Onze omzet is bijna 2x zo hoog dan 1 jaar geleden.

Momenteel volg ik het traject 9 maanden. In deze periode heb ik vooral geleerd om meer structuur aan te brengen en het product (totaalbeleving) te verbeteren voor onze klanten. Onze omzet is door deze aanpassingen bijna 2x zo hoog dan 1 jaar geleden.

Ik heb meer voldoening uit mijn werk.

Ik volg Businesslab nu al een half jaar en heb een ommezwaai gemaakt met mijn business. Mijn klanten zijn tevreden en betalen graag mijn prijzen. Mijn omzet is gestegen met 2.000 euro per maand en ik heb meer voldoening uit mijn werk.

De tijds- en financiële investering waren het meer dan waard aangezien deze mijn benen op een nieuw spoor hebben gezet. An en Xavier doen niet enkel je ogen open gaan voor wat er mogelijk is, ze tonen je ook het pad ernaartoe.

Onze winst is met 20% toegenomen, we hebben iemand extra aangenomen en ik heb weer zin en energie om verder te doen.
Toen ik de eerste maal naar Businesslab kwam, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik was er naar toe gekomen omdat mijn business bleef stilstaan, waardoor ook mijn energie en goesting verdwenen om verder te ondernemen.
Maar ik wou mijn ‘kind’ niet in de steek laten en zocht een oplossing voor mijn problemen. We werken zeer veel maar verdienen zeker niet genoeg in verhouding. Als je schrik begint te krijgen als er grote rekeningen in de bus vallen, weet je dat je er iets aan moet doen.
Nu na 9 maanden Businesslab ervaren we reeds dat onze omzet niet spectaculair gestegen is maar wel onze winst met 20% en hebben we ook reeds iemand extra aangenomen. Onze cashflow is ook veel verbeterd.

We hebben ook voor onszelf meer vrije tijd kunnen creëren en werken nu nog zelden zelf op zondag bijvoorbeeld. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van waar ik naartoe wil met mijn business.

Bovendien voel ik mij niet meer alleen in mijn business. Via Businesslab heb ik veel collega-ondernemers (fantastische vrienden) die meedenken met mij.

Businesslab heeft mij weer meer zin en energie gegeven om te ondernemen en mijn bedrijf te doen groeien. 

De investering? Ja, het is een serieuze investering, maar bij mij is die vanzelf en heel snel  in het tienvoud terug gekomen. 

Ik ben Veerle van Bakkerij Okoro. Wij zijn een warme bakkerij waar ik mij gespecialiseerd heb in het maken van taart op maat. Op aanraden van een klant, een cateringsbedrijf ben ik naar het Businesslab event gekomen want ik had te veel werk maar er kwam niets terug. Ik was dan ook alle energie en inspiratie kwijt. Ik volg het traject nu anderhalf jaar en door verschillende kleine aanpassingen en door ideeën en nieuwe kennis, ongeveer 3 zeer slechte jaren van verlies weggewerkt.

Ik heb andere en betere medewerkers in dienst genomen. Ik heb nu weer goesting om verder te werken. De winst is er al en de extra vrije tijd komt er nog wel aan. Ik heb een duidelijkere visie. Ik durf meer uit te pakken met mijn professionaliteit. Bovendien heb ik meer mentale rust, minder gezondheidsproblemen. Sinds een jaar geen prikkelbare darmen meer.
Investering: ja, het is een serieuze investering maar bij mij is die vanzelf x10 teruggekomen. De grote groep is tegelijk ook een grote steun.

Meer mentale rust, 30 % meer omzet en een veel betere slaap.
Ik werkte vroeger te veel, maar verdiende te weinig. Ik leefde van factuur tot factuur. Daardoor verdween mijn energie en inspiratie. Nu sinds 8 maanden volg ik Businesslab. En sinds die tijd is mijn omzet met 30% gestegen waardoor ik ook meer mentale rust heb en nu ook beter slaap.

Terug op de goede weg.

Bij wijze van spreken werkte ik 7 dagen op 7, maar financieel hield ik amper het hoofd boven water.
Met An en Xavier van Businesslab kreeg ik de kans en inzichten mee om de knelpunten in kaart te brengen en samen met experts mijn zaak door te lichten en terug op de goede weg zetten.

Ons algemeen klantenbestand is alleen maar verhoogd en blijven verhogen.

Door de combinatie van heel wat tips en concrete inzichten zijn de aanvragen voor feesten en ons algemeen klantenbestand alleen maar verhoogd en blijven verhogen. We hebben ook de stap durven zetten om een nieuwe medewerker aan te werven in plaats van met losse studenten te werken.  Onze zaak deed het vroeger enkel goed in de zomer, maar door de nieuwe inzichten hebben we er nu ook een winterzaak van kunnen maken. 

Ik krijg nu een pak meer kwalitatieve klanten binnen.

Businesslab heeft me aangezet om actie te ondernemen. Nu kan ik er 100% voor gaan met nieuwe energie. Ik heb de omzet van vorige jaar zien stijgen met 37%. Daarnaast heb ik de stap gezet om een vertegenwoordiger aan te nemen die nu het bedrijf versterkt en hebben we een publiciteitsstrategie uitgezet waardoor we meer bekendheid krijgen. We concentreren ons nu meer op de waarde en kwaliteit van onze diensten. Zo bieden we onze klanten de beste dienst aan en blijft het klanten vertrouwen groeien. Over het algemeen krijg ik nu een pak meer kwalitatieve klanten en aanbiedingen binnen dan hiervoor.

Mijn winst heb ik kunnen verhogen met zo’n 15%.  

Businesslab opent nieuwe deuren voor jou. Je leert er ondernemers kennen die nieuwe mogelijkheden voor jou creëren. De kwaliteit van mijn dienst is duidelijk gestegen en ik heb mijn winst kunnen verhogen met zo’n 15%.  

Mijn winst steeg met 60%.

Sinds mijn start met Businesslab, startte ik mijn eigen juwelenlijn op en overhaalde ik reeds 42 verdeelpunten om mijn ZIEL-collectie te verkopen.

Een stijging van mijn winst met 60% is leuk meegenomen.  

Mijn cashflow is verbeterd.

In 6 maand tijd heb ik mijn omzet zien stijgen met 40% én heb ik mijn cashflow zien verbeteren. Hier ben ik trots op en dankbaar voor.

Ik ontmoette een super toffe groep ondernemers. 

In vergelijking met Q1 & Q2 vorig jaar steeg mijn omzet met respectievelijk 21 % en 37%. Daarbovenop ontmoette ik een super toffe groep ondernemers. Dank je wel Businesslab.

Het feit dat ik mij voor een derde jaar opnieuw heb ingeschreven, zegt al genoeg over mijn enthousiasme voor Businesslab. 

Businesslab geeft mij de inzichten die ik nodig heb voor de verdere stappen van mijn onderneming. Dankzij het repetitieve karakter van de Masterminds kan ik nu structureel denken en vooruit gaan. Het is ook heel leuk om eens met andere ondernemers te kunnen praten, want als ondernemer voel je je soms ook maar alleen. Het feit dat ik mij voor een derde jaar opnieuw heb ingeschreven, zegt al genoeg over mijn enthousiasme voor Businesslab. Na twee jaar op rij is mijn omzet te hebben verdubbeld, is het dit jaar mijn doelstelling om op hetzelfde elan verder te gaan (meer omzet mag natuurlijk ook altijd 😉), maar met meer structuur en op een efficiëntere manier.

Het allerbelangrijkste is mijn 300% goesting en plezier om terug verder te ondernemen.

Ik twijfelde en schreef me pas na een tweede keer in voor één van de trajecten van Businesslab. Ik geloofde maar half dat het kan: “Meer winst, meer omzet en meer vrije tijd.” En toch na 1 jaar traject 26% meer omzet en nog meer % winst. Maar het allerbelangrijkste is weer 300% goesting en plezier in ondernemen.

Ik doe meer van wat ik graag doe en de rest delegeer ik.

Het is opvallend dat ik 15% minder werk en toch 30% meer verdiend heb in de laatste 6 maanden. Ik doe meer wat ik graag doe en de rest delegeer ik, waardoor er weer meer tijd vrijkomt om alles te verbeteren en te laten groeien.

Eindelijk mijn eerste medewerker.

Dankzij de inzichten en het vertrouwen dat ik in jullie trainingen vond, durfde ik het eindelijk aan die eerste vaste medewerker aan te werven. Dankzij de inzichten uit deze training weet ik beter dan ooit hoe ik die volgende medewerkers moet leiden en selecteren.

Deze onderneming wordt steeds krachtiger.

Elke training geeft me de kracht en de energie om de pijnpunten stap voor stap aan te pakken en mijn onderneming te laten groeien in de positieve zin. Deze onderneming wordt steeds krachtiger.

Ik zie problemen vandaag als uitdagingen en sta elke dag met energie op. 

Door het volgen van de inzichten van Businesslab wordt ons nieuwe pand binnenkort realiteit en trekken we waardevollere klanten aan. In één jaar tijd hebben we al 20 % meer omzet (en 30 % is zeker haalbaar op iets langere termijn). Dit alles ondanks het feit dat we 20 % van onze klanten hebben afgestoten en we met een onverwachte ziekte-uitval van een medewerker zitten, die als rechterhand fungeerde. Vandaag gebruiken we de talenten van onze medewerkers beter en bewuster. Ik zie problemen als uitdagingen en sta met energie op. Als kers op de taart maak ik nu tijd om elke dag minstens 30 minuten aan beweging te doen.

Ik voel ook dat ik veel vaker uit mijn comfortzone kom.

Twee jaar lang volg ik  Businesslab en al twee jaar ga ik elke dag vooruit dankzij de inzichten die ik er kreeg. Ik blijf ze ook elke dag implementeren. Toen ik vroeger problemen had/ondervond bleef ik zitten in het probleem en geraakte ik geen stap verder. Vandaag analyseer ik de uitdaging en kom ik altijd tot oplossingen. Ik voel ook dat ik veel vaker uit mijn comfortzone kom en me daar ook steeds beter bij voel. Dat opent iedere keer mooie perspectieven. De Mastermind-sessie zijn ook top. Je ervaart iedere keer weer de  Businesslab energie en je blijft in de flow. Mocht de tijd teruggedraaid worden, dan deed ik het zeker opnieuw.

Ik heb heel veel structuur in mijn onderneming gebracht.

Na twee jaar zijn onze cijfers niet verdubbeld zijn, maar wel onze inzichten en opportuniteiten (in business doen). Ik heb heel veel structuur in mijn onderneming gebracht en dat voel ik in mijn hoofd. :-) Onze mogelijkheden zijn ruim verdubbeld. Zo heb ik van alles klaargezet voor FRAME MEDIA. Dat betekent dat heel wat uitgewerkte ideeën nu in de startblokken staan, klaar om gelanceerd te worden. Ik wil de goede vibe van  Businesslab zeker vasthouden. 

Van stevig verlies maken naar € 45.000 winst.  

Ongeveer drie jaar volg ik nu Businesslab en in die tijd is er heel wat veranderd. Vroeger liep ik bijvoorbeeld vaak gefrustreerd rond, omdat ik te veel deals niet binnengehaald had waarvoor ik een offerte had gemaakt. Op den duur kreeg ik een degout van verkoopgesprekken. En dat is niet gunstig als ondernemer. :-( Maar dankzij  Businesslab ben ik gaan nadenken over tal van aspecten in mijn onderneming. Resultaat? Van stevig verlies maken naar € 45.000 winst. Vandaag halen we pakken meer deals binnen en dat geeft terug goesting om te ondernemen. Bovendien heb ik meer tijd voor mijn gezin en kan ik terug gaan snookeren met mijn zoon. Dat alleen al is fantastisch.

Dit is een sfeer en energie die nergens anders te vinden is. Je komt hier gewoon thuis.

Ondertussen volg ik al twee jaar de trajecten van Businesslab  en ik heb hieruit al heel wat vruchten geplukt. Dat betekent: vooruitgang en groei. Ik ervaar het als echt positief. Door  Businesslab ervaarde ik vooral houvast en continuïteit. En die houvast en continuïteit heb je nodig in een onderneming. Dankzij  Businesslab is ook mijn manier van denken compleet veranderd. Ik heb anders leren omgaan met problemen. Ik ben gestopt met korte termijn denken en ja: “We hebben echt onze winst verdubbeld”. Naast dit alles is de sfeer binnen  Businesslab gewoon top. Dit is een sfeer en energie die nergens anders te vinden is. Je komt hier gewoon thuis. An, Xavier en alle andere Businesslab Tribers zijn positief en opbouwend. Businesslab is voor mij mijn voedingsbodem om elke dag weer vooruit te kunnen. 

Je voelt onmiddellijk de connectie die je op andere plaatsen niet vindt. Dat geeft rust. 

Op een bepaald moment voelde ik dat ik een energieboost nodig had om het verloop van mijn zaak meer te ondersteunen. Je voelt dat je constant brandjes aan het blussen bent, omdat de groei van de voorbije jaren je instabieler heeft gemaakt. Ik wou terug een stevig fundament.

Als je naar An & Xavier kijkt… Van Xavier krijg ik het vaak warm en koud tegelijk. Dan komen die ideeën binnen. Dan efkes paniek: hoe ga ik dat doen? Dan komt An met haar praktische insteek, waardoor alles concreet wordt. Je krijgt veel pasklare info om eraan te beginnen.

Als je het nog allemaal moet bedenken, dan raak je er niet toe. Bij Businesslab wel, je hebt praktische info, de oefeningen op papier. Thuis pik je in om het verder uit te schrijven. Dat vind ik er fantastisch aan.

Je wenst het iedereen toe dat hij zich goed voelt in zijn onderneming en dat er evenwicht is in zijn leven. Ik krijg hier heel veel energie.

Je voelt onmiddellijk de connectie die je op andere plaatsen niet vindt. Dat geeft rust. En kracht om te zeggen: ik ga ervoor.

Businesslab is dynamisch, concreet en persoonlijk. Zeker doen!

Dankzij Businesslab heb ik geleerd om tijd voor mezelf te nemen. 

Ik ben al 18 jaar ondernemer en ik kwam naar een Businesslab event omdat ik alles wou veranderen. Ik werkte alleen maar. Ik vergat mijzelf. Dankzij Businesslab heb ik geleerd om tijd voor mezelf te nemen. Dat moet je plannen. Vanaf nu werk ik enkel nog van maandag tot en met donderdag. Vrijdag doe ik administratie. Het weekend hou ik voor mezelf. Ik voel er mij er veel beter door!

Businesslab heeft mij de moed gegeven. 

Businesslab heeft mij de moed gegeven. De gedrevenheid van An & Xavier en de contacten met de anderen hebben me vooruit geholpen. We zijn allemaal van een totaal andere business en dat geeft je energie om er tegenaan te gaan en te durven iets toe te passen. Je kan wel heel veel theorie horen en zien, maar het werkt pas als je het echt doet. En ik ben het bewijst dat het echt wel werkt (lacht).

Na een hele periode van continue vermoeidheid, heb ik sinds Businesslab weer veel meer energie.

Dankzij Businesslab word je wakker geschud om je Business op een andere manier aan te pakken. Je krijgt door An en Xavier heel veel praktisch bruikbare instrumenten om toe te passen op je eigen zaak. Deze zorgen voor meer focus, structuur, fun en uiteindelijk meer business. Ik omschrijf de Business & Life Boost XL als: Energie! Concreet! En samen!

Mijn grootste leerles is ‘durf’. Ik durf meer mensen aan te spreken en ik durf vandaag om raad te vragen. Na een hele periode van continue vermoeidheid, heb ik sinds Businesslab weer veel meer energie.

Businesslab heeft mij wakker geschud.

Businesslab heeft voor mij het volgende gebracht: Een aantal nieuwe inzichten een grote boost en veel vragen waarmee je weer aan de slag kan. En de luxe van een vijftigtal ‘’medewerkers’ te leren kennen, collega’s die met dezelfde vragen en bezorgdheden zitten waarmee je kunt bellen, buddies vindt onder elkaar. En voor mij is dat zo belangrijk. De opleiding is een basis maar voor mij is het heel belangrijk dat ik de andere mensen heb, voor mijn doelstellingen te bereiken. Ik heb die andere missionarissen nodig. En dat geeft mij de boost om er tegenin te gaan, door omstandigheden 6 maanden niet gewerkt. Businesslab heeft mij wakker geschud. Ik kan nu al zeggen dat in de laatste 4 maanden waar ik nu terug aan het werk ben, heb ik de cijfers van vorig jaar al gehaald. Wat Businesslab voor mij gedaan heeft is werkelijk een boom.  

De kracht van de Businesslab Tribe

Het is ongelofelijk in die korte tijd dat je hier aanwezig bent hoeveel inzichten je verwerft, hoe veel input dat je krijgt, niet alleen van An & Xavier maar ook van de mensen rond je. Die soms op een punt staan waar je zelf nog niet op gedacht had en waar die op datzelfde punt een oplossing hebben bedacht. Je krijgt dus niet alleen oplossingen van An en Xavier (vooraan op het podium), maar je krijgt er ook van binnen in de groep: De Businesslab Tribe.

Businesslab in drie woorden? Eigenzinnig, energie en inzicht.

Bij Businesslab krijg je waardevolle feedback.

Door de trainingen heb ik tot nu toe mijn omzet bijna verdubbeld. De cursussen die je krijgt bij Businesslab zijn boeiend en leerrijk. Ze zijn erop gericht om jou als ondernemer verder te laten groeien. Je zit met andere gelijkgestemde ondernemers die met jou mee vooruit willen. Je leert veel bij van elkaar. Er hangt een positieve sfeer waardoor je het gevoel krijgt dat je vrij je mening op tafel kan smijten. Hierop krijg je dan ook waardevolle feedback. An en Xavier stralen op het podium en delen hun positiviteit met alle Tribers.  Businesslab heeft mij getoond waaraan ik moet werken om te scoren.