Waarom alleen blijven ondernemen geen optie is

,

De medewerkers van Businesslab zijn de ruggengraat van het bedrijf. De neuzen staan allemaal in dezelfde richting en er wordt zeer nauw samengewerkt. Elkaar op elk vlak bijstaan wanneer het nodig is, is de basis van onze business.
En hoewel het niet àltijd rozengeur en maneschijn is, heerst er een open sfeer met duidelijke communicatie zodat er snel kan geschakeld worden. Samen is the sky the limit!

Personeel is miserie

Je wil perfecte kopieën van jezelf vinden. Een kloon die het werk even goed of zelfs beter doet en wordt dan uiteraard teleurgesteld. Herkenbaar? De verwachtingen liggen te hoog omdat je ervan uitgaat dat jouw nieuwe medewerker alles al weet en het wel zal “doorhebben” wat je wil.

Dat loopt gegarandeerd fout.
Je ontslaat de persoon of deze vertrekt vanzelf, opgebrand.
Op dat moment neem je de beslissing om opnieuw alleen te werken.
Je overtuiging dat “personeel alleen maar miserie is” wordt versterkt.

Zonder dat je het beseft maak je de keuze om niet meer te groeien en ontneem je je gezin en je vrienden van het genieten van jouw aanwezigheid.

Jij wil toch ook meer mensen helpen?

Een team rond jou hebben, biedt nochtans een zeer sterke meerwaarde. Het is de enige weg richting succes. Met een team verricht je meer werk. Je helpt meer mensen. Je maakt meer klanten gelukkig.
Want ondernemers zijn echte mensenhelpers.
En de stand van jouw bankrekening is evenredig met het aantal mensen dat je helpt, de waarde die je creëert, de dienst die je verleent.


En ook een leven hebben?

Zoveel mogelijk klanten helpen en tegelijk een aangenaam leven leiden? Dan heb je absoluut een team van gemotiveerde collega’s rond jou nodig. Want de weg naar succes kan niet zonder een team en het is het leukste wat er is!


In een vorige training deelde ik 7 redenen waarom zelfstandigen het zo moeilijk hebben om aan te werven. Bekijk hier reden nummer 4…


Ik duim voor jouw succes!

Xavier


PS: Als jij ook openstaat om met een team te werken. Bekijk dan zeker onze training over selecteren en rekruteren, deze bevat alles wat je nodig hebt om het ideale team uit te bouwen.

Of kom kennismaken met ons tijdens de Businesslab Kick-off.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *