Hoe maak je contact met je niche?

Niche-Business-Lab

Waar vind je de mensen die in jouw niche zitten?

Ga nu aan de slag en breng je netwerk in kaart.

Laat me ook weten, welke tips jij hebt om dichter bij jouw prospects te komen.
Ik ben heel erg benieuwd. Deel het hieronder in een reactie. Zo leren we van elkaar.

Heb je nog een vraag? Stuur ze me ook graag door. Ik geef je graag antwoord in één van volgende blogartikelen of in één van mijn filmpjes op facebook.

En ondertussen…

Duim ik op jouw succes!

An

PS. Deel dit artikel a.u.b. met jouw netwerk. Gebruik de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen genieten.

2 antwoorden
 1. Elke
  Elke zegt:

  Heel erg bedankt An, voor dit duidelijke vervolg filmpje op mijn vraag omtrent het benaderen van de juiste doelgroep! Ik zal de oefening zeker en vast eerstdaags uitwerken. Jullie vorige filmpje heeft me alvast heel erg geholpen. Met het vorige filmpje ben ik alvast aan de slag gegaan om mijn website aan te passen, gericht op mijn doelgroep. Ik had eerst wat schrik van de workload, maar eigenlijk moet ik toegeven dat eens je doelgroep bepaald is, dat het veel makkelijker is om je website te richten naar je doelgroep. Vroeger moest ik informatie schrijven over én baby’s, én koppels, én … Het is veel fijner om je echt op die ene doelgroep te richten, waardoor mijn hele website nu informatie bevat omtrent Beloved fotografie. Ik laat jullie zeker het resultaat van bovenstaande oefening weten!

  Beantwoorden
 2. Ann Desmadryl
  Ann Desmadryl zegt:

  Bedankt An, nu heb ik toch al een betere kijk op deze zaak.
  Ik ga de oefening zeker doen. We zien ons weldra!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *