🎙 Zeg luidop stop

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Elke vrijdag vind je een hele week #morningrun inspiratie op SpotifyYouTube en Apple Podcasts. Vergeet jou niet te abonneren.

Deze week in de podcast…

  1. De winst zit in de opvolging. Enerzijds heb je de kleine onderneming die blijft geloven dat de klanten wel de weg zullen vinden. Anderzijds heb je de klanten die het druk hebben en die beslissingen uitstellen. De twee partijen samen brengen is gemakkelijker dan je denkt… Een e-mail doet wonderen…
  2. STOP! Gebeurt het ook wel eens dat je een negatief bericht ontvangt “waar je geen weg mee kunt”? Je kent het wel. Het blijft draaien in je hoofd. Je doktert alle mogelijke scenario’s uit om jouw gelijk te bewijzen. Het vreet energie en helpt je niet verder. Ik vertel je wat mij helpt in zo’n situatie…
  3. Immuniteit voor kritiek. Eén negatief bericht en je mentale gezondheid lijdt eronder. Hier is het vaccin (overal vrij te verkrijgen, zonder uitnodiging 🤣)
  4. Van wie neem je afscheid vandaag? Vandaag werken we de Businesslab Marketingbrief “Geen Gezever” af. Deze maakt deel uit van het Gold lidmaatschap, samen met het Businesslab Netwerk Café en de maandelijkse Tech Online trainingen. De details vind je op https://businesslab.be/gold. In het inleidend artikel van “Geen Gezever” heb ik het over ‘slechte klanten’. Geen slechte mensen maar de verkeerde klanten. Wie zijn ze?
  5. Denk er nog eens over na. Eerder deze week was ik klaar om een bestelling te plaatsten. De twee medewerkers van de leverancier die ik op het oog had hebben echt hun best gedaan om mij niets te verkopen. Hoe blijven zulke firma’s bestaan? Of ben ik ne rare pipo?

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *