneming die ik van scratch startte in 1995. Dankzij deze handtekening kreeg het beletteringsbedrijf dat ik bijna 17 jaar lang had groot gebracht een nieuwe eigenaar en begon ik aan een nieuw avontuur.

Mocht jij overwegen om jouw zaak over te laten, dan is deze #morningrun voor jou. Ik deel met jou het beste advies dat ik kreeg…


Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off! Of plan een gesprek met ons team.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *