🎙 Jouw 3 prioriteiten als ondernemer

, , ,

In deze podcast nodig ik jou uit in de meeting-room van Businesslab.
Je zit letterlijk tussen An, Dilara, Frederik, Davy en Hannah. Een keer per maand trekken we een dag uit om ons team te trainen en te coachen. Om de mens achter de medewerker beter en krachtiger te maken.

Uitzonderlijk geef ik de intro van deze dag vrij zodat je nog een beter beeld zou krijgen van Businesslab en waar we voor staan. In mijn gedrevenheid en in de intimiteit van het team moet je er mijn West-Vlaams vleugje bijnemen 🙃.

3 prioriteiten voor jouw zaak

  1. Het allerbelangrijkste in jouw zaak in de cash.

    Cash is king.

    Je ontdekt in deze podcast waarom het zo belangrijk is en waar heel wat ondernemers zullen tegenaan lopen in de volgende maanden.

  2. Beter communiceren is de sleutel.
    Van nature uit is de mens wantrouwig en onzeker. We zijn geprogrammeerd om permanent op onze qui-vive te zijn. Dit komt rechtstreeks uit de dierenwereld waar je alert moet blijven anders word je opgegeten door een andere beest.
    Onze taak als ondernemer en als verkoper is veiligheid en zekerheid bieden. Dit doe je door beter te communiceren.
  3. Doe aan marketing.
    Zonder marketing komen er geen klanten tot bij jou. Geen klanten, geen verkoop. Geen verkoop, geen winst… (Klik hier om meer te weten over de Businesslab Marketing).

Laat mij weten wat jij meeneemt van deze podcast. Welke zaken ga jij morgen anders doen? Welke andere beslissingen ga je nemen?
Schrijf het hieronder in een reactie, zo inspireer je andere ondernemers om te groeien!

Ik duim voor jouw succes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *