Verdubbel je klanten en je omzet met deze 5 marketingtips (deel 2)

Wil je jouw klantenbestand en inkomsten verdubbelen, maar weet je niet waar te beginnen? Ik vertel jou 5 waardevolle tips naar aanleiding van mijn consultatie bij de dierenarts voor mijn pup, Profit.

Vorige 2 tips gemist? Lees ze hier.

Tip 3: Wees de expert voor jouw (potentiële) klanten.

Onze pup, Profit, is op dit ogenlijk zo’n 13,5 maanden.
Ik had tal van vragen over vaccinaties, ontworming, tekenbeten etc. Ik wil zeker  zijn dat alles in orde is met onze kleine pup.

Op de hondenschool kreeg ik deze dierenarts doorverwezen van een dame. Ze vertelde me dat deze dierenarts op al mijn vragen zou kunnen beantwoorden. Zo dus, ging ik op consultatie.

Ik vertel jou in deze video wat je precies moet doen om het vertrouwen van je (potentiële) klant te winnen en zo te houden. Zodat jouw (potentiële) klant blijft terugkeren bij jou om je product of dienst aan te kopen.

Extra tip voor meer klanten en meer winst

Meld je gratis aan voor het webinar waar we jou de Marketing Machine voorstellen die wij, en DUIZENDEN kleine ondernemingen, toepassen zodat je jouw klanten en winst verdubbelt.

De volgende marketing tip komt er snel aan in een volgend blogbericht. 😉

 

Op zoek naar de snelste manier om de resultaten te bereiken waar jij al zo lang van droomt?

💪 Plan een gratis telefonisch groeigesprek in met het Businesslab Groeiteam. Wij maken graag een tijdslot voor jou vrij om jou persoonlijk te leren kennen en jouw drie grootste valkuilen in kaart te brengen. Zodat je terug dat gevoel van vrijheid ervaart als de dag waarop je startte met jouw onderneming.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *