21 redenen waarom je de Businesslab Kick-off niet mag missen

Businesslab Kick-off


De vernieuwde ééndaagse business coaching

Businesslab Kick-off

 

1. Het snelste pad naar groei is samenwerking. Mis de kans niet om te groeien met jouw onderneming dankzij unieke business coaching. Ontmoet en netwerk met gelijkgestemde ondernemers uit gans Vlaanderen. Dankzij Businesslab ben je nooit meer alleen.

2. An Verstraete, auteur, mede-oprichter, businesscoach en strateeg van Businesslab, laat je LIVE de 7 sleutels tot succesvol ondernemen zien, zodat je blijvende resultaten boekt en (veel) meer winst draait. Elke serieuze ondernemer moet haar boodschap horen. Zo begrijp je hoe Businesslab in minder dan drie jaar tijd de magische omzet van €1.000.000 aantikte.

3. Xavier Debaere, auteur, marketingstrateeg, Forbes Info-Marketeer of the Year, mede-oprichter en ondernemerscoach van Businesslab, onthult de Businesslab Marketing: specifieke meetbare marketing voor eenmanszaken en zaakvoerders van kleine ondernemingen, die je niet op school leert of in de boeken vindt.

4. We maken fun en zetten de muziek wel eens “vollenbak”. Omdat ondernemen ook leuk mag zijn. De waarheid is dat je business gemakkelijker en beter draait als je je amuseert.

5. De Businesslab Kick-off telt veel netwerkmomenten om zakelijke en persoonlijke connecties te leggen die resulteren in samenwerkingen. Mis deze kans niet om relaties op te bouwen die jouw onderneming een boost geven.

6. Ook dit is Businesslab:

 

7. Geïnteresseerd in direct meer winst draaien? Je krijgt 7 inzichten die 99% van je concurrenten afschieten. Maar als jij ze toepast, zorgen ze direct voor meer geld op je rekening. Het goede nieuws is dat het werkt in welke business je ook actief bent!

8. Wil je opvallen in een drukbezette markt? Je bent al een krak in je vak. Tijdens de Businesslab Kick-off leer je  niet hoe je beter wordt in je vak, maar hoe je de beste marketeer wordt in jouw niche door jouw commerciële vaardigheden aan te scherpen.
9. Old school is cool. Het zal wel zijn. Stop met op zoek te gaan naar het laatste nieuwe internetsnufje. Durf ook te grijpen naar de beproefde tactieken van vroeger waar niemand nog van wil horen. Businesslab spendeerde in de laatste twee jaar ruim €25.000 aan… Postzegels. Resultaat: Businesslab is de snelst groeiende businesstraining voor eenmanszaken en kleine ondernemingen in Vlaanderen.

 

10. Heb je grote doelen? Op de Businesslab Kick-off onthult An Verstraete hoe je jezelf van zelfstandige naar ondernemer ontwikkelt. En ondertussen neem je je business van waar hij nu staat, naar waar je wil dat hij staat. Je krijgt inzicht in wat je nodig hebt om zonder financiële zorgen te ondernemen en om van een geweldige levensstijl te genieten. Eindelijk nemen je familieleden en je kennissen je au sérieux. Je hoeft je voortaan niet meer te verantwoorden voor de dappere keuze die je maakte om ondernemer te worden en om het verschil te maken door jouw ding in de wereld te zetten.

11. Dankzij de Businesslab Kick-off verander je radicaal de manier waarop je je klanten aantrekt. Wat ooit zo’n vervelend gezwoeg was waartoe je jezelf moest verplichten, is nu makkelijk en plezant. En wat ooit pijnlijk duur, onvoorspelbaar en vaak verspilling was, is nu winstgevend, meetbaar en efficiënt.

12. Er zijn meer concurrenten en er zijn meer uitdagingen dan ooit. Je verdient het om jezelf uit te rusten met de best werkende strategieën die er zijn. De waarheid is dat meer dan 9 kleine ondernemingen op 10 niet blij zijn met hun resultaten. En toch zitten ze elkaar van ’s morgens tot ’s avonds na te apen. Kopieer liever de strategieën en de systemen van de winnaars.

 

13. Xavier is al 29 jaar lang ondernemer. Op de Businesslab Kick-off deelt hij met jou zijn unieke, inspirerende verhaal zodat jij dezelfde fouten niet meer hoeft te maken. Hij geeft je mee hoe hij jaar na jaar de omzet van zijn vorige bedrijf verdubbelde en zo de waarde ervan in vijf jaar tijd x33 deed. Om het tenslotte cash te verkopen tegen anderhalve keer de marktwaarde en miljonair te worden op amper 42-jarige leeftijd.

14. Wees erbij en ontdek hoe je jouw attitude verandert. Misschien ben jij ook toe aan een versie 2.0 van jezelf en je zaak. Deze grondige update omvat je loon, je prijzen, je waarde, je tijdsplanning en je cliënteel – zodat je beter betaald wordt en je van groter respect geniet.

 

15. Zoek je manieren om Facebook te gebruiken om je onderneming te laten groeien? Je ontdekt in ieder geval wat je best niet meer doet en hoe je social media aanpakt, zodat het minder tijd vergt en eindelijk geld opbrengt. Je kijkt mee over de schouder van Businesslab, die in de laatste 24 maanden ruim €126.000 spendeerde aan Facebook-advertenties.

 

 

16. Wil je weten hoe je 20% meer winst draait met een verandering van slechts 5%? Welkom op de Businesslab Kick-off geen rekentoestel nodig om de berekeningen te maken die je zaak weleens op haar kop zouden kunnen zetten. Wel een stevige stoel, om niet achterover te vallen.

17. Stel je inschrijving nog even uit en je kan er niet meer bij zijn. Het grootste deel van de plaatsen is al ingenomen. Maak nu één dag tijd vrij en kom naar de Businesslab Kick-off. Boek één van de resterende tickets.

18. Weet wie de 67% potentiële klanten zijn die je nog niet aanspreekt. En die geen vragen stellen over je prijs.

19. Vind je opleidingen in een donkere zaal met een PowerPoint en een monotone spreker in maatpak saai? Wij ook! Bij ons: een flipchart, afwisseling van An en Xavier, verhalen, praktische handvatten en een stappenplan om direct mee aan te slag te gaan.

20. Om het beste te bereiken, moet je jezelf met de besten omringen. Je vindt geen enkele plaats in Vlaanderen waar er op één dag meer ondernemers met goesting per vierkante meter samen zijn.

21. Waar zit je nog op te wachten?

Schrijf nu nog in voor slechts een peulenschil (je betaalt slechts €197. De waarde van deze businesstraining is €997).