🎙 Rijk worden leerde je niet op school

Rijk worden leerde je niet op school

 

Deze week in de podcast…

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Korte samenvatting van de 5 topics deze week.

1. Tijdens het lang weekend trok ik samen met Verstraete An voor één dag naar Parijs. Eén van de redenen is om opnieuw te onderdompelen in de overvloed.

Op een moment waar heel wat ondernemers terug beginnen te twijfelen is het goed om stil te staan dat wij in een wereld vol overvloed en mogelijkheden leven. Wandel je even mee in de straten van de Faubourg Saint-Honoré? Of laat je verbazen door de vitrines van de Place Vendôme…

2. Het gekke aan overvloed is dat de meeste het willen maar tegelijkertijd er alles aan doen om het weg te houden. In de plaats van kritiek en een oordeel te vellen naar mensen die in overvloed leven zou het misschien een beter idee zich de vraag te stellen “Hoe denkt die erover?”. En durven je eigen beperkende overtuigingen in vraag te stellen… Enkele maanden geleden gaf ik het tweedaags seminar “Mind & Money”. De opname is hier beschikbaar

3. In deze #morningrun heb ik het over een beperkte overtuiging rond overvloed en geld, die onbewust door jouw leerkracht op de lagere school werd bekrachtigd… Want de wiskunde van overvloed zit anders in elkaar.

4. Tijdens de workshop Grip op mijn Cijfers kreeg ik het gevoel dat de meeste boekhouders hun functie te letterlijk nemen: het te veel “bij zich” houden van de boeken. Zeker als ik de twee grootste frustraties van kleine onderneming aanhoor.

5. Bere trots om ondernemer te zijn. En fier op alle kleine ondernemingen die het verschil maken op hun unieke manier. Niet alleen op de #dagvandeondernemer maar elke dag opnieuw.

Wil je de kracht ervaren van een groep gelijkgestemde ondernemers?

💪  Plug in op de Businesslab-energie en schrijf je in voor de Businesslab Kick-off!

Ontdek op de Kick-off de kracht van gelijkgestemde zaakvoerders van een bv(ba) die hun onderneming willen laten groeien! >>>Klik hier voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *