6 manieren om meer te verdienen

6 manieren om meer te verdienen

“Is jouw onderneming de meest logische, de meest degelijke en de enige voor jouw doelklant?”

1. Focus op jouw doelklant

Heel veel ondernemingen verspillen een hoop geld aan reclame, omdat ze niet genoeg tijd besteden om te zoeken wat de juiste markt is voor hun product of dienst. Zoek uit wie jouw doelklant nu precies is. Zo verspil je geen tijd en geld en haal je het maximum uit jouw marketing.

2. Stel je USP (Unique Selling Proposition)

Zolang je in de concurrentiestrijd zit met andere gelijkaardige ondernemingen, betekent het dat je nog niet onderscheidend genoeg bent. En is er nog werk aan de winkel. Maak een USP zodat jouw onderneming voor jouw doelklant de meest logische, de meest degelijke en de enige keuze wordt.

3. Verkoop pakketten

Verdien veel meer geld door je de producten of diensten die je nu al verkoopt te bundelen. Maak nieuwe pakketten met deze producten voor een aantrekkelijke prijs.

4. Verbeter je e-mailmarketing

Eis de aandacht van je klant op in zijn/haar mailbox. De meeste ondernemers zijn slordig. Ze zorgen niet voor goede, relevante en boeiende berichten.

Leer daarom de fundamenten van schrijven en bewerken van een overtuigende boodschap. Weersta bovendien aan de verleiding om snel iets te versturen naar jouw klant. Door arme en saaie e-mailberichten te versturen, vervreemden de mensen op jouw e-maillijst van jouw onderneming. Soms permanent. Dat terwijl je met consistente en overtuigende boodschappen je lijst inspireert, waardoor ze bij jou kopen.

5. Gebruik meerdere marketingkanalen

Je elke dag enkel en alleen op e-mailmarketing en het internet storten is als elke dag een pakje friet eten. Het smaakt ongelofelijk lekker, maar de gevolgen zijn nefast. Meer dan ooit is het de combinatie van verschillende marketingkanalen die jouw product of dienst zichtbaar maakt.

6. Maak slapende klanten wakker

Maak een lijst van al jouw vergeten of slapende klanten. Door de jaren heen zijn tientallen of honderden klanten afgehaakt, zonder dat je er erg in had. Maak ze terug wakker. Zij zullen blij zijn met jouw herinnering. Je zal verbaasd zijn, velen staan te popelen om terug te komen. Bovendien brengt klanten wakker maken onmiddellijk een nieuwe stroom geld in je onderneming.

6 manieren om meer te verdienen

Het doen van één van deze dingen verhoogt je inkomen. Doe je ze allemaal dan heeft dit een enorme impact op jou en je business! Kies er één of twee uit om te beginnen en zodra je ze hebt geïmplementeerd, kies je een andere op de lijst.

Krijg je graag ondersteuning bij het boosten van jouw onderneming? Bekijk welke trainingen Businesslab jou te bieden heeft. Kom je graag eens proeven van onze stijl? Schrijf je dan in voor ons kennismakingsevent de Businesslab Kick-off

 

Wij duimen voor jouw succes!

An & Xavier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *