Waarom investeren in business trainingen en coaching?

Investeer in business trainingen en coaching | Businesslab

De  beste investeringen die ik gedaan heb zijn investeringen in mijzelf. Dit zijn investeringen die mij het meeste hebben opgebracht. Investeringen in mezelf, wat bedoel ik daarmee? Boeken lezen, naar opleidingen gaan, mij laten coachen, een mentor opzoeken, … Investeer in business trainingen en coaching.

Waarom is business coaching en training de beste investering?

Want dit is ook het enige wat ze jou niet kunnen afpakken. Jouw persoonlijke groei, datgene wat je geleerd hebt, dat neemt er jou nooit niemand af.

Toen ik mijn beletteringsbedrijf verkocht in 2011, hadden weinig mensen daar begrip voor. Ze zeggen: je hebt nu niets meer. Je hebt je gebouw verkocht. Je hebt je machines verkocht. Je hebt een bepaalde know-how rond het maken van stickers en rond het maken van reclame verkocht. Je hebt dat nu allemaal verkocht. Je hebt niets meer. Je hebt nu gewoon ergens een pak geld maar ga je daarmee verder in het leven? Nee. Ik heb al mijn ervaring nog allemaal bij. Alles wat ik geleerd heb, heb ik nog altijd bij. Het ondernemen, al de vaardigheden die ik rond het ondernemen heb geleerd, die blijven omdat ik daarin geïnvesteerd heb. De kennis en de principes waarmee ik de laatste jaren van het bedrijf de omzet ieder jaar heb verdubbeld, die kennis heb ik voor altijd. En rendeert vandaag nog iedere dag opnieuw.

Waar staat Businesslab voor?

Om jou principes mee te geven. Niet zo echt het laatste nieuwe technische snufje te gaan leren zoals internet of Facebook trucjes.  Want op het moment dat je de informatie krijgt, is het al allemaal verouderd en dat is geen blijvende informatie.

Ik ben zo veel mogelijk gaan leren. Ik heb geïnvesteerd in mijzelf, in de principes van ondernemen, de principes van het leven die echt overkoepelend en overstijgend zijn en die werken in welke business je ook actief bent en in welke fase van je leven je ook maar bent.

Investeer dus zo veel mogelijk in de principes, zaken die blijven, die jou een algemeen beeld geven en waar je mee aan de slag kan. Blijf een eeuwige leerling. Blijf investeren in jezelf. Als we het optellen met An in de laatste 10 jaar samen, als we daar de verplaatsingen bij doen (tientallen keren naar Amerika vliegen en logeren, komen we echt niet toe met € 250.000 die we in onszelf hebben geïnvesteerd. Misschien denk je: je had dat geld beter in een huis gestoken. Neen, die 250.000 euro heeft al meer opgebracht en rust gebracht in mijn leven. En blijft iedere dag opnieuw opbrengen. Ik kan dat doorgeven aan andere ondernemers, aan mijn kinderen, aan de mensen rond mij …

Daarom is investeren in jezelf zo kostbaar. Investeren in jouw denken, dat kan er jou niemand afpakken.
Lees boeken. Investeer in business trainingen en coaching.

De Businesslab-trainingen: iets voor jou?

Succesvolle ondernemers hebben altijd een gezonde dosis scepticisme. Dit is ook wat hen scherp houdt. Ondernemen is ook vaker neen zeggen dan ja. Het belangrijkste is dat je al elementen en informatie hebt om een goede beslissing te nemen. Daarom nodig ik jou naar de Businesslab Discovery Days: zo ontdek je de aanpak van Businesslab en welk een verschil de coaching en de trainingen van Businesslab voor jou en jouw zaak kunnen betekenen.

Check hier alle praktische info over de Businesslab Discovery Days en boek jouw kennismakingsticket.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *