De beste les die ik ooit kreeg…

Laat je inspireren en kom naar de Businesslab Kick-off

Laat je inspireren en kom naar de Businesslab Kick-offIedere week opnieuw zitten Xavier en ik verschillende keren samen en denken we na waarover we een blog kunnen schrijven. We brainstormen over de idee: “Op welke manier kunnen we JOU helpen om vooruit te komen in je Business & je Leven: want dat is onze drijfveer. Jou een ware Business & Life Boost geven. Jouw nog opgesloten potentieel naar boven halen. Of zoals Xavier het steeds zo mooi in het Engels zegt: “Unlocking peoples hidden potential.”

De ideeën vloeien meestal rijkelijk, want dagelijks merken we in ondernemingen rond ons zaken op die anders en beter kunnen. Ideeën genoeg, er valt dus maar te kiezen.

De beste les die ik ooit kreeg

We weten wel dat een blogbericht niet dezelfde impact heeft als een één-, twee- of meerdaagse live training waarin we rijkelijk vertellen over onze ervaringen en met jou onze inzichten delen om je business en leven naar het volgende niveau te tillen. Maar elke week een live training zou gewoon niet mogelijk zijn. Er moet gewerkt, geïmplementeerd en geëvalueerd worden. De ideeën die je opdoet, moeten ook in de wereld gezet worden.

De Businesslab Kick-off zorgt ervoor dat jij niet alleen kennis van zaken, maar ook heel veel energie opdoet (mocht je er nog niet geweest zijn, meld je dan hier aan) en onze wekelijkse ondernemerstip zorgt ervoor dat jij in de flow blijft.

Met onze wekelijkse blog begeleiden we je om kleine stapjes te blijven zetten en je voortdurend wakker en alert te houden.

Want wist je? Succes is niets anders dan een paar simpele dingen elke dag gedisciplineerd doen. Terwijl tegenslag het resultaat is van elke dag een paar kleine simpele dingen niet of verkeerd doen. Met andere woorden: het is de optelsom van onze disciplines of onze (ver)oordelingen dat leidt tot succes of tegenslag. (Jim Rohn)

Jim zei me ook: “An, wees een eeuwige leerling. Het zal je wakker en alert houden. Waardoor je elke dag opnieuw die kleine stapjes vooruit zal zetten. Over één jaar, zal je versteld staan over de afstand die je zal afgelegd hebben.”

En ik moet toegeven. Vandaag heb ik een verrekijker nodig om te zien van waar ik kom.

Laat je inspireren

Daarom zijn we ook zo blij. Vrijdag kregen we bericht dat we gekwalificeerd zijn om een meerdaagse training in Ohio, Amerika bij te wonen bij één van onze favoriete mentoren, Dan Kennedy. We kijken er net zoals vorige jaar alweer heel erg naar uit want niettegenstaande dat we beiden al heel wat ondernemersjaren achter de rug hebben, geloven we dat het enorm belangrijk is om te blijven investeren in onszelf (soms fortuinen) en te blijven leren en ons te blijven laten inspireren zodat onze persoonlijke en zakelijke groei blijft duren.

Enkel op die manier geloven we, maken we onze missie waar: “Tegen 2025 hebben we de grootste, Vlaamse Business Tribe van zaakvoerders van kleine ondernemingen (0-10 werknemers)”.

Laat jou ook inspireren en kom daarom op 15 en 16 maart 2016 je licht opsteken op de Businesslab Kick-off, de tiende editie van hét netwerk- en marketingevent van Vlaanderen speciaal voor zaakvoeders van kleine ondernemingen.

Ontdek en ervaar de kracht van een energieke live training. Schrijf je vandaag nog in en zie tot welke ongelooflijke resultaten jij in staat bent.

Op de Kick-off geven we je graag een ware Business & Life Boost.

Ik duim voor jouw succes!

An

PS: Deel dit bericht met je vrienden en collega’s. Ze zullen je dankbaar zijn.