🎙 3 inzichten na 3 dagen Mastermind in Amerika – Businesslab Podcast

, ,

 

Precies 10 jaar geleden (net voor ik 40 werd 😀) heb ik mezelf beloofd dat ik een eeuwige leerling ging blijven. Vandaag weet ik dat deze beslissing de grootste impact heeft gehad op mijn leven en het succes van mijn verschillende ondernemingen, Businesslab in het bijzonder.

Daarom trek ik samen met An drie keer per jaar naar Amerika om bij te leren van de besten. Ik laat mij omringen met ondernemers die vandaag al verder staan dan waar ik sta. Ik laat mij door hen optillen, uitdagen en mij een schop onder mijn kont geven.

In deze podcast deel ik drie basisinzichten (uit de tientallen pagina’s die ik heb neergepend) die we tijdens de heel intensieve 3-daagse Mastermind in Amerika, in Cleveland (Ohio), hebben opgedaan.
Drie zaken waar ook JIJ direct mee aan de slag kan.

Heb je een vraag of uitdaging waarop je een antwoord wil in een volgende podcast?
Ga naar www.businesslab.be/vragen.

Kom naar de Businesslab Discovery Days “Meer klanten, meer winst”  op  1 en 2 oktober.
Schrijf je nu in door op deze link te klikken. 

 

Abonneer je op:

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *