Onze omzet is bijna 2x zo hoog dan 1 jaar geleden.

Momenteel volg ik het traject 9 maanden. In deze periode heb ik vooral geleerd om meer structuur aan te brengen en het product (totaalbeleving) te verbeteren voor onze klanten. Onze omzet is door deze aanpassingen bijna 2x zo hoog dan 1 jaar geleden

Mijn winst is verdriedubbeld.

Businesslab heeft ervoor gezorgd dat ik veel sneller beslissingen neem. Zo heb ik eindelijk twee medewerkers aangeworven. Daarbovenop is mijn winst afgelopen jaar verdriedubbeld. Dat geeft me een heel goed gevoel. Op die manier kan ik mezelf nog meer focussen op het werken aan de firma in plaats van erin.

Onze winst stijgt elk jaar met 20%, mijn team staat met de neus in dezelfde richting en mijn skills in leiderschap is gegroeid.

Voordat ik bij Businesslab was, voelde ik me ongelukkig in het ondernemerschap. Met als gevolg dat ik hier slecht van sliep, met veel kopzorgen en een slecht buikgevoel. Ik voelde dat ik bepaalde zaken miste in mijn leiderschapsvaardigheden.

Ondertussen is Businesslab mijn vasthouden geworden. Door de trainingen heb ik veel  stappen  gezet  in  leiderschap. Ik  heb  leren  op  een  juiste  manier  communiceren.  Ik  heb  management  stappen  ondernomen  in  mijn  onderneming.  Ik  ben  sterker  in  mijn  schoenen gaan  staan.  Dat  heeft  tot  resultaat  dat  ook  mijn  medewerkers  met  die  duidelijkheid  veel  beter  aan  de  slag  kunnen. Het  team  is  heel  dicht  naar  elkaar  gegroeid.  Elke  dag  opnieuw  breng  ik  wel  puntjes  die  ik  geleerd  heb  op  de  training  om  in  actie. En dat  rendeert  écht  ook  wel.  Mijn winst stijgt elk jaar met 20%. 

Telkens ik bij Businesslab ben, voel ik weer passie, energie en zelfvertrouwen.

De investering? Ja, het is een serieuze investering, maar dit rendeert zich in geld, energie en mindset.

Ik ben Veerle van dierenartsenpraktijk DAC ‘T Derde Oor. Het ondernemerstraject bij Businesslab vond ik in het begin een hele investering. Maar ik besef nu dat dit enorm rendeert. Zowel in geld, maar evenzeer in energie en mindset. Zo is mijn mindset rond verkoop en het bouwen van een team enorm veranderd. Bovendien steeg de omzet afgelopen jaar met 70, wat het allemaal nog zoveel leuker maakt!


Wat ik het meeste waardeer aan Businesslab is de community, de Tribe. De gemoedelijke en menselijke sfeer, de humor en niet te vergeten de kennis en de inzichten die je er krijgt. 

Ik leef nu het leven waar ik altijd van droomde.

Loonsverhoging met 25% voor mezelf, van 90-urenweek naar een normale werkweek.

Vroeger werkte ik een 70 tot 90 urenweek. Veel te veel. Door het volgen van de trainingen van Businesslab heb ik dit kunnen reduceren tot het werken van een gewone werkweek. Daarbovenop blokkeer ik bewust agenda-uren voor mijn hobby’s en sporten, alsook voor mijn gezin. Dit alles zonder enig verlies in omzet en winst. Nog meer zelfs, ik heb dankzij Businesslab mijn loon durven verhogen met 25%. Waarom? Omdat ik dat waard ben.¬†

Een geolied team, omzetstijging van 40%, kortere werkdagen.

Na 2 jaar Businesslab mag ik zeggen dat onze praktijk is uitgebouwd naar een geolied team dat zijn normen en waarden kent; waar elk lid een diamant is dat in dienst staat voor de ontzorging en ondersteuning van ons cli√ęnteel.

Alle aangeleerde en ge√Įmplementeerde tools hebben ervoor gezorgd dat onze goede naam nog gekender is in de streek, dat onze omzet met 40% gestegen is, dat onze werkdagen veel korter geworden zijn en onze mindset des te positiever is geworden.

Het is prachtig om te zien hoe onze praktijk zoveel structuur heeft, wat heel veel stress wegneemt. Zonder Businesslab hadden we hier vandaag nog nooit gestaan.

Ons klantenbestand is alleen maar verhoogd en blijven verhogen.

Door verschillende marketingtechnieken toe te passen, die we aangeleerd krijgen, groeit mijn klantenbestand sneller dan voor de opleiding. Niet zomaar lukraak, maar vooral klanten met wie het fijn is om voor te willen en mogen werken. Kloppen de normen en waarden niet met ons bedrijf, dan is de samenwerking ook van korte duur en splitsen de wegen. Dit is een belangrijke gedachte die mijn mindset naar klanten toe heeft veranderd.

Ik krijg nu een pak meer kwalitatieve klanten binnen.

Businesslab heeft me aangezet om actie te ondernemen. Nu kan ik er 100% voor gaan met nieuwe energie. Ik heb de omzet van vorige jaar zien stijgen met 37%. Daarnaast heb ik de stap gezet om een vertegenwoordiger aan te nemen die nu het bedrijf versterkt en hebben we een publiciteitsstrategie uitgezet waardoor we meer bekendheid krijgen. We concentreren ons nu meer op de waarde en kwaliteit van onze diensten. Zo bieden we onze klanten de beste dienst aan en blijft het klanten vertrouwen groeien. Over het algemeen krijg ik nu een pak meer kwalitatieve klanten en aanbiedingen binnen dan hiervoor.

Mijn winst heb ik kunnen verhogen met zo’n 15%.¬†¬†

Businesslab opent nieuwe deuren voor jou. Je leert er ondernemers kennen die nieuwe mogelijkheden voor jou cre√ęren. De kwaliteit van mijn dienst is duidelijk gestegen en ik heb mijn winst kunnen verhogen met zo’n 15%.¬†¬†

Ik werk nooit meer in het weekend.

Dankzij Businesslab heb ik ingezien dat er meer is in het leven dan werken alleen. Sinds een half jaar wordt er bijna nooit meer gewerkt in het weekend. Daarbovenop hebben we dit jaar al 6 periodes vastgelegd om naar ons geliefde Itali√ę te gaan.

Ik voel me zelfzekerder, panikeer minder en heb zo het gevoel dat ik betere beslissingen neem.

Hier heb ik leren ondernemen.

Bij Businesslab heb ik de mentoren gevonden die ik zocht. Niet enkel An en Xavier, maar ook de vele ondernemers die ik hier heb ontmoet die ik anders nooit zou tegenkomen. Door hen allen is mijn omzet in 1 jaar tijd met 33% gestegen. Bedankt om mij te leren ondernemen.

De ondernemerseenzaamheid is sterk verminderd.

Door met gelijkgestemden op regelmatige basis samen te komen bij Businesslab voel ik me niet meer eenzaam in het ondernemerschap. Het is altijd geruststellend om te horen dat andere ondernemers ook te kampen hebben met verschillende problemen, dat je niet de enige bent, of een uitzondering bent. Je krijgt hier de kans om elkaar te inspireren en naar nieuwe hoogtes te tillen.

Persoonlijk ben ik enorm gegroeid doorheen het traject. Mijn zelfzekerheid is enorm gestegen en ik geloof nu echt waarvoor ik sta en kan dit overbrengen naar klanten.

Het feit dat ik mij voor een derde jaar opnieuw heb ingeschreven, zegt al genoeg over mijn enthousiasme voor Businesslab. 

Businesslab geeft mij de inzichten die ik nodig heb voor de verdere stappen van mijn onderneming. Dankzij het repetitieve karakter van de Masterminds kan ik nu structureel denken en vooruit gaan. Het is ook heel leuk om eens met andere ondernemers te kunnen praten, want als ondernemer voel je je soms ook maar alleen. Het feit dat ik mij voor een derde jaar opnieuw heb ingeschreven, zegt al genoeg over mijn enthousiasme voor Businesslab. Na twee jaar op rij is mijn omzet te hebben verdubbeld, is het dit jaar mijn doelstelling om op hetzelfde elan verder te gaan (meer omzet mag natuurlijk ook altijd ūüėČ), maar met meer structuur en op een effici√ęntere manier.

Het allerbelangrijkste is mijn 300% goesting en plezier om terug verder te ondernemen.

Ik twijfelde en schreef me pas na een tweede keer in voor √©√©n van de trajecten van Businesslab. Ik geloofde maar half dat het kan: ‚ÄúMeer winst, meer omzet en meer vrije tijd.‚ÄĚ En toch na 1 jaar traject 26% meer omzet en nog meer % winst. Maar het allerbelangrijkste is weer 300% goesting en plezier in ondernemen.

Ik doe meer van wat ik graag doe en de rest delegeer ik.

Het is opvallend dat ik 15% minder werk en toch 30% meer verdiend heb in de laatste 6 maanden. Ik doe meer wat ik graag doe en de rest delegeer ik, waardoor er weer meer tijd vrijkomt om alles te verbeteren en te laten groeien.

Eindelijk mijn eerste medewerker. Winst en vrije tijd verdubbeld.

Dankzij de inzichten en het vertrouwen dat ik in jullie trainingen vond, is in 18 maanden tijd mijn gegroeid van alleen mezelf tot mezelf en drie medewerkers. Resultaat? Winst en vrije tijd zijn verdubbeld! Ik heb alle aangereikte handvaten en tools effectief toegepast, waardoor ik het beloofde resultaat behaalde.

Hierdoor ervaar ik meer rust en voldoening die plaats maakt voor stress en onrust. Ook niet te vergeten; vrije tijd en family time is terug van weggeweest! Dit is een zalig gevoel en smaakt naar meer… van alles.

Deze onderneming wordt steeds krachtiger.

Elke training geeft me de kracht en de energie om de pijnpunten stap voor stap aan te pakken en mijn onderneming te laten groeien in de positieve zin. Deze onderneming wordt steeds krachtiger.

De investering heb ik sowieso dubbel en dik terug verdiend.

Businesslab is een jaar geleden in mijn leven gekomen. In het begin runde ik alleen mijn zaak. Door alle inzichten en tips & tricks toe te passen kunnen wij op vandaag zeggen dat we gegroeid zijn tot een team van 9 mensen, inclusief mezelf en mijn vrouw. Zonder het traject te doorlopen had ik dat nooit kunnen realiseren. De omzet is dan uiteraard ook gestegen. De investering heb ik sowieso dubbel en dik terug verdiend.

Ik heb mijn werkdagen gehalveerd. Omzet en winst blijven stijgen.

Businesslab, ik dacht eerst dat is niets voor mij. Wat kunnen ze mij na 40 jaar ervaring nog bijbrengen? Maar niets is minder waar. Ik heb zoveel geleerd waardoor alles nu nog zoveel beter is. Door Businesslab heb ik mijn omzet en winst sterk omhoog gebracht, ben ik van 1 werknemer naar 2 gegaan. Ik ben compleet misbaar in de zaak en moet niet meer fysiek meewerken, hoewel we toch dezelfde en zelfs meer omzet en winst maken. 

Zonder Businesslab was het me niet gelukt en daar ben ik hen daar zeer dankbaar voor.

Omzetstijging van 39%.

In √©√©n jaar tijd is onze omzet met 39% gestegen en we werken meestal niet meer in het weekend. We hebben ook de ruimte gecre√ęerd om elf extra personeelsleden aan te nemen. Dit zorgt voor veel meer gemoedsrust. Op deze manier kunnen we namelijk productief blijven werken, ook als er bijvoorbeeld eens iemand uitvalt.

Van stevig verlies maken naar ‚ā¨ 45.000 winst.¬†¬†

Ongeveer drie jaar volg ik nu Businesslab en in die tijd is er heel wat veranderd. Vroeger liep ik bijvoorbeeld vaak gefrustreerd rond, omdat ik te veel deals niet binnengehaald had waarvoor ik een offerte had gemaakt. Op den duur kreeg ik een degout van verkoopgesprekken. En dat is niet gunstig als ondernemer. :-( Maar dankzij¬† Businesslab ben ik gaan nadenken over tal van aspecten in mijn onderneming. Resultaat? Van stevig verlies maken naar ‚ā¨ 45.000 winst. Vandaag halen we pakken meer deals binnen en dat geeft terug goesting om te ondernemen. Bovendien heb ik meer tijd voor mijn gezin en kan ik terug gaan snookeren met mijn zoon. Dat alleen al is fantastisch.

Dit is een sfeer en energie die nergens anders te vinden is. Je komt hier gewoon thuis.

Ondertussen volg ik al twee jaar de trajecten van Businesslab¬† en ik heb hieruit al heel wat vruchten geplukt. Dat betekent: vooruitgang en groei. Ik ervaar het als echt positief. Door¬† Businesslab ervaarde ik vooral houvast en continu√Įteit. En die houvast en continu√Įteit heb je nodig in een onderneming. Dankzij¬† Businesslab is ook mijn manier van denken compleet veranderd. Ik heb anders leren omgaan met problemen. Ik ben gestopt met korte termijn denken en ja: ‚ÄúWe hebben echt onze winst verdubbeld‚ÄĚ. Naast dit alles is de sfeer binnen¬† Businesslab gewoon top. Dit is een sfeer en energie die nergens anders te vinden is. Je komt hier gewoon thuis. An, Xavier en alle andere Businesslab Tribers zijn positief en opbouwend. Businesslab is voor mij mijn voedingsbodem om elke dag weer vooruit te kunnen.¬†

Je voelt onmiddellijk de connectie die je op andere plaatsen niet vindt. Dat geeft rust. 

Op een bepaald moment voelde ik dat ik een energieboost nodig had om het verloop van mijn zaak meer te ondersteunen. Je voelt dat je constant brandjes aan het blussen bent, omdat de groei van de voorbije jaren je instabieler heeft gemaakt. Ik wou terug een stevig fundament.

Als je naar An & Xavier kijkt‚Ķ Van Xavier krijg ik het vaak warm en koud tegelijk. Dan komen die idee√ęn binnen. Dan efkes paniek: hoe ga ik dat doen? Dan komt An met haar praktische insteek, waardoor alles concreet wordt. Je krijgt veel pasklare info om eraan te beginnen.

Als je het nog allemaal moet bedenken, dan raak je er niet toe. Bij Businesslab wel, je hebt praktische info, de oefeningen op papier. Thuis pik je in om het verder uit te schrijven. Dat vind ik er fantastisch aan.

Je wenst het iedereen toe dat hij zich goed voelt in zijn onderneming en dat er evenwicht is in zijn leven. Ik krijg hier heel veel energie.

Je voelt onmiddellijk de connectie die je op andere plaatsen niet vindt. Dat geeft rust. En kracht om te zeggen: ik ga ervoor.

Businesslab is dynamisch, concreet en persoonlijk. Zeker doen!

Dankzij Businesslab voel ik me niet meer alleen als ondernemer.

Ik heb het gevoel niet alleen te zijn. Ik ben in mijn familie en vriendenkring de enige die onderneemt. De groep van de Businesslab Tribers voelt als een vertrouwde omgeving en biedt me dus ook veiligheid. Na elke training van Businesslab heb ik weer een oef-moment waar ik met opgeladen batterijen van terugkeer. 

Heel erg bedankt hiervoor. 

Mijn omzet is zo goed als verdubbeld. Businesslab is mijn veilige omgeving.  

Dankzij het ondernemerstraject van Businesslab verdubbelde ik zo goed als mijn omzet.

Wat ik zou missen mocht Businesslab verdwijnen? Wel, met de mensen die ik al eerder leerde kennen zou ik zeker contact houden. Doch de lijm die ons samenhoudt zou verdwijnen. De kennis en de inspiratie die An en Xavier ons brengen zou verdwijnen. Onze mindset zou terug afglijden naar wat het vroeger was, waardoor ik terug in oude patronen zou vervallen. Mijn motivatie zou ik verliezen en weer terug bij af geraken.

Dankzij An en Xavier en de regelmatige bijeenkomsten, blijf ik ritme houden, blijf ik positief ingesteld en ga ik steeds op zoek naar opties en mogelijkheden. Bovendien cre√ęren An en Xavier een enorm veilige omgeving. Dat is heel erg waardevol.

Ik durf nu sneller knopen doorhakken en beslissingen nemen.

Dankzij Businesslab heb ik een omzetstijging van 20% en ben ik van vier vaste medewerkers naar zes vaste medewerkers gegaan. Hierdoor is mijn zaak in een versnelling gegaan van verandering.  Ik durf nu sneller knopen doorhakken en beslissingen nemen. 

In nog geen twee jaar is mijn winst verdubbeld. Businesslab is elke cent waard.

Voor mij was Businesslab de start waarin ik ging beseffen dat je als ondernemer eigenlijk voortdurend verder moet groeien. Bovendien had ik die blijvende schop onder mijn kont nodig. Anders verval je toch maar weer in uitstelgedrag of in je oude verroeste patronen die je geen extra tijd of geld opleveren. De herhaling, de verdiepende inzichten van de trainingen, de gesprekken met collega-Tribers, de verbondenheid, … Ik wil het niet meer missen. In nog geen 2 jaar tijd is bovendien mijn winst verdubbeld. Businesslab is elke cent waard.

In een jaar tijd van 11 uur werken per dag naar 7 uur. 

Bij Businesslab worden verschillende onderwerpen duidelijk, in mensentaal toegelicht en uitgediept. Je krijgt heel veel tips en tricks die direct bruikbaar zijn. Je wordt er ook met je neus op de feiten gedrukt. Anderzijds heerst er een enorm groepsgevoel. Met gelijkgestemden, die hun mening durven delen, sparren en elkaar omhoogtillen is een enorme meerwaarde. Bij Businesslab hangt er een vibe die je nergens anders vindt.

Ik evolueerde in een klein jaar van 11u werken per dag naar 7 uur en meer winst doordat ik de zaken dankzij de vele tips, effici√ęnter ging aanpakken. Wat Businesslab verschillend maakt? Businesslab is mindset en plezier uit je werk halen.