De 3 geheimen voor succesvol online ondernemen

Interview Katinka Michiels Business lab Legallyraw

Exclusief interview met Katinka Michiels, een puur natuur (non) keukenprinses.
Katinka, onderneemster in hart en nieren, blogt erop los en begeleidt dames (40 +) om zich beter te voelen in hun vel.

In anderhalf jaar tijd hebben ruim 10.000 abonnees zich ingeschreven op haar nieuwsbrief.
En volgen meer dan 5500 fans haar op Facebook.
Haar website www.LegallyRaw.be is een ware marketingmachine.

Bekijk het interview en ontdek:

 • wat succes voor haar betekent.
 • wat haar blog tot een succes maakt
 • hoe haar video’s vertrouwen creëren bij haar doelpubliek.
 • haar 3 tips voor het succesvol uitbouwen van je zaak.
 • haar grootste zakelijke blunder en wat je er kunt van leren.

Wat is succes voor jou?
En wat zijn jouw tips naar slimmer online ondernemen?
Deel ze hieronder. We kunnen er allen van leren.

Vond je dit artikel interessant? Deel het dan via jouw social media. En klik hier links op de Facebook, linked In, Google + en twitterknoppen. Je maakt er anderen mee blij.

 

2 antwoorden
 1. Kathleen Hooge
  Kathleen Hooge zegt:

  Hallo,

  Heel leuke film met mooie tips en ik moet zeggen dat ik ook geabonneerd ben op haar nieuwsbrief, zonder dat ik wist wie Kathinka eigenlijk is…Ik dacht dat ze een Nederlandse was :-). Het enige wat ik niet uit de opname kon halen, was wat ze nu eigenlijk verkoopt. Maar ik ga zeker eens de site bezoeken.
  mvg
  Kathleen

  Beantwoorden
  • katinka
   katinka zegt:

   Hoi Kathleen, wat superleuk te horen dat je ook op mijn nieuwsbrief geabonneerd bent. Om op jouw vraag te antwoorden : mijn inkomsten komen voor 90% uit de verkoop van mijn eigen digitale programma’s zoals e-books en cursussen. Dit zorgt niet alleen voor een inkomen maar ook een passief inkomen. Als je vragen hierover hebt, mag je mij altijd mailen hoor. Ik antwoord altijd. Liefs, Katinka

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *