Welkom bij de Businesslab Tribe!

Meer weten …

Dé Businesscoaching in Vlaanderen voor zaakvoerders van kleine ondernemingen

Kom tijdens dit introductie-event ontdekken wat Businesslab voor jou kan betekenen. Ontvang bovendien tal van tips en idee√ęn die je direct kan omzetten in actie en zet de eerste stappen naar meer winst en meer vrije tijd.

Let op! Uitsluitend voor zaakvoerders van kleine ondernemingen.

Hét groeitraject voor ondernemers die klaar zijn voor groei en verandering.

Je laat je omringen door gelijkgestemde ondernemers waardoor je je nooit meer alleen voelt. Je raakt in de flow en je ervaart (terug) de goesting om te ondernemen waardoor je niet meer te stoppen bent.

Je verdubbelt je winst en je vrije tijd binnen het jaar.

 On-going programma en de perfecte aansluiter op de Business & Life Boost

Tijdens het Business & Life Breakthrough traject verstevig en veranker je niet alleen de inzichten die je al opdeed in de Business & Life Boost, je zet ze ook eindelijk om in actie.
En tijdens elke Breakthrough Master Class worden de zeven werkdomeinen op allerlei manieren en in een nooit eindigend traject onder de aandacht gebracht en dieper toegelicht.

Exclusieve Mastermind groep (max. 10) onder leiding van An & Xavier.

Persoonlijke en financi√ęle vrijheid, groei, vooruitgang, meer winst, meer vrije tijd, meer voldoening en fijne vriendschappen zijn de sleutelwoorden binnen deze exclusieve groep van ondernemers.

Leer effici√ęnt en doelgericht spreken.

Jouw vermogen om effici√ęnt, doelgericht en inspirerend te spreken bepaalt voor meer dan 80 % jouw succes, zowel in je onderneming als in je leven.

En toch is spreken voor publiek voor vele mensen een grote uitdaging. Zowel in professionele, vriendschappelijke of familiale kringen.