🎙 Ondernemen in stilte

Deze week in de Businesslab Podcast Aflevering 128:

 

In deze Businesslab Podcast aflevering vertel ik jou meer over de eerste etappe van een leiderschapstraject dat ik volg, een week die me diep deed nadenken over de impact van stilte op een ondernemer.🎙️

Vorig jaar volgde Xavier hetzelfde traject. Hoewel we graag dit samen hadden gevolgd, kregen wel heel snel een “neen” te horen. We zouden elkaar te veel beïnvloeden. Het werd al heel snel duidelijk. Ofwel volgden we het traject elk apart. Ofwel helemaal niet. Nu besef ik hoe juist die keuze was.

“Durven neen zeggen aan klanten die vragende zijn, kan heel krachtig zijn.”

 

Een bijzonder moment in deze week was de 24 uur durende stilte, waarbij we alleen aten, sliepen en mediteerden.
Die meditatiesessies waren intens. Het bewust worden van elke beweging en elk gevoel.

Soms voelde het ongemakkelijk, maar geleidelijk aan kwam er rust.
Het dwingt je om te luisteren naar je lichaam en geest.

Ik heb geleerd dat geloven dat je het waard bent, blijven leren en een ondersteunende gemeenschap hebben, cruciaal zijn op onze levensweg.

Dus, ik nodig je uit om jezelf af te vragen:
👉 “Geloof ik dat ik het waard ben?”
👉 “Heb ik alle kennis en inzichten die ik nodig heb?”
👉 “Heb ik een ondersteunende gemeenschap?”

Als het antwoord op deze vragen ja is, schrijf het dan op en omarm je succes.

 

Luister en kijk naar de Businesslab Podcast aflevering, en laat je inspireren door mijn verhaal. 🚀

Ben je benieuwd naar meer?
Abonneer je op onze podcast. Zo mis je geen enkele aflevering.

 

Bekijk je liever de videopodcast in plaats van enkel de audio?
Ga dan naar YouTube en geniet van de podcast!

Ben je benieuwd naar meer?
Volg ons op Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin, Spotify en iTunes.

 

Op zoek naar de snelste manier om de resultaten te bereiken waar jij al zo lang van droomt?

💪 Plan een gratis telefonisch groeigesprek in met het Businesslab Groeiteam. Wij maken graag een tijdslot voor jou vrij om jou persoonlijk te leren kennen en jouw drie grootste valkuilen in kaart te brengen. Zodat je terug dat gevoel van vrijheid ervaart als de dag waarop je startte met jouw onderneming.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *