Het laatste nieuwtje of old-school fundamenten?

old-school fundamenten businesslab

Als voorbereiding op onze marketing-training Outsmart The Market was ik mij verleden week terug aan het verdiepen in de beginselen van succes. Het was verfrissend terug even iets lezen dat NIET gaat over technologie, internet en gecompliceerde funnels…

Wijlen Jim Rohn, die ik mij meerdere keren inspireerde onder andere in het stadion van Barcelona, vertelt er het volgende over:

“Succes is niet magisch noch mysterieus. Succes is het natuurlijke gevolg van het consequent toepassen van de basisbeginselen.”

En ook dit nog:

“Er zijn geen nieuwe grondbeginselen. Je moet een beetje achterdochtig zijn tegenover iemand die zegt: “Ik heb een nieuwe grondbeginsel.” Dat is als iemand die je uitnodigt om een ​​fabriek te bezoeken waar ze antiek maken. “

Dit is ook wat ik iedere dag zie gebeuren bij de honderden zaakvoerders van kleine ondernemingen die Business begeleidt. De ondernemers die hun energie stoppen in het meester worden en het toepassen van de basisbeginselen van marketing zien heel snel hun bankrekening de lucht ingaan. Veel sneller dan diegene die maar op zoek blijft naar de laatste nieuwe zogezegde short-cut naar succes.

Dit is ook de bestaansreden van de Businesslab Kick-off: een training waar je twee dagen lang de te weinig gekende fundamenten van business krijgt. Geen gekke nieuwtjes van internet maar actiepunten die je direct toepast in je zaak en die voor onmiddellijk resultaat zorgen, in welke business je actief bent.

Terwijl ondernemers op zoek naar de gouden pil om hun business een boost te geven, laten ze iedere dag, iedere uur soms, steken valen omdat ze de business fundamenten uit het oog zijn verloren. Of gewoon zich niet bewust van de kleine details die een oh zo groot verschil maken.

Of nekt jou één of andere verkeerde overtuiging om te winst te draaien die je zou moeten draaien, zoals wat de meeste ondernemers geloven als het over prijs gaat (tot dat ze naar de Businesslab Kick-off komen…)

 

 

Laat geen geld meer liggen.
Gun jezelf een update 2.0 over business-fundamenten: klik hier en boek vandaag nog je ticket voor de Businesslab Kick-off "Meer klanten, meer winst"!

Ik duim voor jouw succes!

2 antwoorden
 1. Muriel
  Muriel zegt:

  Bedankt voor de tip. Inderdaad die prijs verhogen… Maar moet toegeven dat alle ondernemers die ik ken en hun prijs hebben opgetrokken na de Kick-off, allemaal blij :-) Ga ik nu ook doen….

  Beantwoorden
 2. Jacques
  Jacques zegt:

  Ik geloof ook dat er nog heel wat gedaan kan worden in mijn zaak zonder internet… Oef… ik en computers…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *