🎙 De rode draad in jouw onderneming

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 5 topics deze week.

  1. Wat staat er bovenaan je lijst en wat is de rode draad in jouw beslissingen?
  2. Zet in op het enige dat niet gekopieerd kan worden in jouw onderneming. En dat is…
  3. Welke zijn de zaken die jij of je team blijft doen, zonder jou de vraag te stellen of die zaken vandaag nog relevant zijn? Meer inzichten om patronen te doorbreken, check this out: https://businesslab.be/blog/elke-dag-juiste-vragen/
  4. Vele ondernemers weten heel precies wat ze NIET willen. Wat ze willen is een andere zaak (soms letterlijk )
  5. Gisteren mocht ik spreker zijn voor een groep ondernemers in Westouter. Ik heb de 7 delen van een winstgevende onderneming besproken. Team is hiervan een belangrijk onderdeel, maar hoe kan je een team betalen?

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *