Klanten werven. Maak van je klant een ambassadeur.

Klanten werven. Maak van je klant een ambassadeur. Business LAb

De omgeving en omstandigheden hebben misschien een invloed, maar bepalen niet alleen hoeveel klanten je hebt.
Zorg voor een buitengewone klantenervaring. Zo maak je van je klanten ambassadeurs.
Reclame door aanbeveling is de goedkoopste en beste manier om nieuwe klanten te werven.

Klanten werven doe je zo…

Xavier Debaere, ondernemerscoach, beantwoordt de vraag van Nele, die meer klanten wil…

Nele: “Ik heb een schoonheidsinstituut, landelijk en rustig gelegen, … ver van alle drukte…
om er te werken..maar o zo moeilijk om nieuwe klanten te werven.
Ik heb een heel aantal vaste klanten, maar helaas nog niet genoeg.
Mijn persoonlijke situatie zorgt er momenteel voor dat het financieel zwaar is voor mij en er is bijna geen ruimte om te investeren,
wat mij dan de das om doet. Ik durf niet te handelen… Heb goede ideeën, maar kom niet tot actie…
Wat is haalbaar? Zou ik een actie doen? Hoe pak ik dat het beste aan?”

Wil jij nog iets delen met Nele? Of wil jij nog een reactie hierop kwijt? Laat hem hieronder achter. Er is niets fijner dan geholpen worden.

Heb jij nog een vraag? Stuur ons een mailtje. We beantwoorden je graag in een volgend video filmpje. Zo groei jij niet alleen, maar ook jouw collega ondernemers die misschien met hetzelfde probleem zitten.

We duimen in ieder geval op jouw succes!

An & Xavier

1 antwoord
  1. Luc
    Luc zegt:

    Hallo, ik wou hier toch ook nog eens op reageren. Naast het inderdaad ambassadeurs maken van jouw klanten is het volgens even belangrijk te zorgen dat het duidelijk is waarvoor je staat en een duidelijke herkenbaarheid uitstraalt in jouw bedrijf/product. Ik denk dat ik hier trouwens al eens eerder een reactie plaatste voor Nele omtrent haar zichtbaarheid op het internet. Wordt je gevonden op het internet? Waar komen de mensen dan terecht? Hoe ik het nu zie is dat je op zowel een .net en een .be terecht kan komen bij Nele. Beide websites zijn totaal verschillend en dit komt volgens mij niet echt overzichtelijk over bij de bezoeker of de mensen die op zoek zijn naar een schoonheidsinstituut. Nele, je mag me gerust eens contacteren mocht je wat advies nodig hebt, ik ben gerust bereidt om je vrijblijvend enkele tips te geven. Vriendelijke groeten

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *