🎙 Ben jij een baas of een leider in jouw onderneming? – Businesslab Podcast

, ,

 

In deze podcast krijg je een uitgebreid fragment te horen uit de exclusieve Master Class “Leadership & Communication” uit ons programma Business & Life Breakthrough.

In dit fragment rond het thema leiderschap en communicatie is de centrale vraag: “Ben jij een baas of eerder een leider?” of anders gezegd, “Hoe word jij een betere leider in jouw onderneming?”.

Beluister de podcast aflevering en ontdek wat er nodig is om impact te hebben op jouw klanten en jouw team.

Kom naar de Businesslab Kick-off en verdubbel je winst en vrije tijd binnen het jaar! 
Schrijf je nu in door op deze link te klikken.

Mijn ‘mindset’ als ondernemer en als mens is gevormd. Ik kan nu zeggen dat ik een doel/plan heb en maak stap voor stap beslissingen om naar mijn doel toe te gaan. Ik kan echt wel spreken van de periode voor Businesslab en de periode erna. Nu dus!
Sinds Businesslab heb ik een online tool laten ontwikkelen voor automatisatie van mijn prijscontrole, rendement, maar ook naar verkoop van nieuwe producten. Daarnaast heb ik mijn prijs verhoogd en mijn website vernieuwd. Verder heb ik stappen gezet voor verbouwingen, marketingacties opgezet én heb ik iemand aangeworven. Zo kan ik meer aan mijn bedrijf werken.
Werner Ceulemens – Petcomfort

Abonneer je op:

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *