🎙 Durf iets anders te doen

#morningrun → Dagelijks ben ik vroeg uit de veren, trek ik mijn loopschoenen aan en ga ik hardlopen. Bij het thuiskomen, ga ik elke dag Live op Facebook om een inzicht of een les te delen over beter ondernemen. Elke vrijdag vind je een hele week #morningrun inspiratie op SpotifyYouTube en Apple Podcasts. Vergeet jou niet te abonneren.

Deze week, in de #morningrun…

  1. Wat ga je vandaag NIET doen? Groeien heeft alles te maken met beslissingen nemen. En onder andere de beslissing iets niet meer te doen om ruimte te creëren voor iets nieuws. Waar ga jij vandaag ‘neen’ tegen zeggen? Laat het mij weten in een reactie hieronder…
  2. My way. Vele kleine ondernemingen maken de fout te denken dat vandaag alles online moet: “Da’s modern en da’s gemakkelijk voor MIJ.” Euh… 🤫 Het gaat hem niet om jou. Maar om je klant. Bied je klant meerdere mogelijkheden om met jou in contact te komen, ook deze waarvan jij misschien niet houdt, zoals die oubollige telefoon. Bekijk het verhaal van noodles die bijna in het water in vielen. En wat je moeten weten over met een elektrische wagen in de sneeuw te rijden 🏎⚡️🌨
  3. Mijn zaak in 1 zin. Deze namiddag ga ik aan de slag samen met An en de kanjers van de Businesslab Tribe met de training “Be Your Own Brand” waar we stap voor stap een businessplan uittekenen. Niet het financiële plan dat je nodig had om jouw vennootschap op te starten. We brengen de volledige business in kaart. En het start met duidelijk te maken aan de buitenwereld waar je mee bezig bent… Wat de meeste kleine ondernemingen verkeerd aanpakken.
  4. De eenzame ondernemer. Het Businesslab Netwerk Café brengt elke maand kleine ondernemingen samen. Gisterenavond en elke keer opnieuw voel je de nood om te kunnen sparren met gelijkgestemden. Want de “buitenwereld”, de “niet-ondernemers” begrijpen ons niet. Ik vertel je er meer over en wat je ervan kan meenemen naar jouw klanten toe…
  5. Ben jij een Valentijn ondernemer? Vandaag vertel ik jou de legende van Valentijn met een interessante vraag voor jouw zaak…

Doe wat je graag doet, en doe het goed! Ik duim voor jouw succes. 👍

Xavier

P.S. Schrijf je gratis in voor het Businesslab marketing-webinar dat ik binnenkort geef. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten en motivatie. Klik hier en schrijf je volledig kosteloos in.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *